Aslında tam tersi değil midir ? Koyu renk akıntı yada leke içeride biriken kanın taze kan olmadığı gösterir. O yüzden korkmayın derler. Ama kırmızı renk tazedir ve kanama vardır demektir diye biliyrm ben
Yedinci ayda hic giyemezsin ama normalde besinci aylarda başlar hic belli değildi ilk hamileligimde beş aylıkken ama yine de gergin oluyordu lastiklide olsa giyemezdim
Aslında tam tersi değil midir ? Koyu renk akıntı yada leke içeride biriken kanın taze kan olmadığı gösterir. O yüzden korkmayın derler. Ama kırmızı renk tazedir ve kanama vardır demektir diye biliyrm ben
Doktor efa1200 verdi.
ben sorvagen high dha diye bir şey aldım biraz araştırınca.
efa içerisinde yağ asitleri miktarı iyi ama epa>dha. Ama gebelikte önemli olan dha imiş beyin gelişimi için. Epa kalp damar hastalıkları için öneriliyormuş. Sorvagen high dha ürünü de zaten gebelik için muhtemelen içerisindeki dha miktarı bayağı tatmin edici geldi.
Mommy_accessoeries sitenin adi. Yogayi online ders ile yapiyorum dila bayrak cok tatli birisi.doktor furkan kayabasoglu var senelerdir instagramdan onu takip ediyordum onun tavsiyesi uzerine dila hanimi tanidim
Mommy_accessoeries sitenin adi. Yogayi online ders ile yapiyorum dila bayrak cok tatli birisi.doktor furkan kayabasoglu var senelerdir instagramdan onu takip ediyordum onun tavsiyesi uzerine dila hanimi tanidim