2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlaaar ne güzel birsürü kişi cinsiyet öğrenmiş. Öğrenenlere hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler. Benimde cuma günü randevum ama dayanamıyorum çok zor geçiyor zamana. Birde hiç belirti yaşamayınca daha zor gebe gibi hissedemiyorum hiç bazen konuşmuyorum bile bebekle resmen moda giremedim. İnşallah sağlıklıdır ve cinsiyet öğrenebilirim

Aynıyız valla dr konuşcam belki krem verir benimde oturmaktan ağrıyor kalcam yada D vitamini eksikliginden

Canim usutuyoruz farketmeden . Bende de o vardi. Birde ayrica hamilelikte miğde ve bağırsak sorunlarımız oluyor. Doğal olarak . Soğut süt soğuk su soğuk bişeyler içme yeme bende de var..
Aynen canim ayaklarım hiç ısınmıyor ki zaten normal demekki yaşadıklarım

Bende aynıyım canım artık hareketlerini hissettiğimiz zamana gelsek

Onca okumuş ayrıca deneyim kazanmış ki hemşireler yorum yapmış ki akraba evliliği hafife alınacak birşey değil. Ülkeler arası evlilik yapmak amcanizin oğlunu iki defa görmeniz bı bağı eksiltmiyor . Sonuçta doktorunuzda demiş akraba evliliklerinde potansiyel bir risk vardır . Sizin çıkmamış ne güzel inşallah sağlıkla bı avazda kucaginiza alırsınız ama böyle bir durumda tabii ki öncelikli riskler gözönünde bulundurulur.
Müslümanız inancımız dolayısıyla herşey Allah'tan buna inanırız ama risk risktir ne alaka .
Benimde yaşım 34. yaş faktoruyle risk artıyor. Eee ben de o zaman benim ruhum genç öyle hissetmiyorum diyeyim çıkayım içinden.
Burda kimseyi korkutmak değil amacım hep olumlu yazmaya çalışırım ama kimsenin bilgisini karalayamam.

Aynen canim ayaklarım hiç ısınmıyor ki zaten normal demekki yaşadıklarım
Canimm iki lokma yesende lavaboya cik . Ben de gaz gibi hissediyorum genelde mesane mi küçüldü bu gebelikte anlamadım en ufak yediğimde rahatsızlık yapıyor. Bir de çoraplarıni ayağından çıkarma sıcak tutmaya bak kendini

Aynen canim ama gazda çıkmıyor ondanda rahatsızlık yapıyor dr belki ilaç verir önceden renni tablet kullanırdım hamile olunca cesaret edemiyorum karnım agriyincada korku sarıyor acaba birşey mı oldu diye cuma inşallah güzel geçer

Afedersin dibe itmeye korkuyorum ama tmm bundan.sonra öyle yaparım.
Benim 8 yaşında koca bir bebişim var teyzesi evet özel çocuk beni yoruyor bazen ama artık daha dikkatli olmam lazım.
Cok sukur 11+5 haftaligm bugun ve bebegim kipir kipirdi Allahim okdr buyuk bi mutlulukki saglikli oldugunu gormek.. cinsiyeti soylemedi
Kucuk bi cikinti var ama kizda olabilir bu haftalarda hepsi benziyor dedi
Maşallah cnm kucağına aldığını da görürsün insallah
Bana da bugün sadece rahim agzi olcumu yapıldı,cinsiyet sordum çok küçük daha dedi
Kalça ağrısı bel ağrısı
Hepsini ara ara yaşıyorum

Özeldeki doktor biraz kafamı karıştırdı ben olsam önlem için dikişi atardım dedi ama istersen 15gün sonraki kontrolü bekle dedi..cinsiyet tahmini yok..

Yok korkma canım benim Dr danış dediğin gibi ilaç verir . İnşaallah güzel olacak ama kendini de sıcak tut birde yemeklerde kimyon iyi geliyor gaz yapmaz

Özeldeki doktor biraz kafamı karıştırdı ben olsam önlem için dikişi atardım dedi ama istersen 15gün sonraki kontrolü bekle dedi..cinsiyet tahmini yok..
İçine sinmediyse bı doktor önerisi alma şansın varsa al bence . Bu arada sen başarı hastanesi ne mi gidiyordun

O zaman çokta şey yapmayın kendinizi strese sokmayın doktorunuza bilgi verin yeter. Annemle babam amca çocukları kardeşim de ben de gayet sağlıklıyız. Burda maalesef kuş uçsa akraba evliliğinden olabilir diyorlar

ne guzel tatli tatli atismalariniz var. bizde asla boyle olmaz. gecen yillarin birikimi var ve asla gecmiyo. 2. cocugu oglum icin teror bolgesinde cok yalniz kaldigi ici yapmaya karar vermistim. en bastan anlasma yapmistim. ilk hamileligimde yaptiklarini yapma diye. o sartla hamile kaldim. ama olmadi. hatta ilk haftalarda yine devam ettigini gorunce aldirmayi bile dusundum. esime hic bi sekilde sabrim yok. sinirden elimi kolumu duvara masaya gecirir oldum. yine de durmuyo. cok biliyo kendisi. basima ne geldiyse bunun bu tavirlarindan geldi. bosanmayi teklif edince cildiriyo. ailem zaten yok. oglum ozel gereksinimli. asla konusmuyorum babasiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…