2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
hani derler ya niye anlasamadigin adamdan hamile kaldin diye. cocugumun gelecekte ben oldukten sonra su haliyle yalniz kalmasini istemedim. cunku ona balacak kimse yok. esim duzelse de yine de ona karsi ne sabrim var ne yuzunu gormeye tahammulum.

Geçen hafta vardı benim geçti çok şükür. Kalsiyum eksikliği bazen yapıyor yapıyor kalça ağrısı

Bir kere gittim ona ondan sonra başka doktora da gittim kafam karışık ya bilmiyorum
Acaba ilk gebelige oranla rahim kendini toparlayıp risk azalıyor mu ki bekleme kararı verdi doktor . Huzursuz olman çok normal Rabbim yardimcin olsun kıyamam bilgisine guvenebilecegin başka doktor bulsan öyle ilerleyen çünkü bu şekilde zaman geçmiyor keşke bilgim olsa yardımcı olsam

hani derler ya niye anlasamadigin adamdan hamile kaldin diye. cocugumun gelecekte ben oldukten sonra su haliyle yalniz kalmasini istemedim. cunku ona balacak kimse yok. esim duzelse de yine de ona karsi ne sabrim var ne yuzunu gormeye tahammulum.
Evliliğiniz için yorum yapmak haddime değil ama o gergin ortamın sana iyi gelmeyeceği malum. Bazen arkadaşlar aileden de yakın oluyor sizin öyle şansınız var mı? En azından konuşmak yanlız olmadığını bilmek... Madem eşiniz sizin hassas olduğunuz konularda rahatsa önemsemiyorsa siz de kendinizi düşünün evlatlarinizi. Nolur kendinize zarar vermeyin inşallah geçer bu günler inşallah çok mutlu olursunuz

Sen cumaya dayanamiyorsun benim daha 10 aralıkta ben napcam banada zaman geçmiyor çok şükür Kasım bitti de aralığa girdik artık daha cabuk geçer belki

Özeldeki doktor biraz kafamı karıştırdı ben olsam önlem için dikişi atardım dedi ama istersen 15gün sonraki kontrolü bekle dedi..cinsiyet tahmini yok..
Kendini dinle aklında küçük bi şüphe yada tereddüt varsa attir dikisini yoksada ertele kendini en iyi sen bilirsin

Ağrılar magnezyum eksikliğinden de olabiliyor doktora danışın magnezyum verir.

Kızlar biz dün 11 haftalık olduk bebeğimle ama bulantılarım kesildi normal midir sizce yoksa bebeğime bişey mi oldu acaba herhangi bir ağrım sızım yok ama insan herşeyden korkuyor

Ben de covid atlattım bugün son gunumdu karantinada . yarın doktora gidicem inşAllah bebeğim iyidir .

Büyük Oğlunuz kaç yaşında hamilelik hormonları kuzum işte bende pazar günü bu çocuğu dusurcem yinede dogurmucam demiştim çok zoruna gitmis beyefendinin yani arada hepimizin ilikısinde olur böyle şeyler diye düşünüyorum hamilelik hormonlarını dusununce de hepten abartı abartiyoruz farketmeden sıkma caninini❤

Kızlar biz dün 11 haftalık olduk bebeğimle ama bulantılarım kesildi normal midir sizce yoksa bebeğime bişey mi oldu acaba herhangi bir ağrım sızım yok ama insan herşeyden korkuyor
2. TremisterE doğru geçiş yapiyoruz bulantilarin bitmesi çok normal içini ferah tut

Mutluson isminizi bilmediğim için kusura bakmayın bu şekilde size hitap edeceğim. Mesajımı tam anlayamamışsınız. Ben okumamışlar anlamıyorşar demedim hiç birşekilde . Ne yazıkki Türkiye’de öyle bir algı var ki doğu kesim cahil kesim ve bu kesimde daha çok akraba ilgili var ensest bir olay tüm engelliler akrabaya dilinden doğuyor bunları ben uydurmuyorum bizim Türkiyedeki algılar maalesef. Benim demek istediğim şey şu Fransa’da bir genetik doktoru ile randevumuzdan sonra turda bize bu şekilde söyledi evet risk ikiye katlanıyor ama %3 olan risk %6’ya çıkıyor yine %94 sağlıklı gebeliğiniz olabilir demek. Hanım efendi Düşük yaşamış diye hemşirelerin akraba evliliği yaptı demesi Uygundeğil. Böyle bir tanımı kondu? Yorum yapmak ayrı kesin konuşmak ayrı. Hemşireler hamile arkadaşımıza bu şekilde yorum yapması doğru değil. Ki akraba evliliği yapmayıp düşük yapanlarda var . Sizin yaşınz 34 ve yaş faktörü ile risk artıyor evet ama Allah korusun bir düşüğünüz oldu ise veya engelli bir çocuğunuz var ise bundan kaynaklanıyor demek değil. Hemşireler size böyle bişey deseydi aa bu 34 yaşında ondan zorunuza gitmezmiydi ? Ben bunu demek istiyorum. Evet risk var ama bu olucak anlamına gelmiyor veya olan olumsuz şey bu olaydan kaynaklı diyemezler . Saygılarımla (lütfen yazdıklarım yanlış anlaşılmasın yazışma olunca ister istemez yanlış anlaşıla biliyor. Kalbinizi kırmak istemem )

Ayben de cuma gününden beri konuşmuyorum ne gıcıklar ya biz hamile olunca bunlara da Bi haller oluyo bende bunu anlamıyorum yav hamile olan benim benim hormonlar tavan sana noluyo yani dimi hiç işte kıt akıllılar nolcak bak gene sinirlendim

2. TremisterE doğru geçiş yapiyoruz bulantilarin bitmesi çok normal içini ferah tut
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın haftaya ikili test için doktora gideceğiz o zaman gördüğümde daha da rahatlarım inşallah cinsiyetini de öğrensek benden mutlusu olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…