2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dediğim bu zaten yani rahatsız olup doktor diploması aramaya gerek yok herkes bilinçlenebilir. Dedikodu yapıyor diye aşağıladığınız hemşireler dahil bunun eğitimini alıp stajını yapıyorlar ben de hemşireyim şu dönemde yaptığınız cidden ayip. neyse uzatmayacağım kimse bi sikinti yaşamasın umarim. herkes sağlikla bebeğine kavuşsun.

Olabilir kendini kasıp sıktıysan bendede oluyor arada kasıp sıktigimda hepimiz cuma gidiyoruz herhalde
Evet ilk sen gidiyorsun ama galiba sonra ben sonra ceyda vardı .
Benim 15:40 randevum ceyda da 16:00 ya almışş :) sen 15:00 tin galiba demi

2.5 yasinda. yok kuzum hamilelik hormonlariyla alakasi yok benim durumun. ben gecmiste de bi suru sey yasadim. ilk hamileligim de berbat gecti. ve ben ciddi ciddi aldirmayi dusundum. zaten hayatim zor. bu adamla daha zor...

Birde progestanı koymadan önce lavaboya çık ama idrarını tam yap. Az kalırsa bile o fitili ıslatıp dışa atıyor :). Bende fitilden bıktım ama bebeişlerimiz için yapcak bişey yok . Teyzesi yesin onu. Bazen kendimiz yoruyoruz. Mesela ben ilk hamileliğimde habire ev süpürüyordum. Yani aslında düşünsem ev tertemiz olsa ne olacak . Misafir zaten gidip gelmiyor yapcağımız işi en minimum seviyeye indirmemiz lazım.

sehre yeni tasindigimdan dolayi burda cevrem yok ama eski arkadaslarimla firsat bulunca tlfda konusuyoruz. onlar da esimin huyunu biliyolar zaten. en azindan ev icinde benle konusmasa iletisime gecme calismasi olmasa biraz daha kafami toplayacam. ogluma konsantre olcam. onceki aksam erkenden uykum geldi diye sabah herkes hamile oluyo ama herkes uyumuyo ilkinde de boyleydin. ne bu uyku hali boyle dedi. aksam 9 da uyudum sabah 6 da uyandim. tum sorun erken uyumam.

Erkek olabilir o zaman

Burda
Bu konu cahillikle alakalı değil ki sağlıkta araştırılmış kanıtlanmış olabileceği mümkün bir durum sağlık ocağında bilgilerimi alırken ebe bana eşimle akrabalık olup olmadığını 3 defa üzerinde durarak sordu bunu ebe kendi kafasından uydurup sormuyor ya doldurduğu belgede vardı yani bu durum var olmasa ordaki hemşireler böyle bişey söylemezlerdi kii ben akraba evliliğinin ciddi anlamda doğacak çocukların sağlığında önemli rol oynadığına inanıyorum çünkü benim annem babam yakın akraba ve iki tane engelli abim var kanıt işte şimdiki zamana bakarsak sağlık gelişti onun için bu tür olaylara müdahale edildiğini düşünüyorum yanlışsa düzeltin beni

Aynen öyle canım sadece bu mesele için değil yaşayacağımız her bir problemde gerçekleri görmezden gelmek bunu değiştirmiyor zaten bilimsel bir gerçek var ortada çünkü. benim de tiroid sorunum var mesela neden olumsuzlukları söylüyorlar diye oturup üzülecek halim yok allah sağlık sihhat versin bebeklerimize

2.5 yasinda. yok kuzum hamilelik hormonlariyla alakasi yok benim durumun. ben gecmiste de bi suru sey yasadim. ilk hamileligim de berbat gecti. ve ben ciddi ciddi aldirmayi dusundum. zaten hayatim zor. bu adamla daha zor...
Canım sen bakma ona yaşadıklarını anlayabiliyorum sen çocuklarını en güzel şekilde yetiştir vicdanlı merhametli Allah korkusu olan bireyler yetiştir senin oğluna gelecekte kardeşten ziyade vicdanlı merhametli Allah korkusu olan bir kardeşe ihtiyacı var sıkıntılarını içine atma bizimle paylaş inşallah rabbim eşinin kalbine merhamet vicdan verir düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…