Gece sana yazdıktan sonra kalktım abdest aldım namaz kıldım hayırlısı olsun diye demekki hayırlısı buymuş canım yapacak bişey yok bol bol dua edebilirim sadece Ben sizin prensesleri sevicem inşallah sağlıkla gelsinlerde
Yaa canım benim geç olsunda güç olmasın derler sağlıkla gelsin de vakit önemli değil bundan sonra senin için herşey çok güzel olsun
Tabi kuzum seni bırakırmıyız biz
Yaa canım benim geç olsunda güç olmasın derler sağlıkla gelsin de vakit önemli değil bundan sonra senin için herşey çok güzel olsun
Tabi kuzum seni bırakırmıyız biz
kizlar benim hala midem bulaniyo. ve tuhaf bi sekilde et yiyemiyorum kokusuna bile tahammul edemiyorum. kekin pogacanin icindeki yumurta kokusuna kadar hissediyorum. oncekinde boyle olmadi. mide bulantim cok azdi ve uzun surmemisti. resmen beslenemiyorum. bu daha ne kadar surer acaba ya
Benimde midem hala çok bulanıyor. Bayaa zayıfladım. Sadece mide bulantısı da değil yemekten sonra midemde dursun biraz yemek diye savaşıyorum ama genelde hep çıkarıyorum. Sabah akşam gece hiç farketmiyor.
Ben de eşime anlatıyorum rüyalarımı ne hayal gücüymüş diyor o kadar saçma alakasız ki mesela bize misafir gelmiş pandemi diye polis evi basmış ama kaçmışız kesin açıkta kaldım
Valla rüyalarda eşim falanda yok. Başka adamlar görüyorum sevgilim falan ne bilim evli değilim bazen. Hiç anaya yakışır rüyalar görmüyorum sanki hala genç kızım
Malesef güzel haberle gelemedim kese bozulmuş düşüyo beta değerim de düşmüş kendi kendine düşmesini beklicez düşmezse kürtaj olacak Hayırlısı olsun rabbimden gelene başım gözüm üstüne veren de rabbim alanda
İcini ferah tut boyle stresli dusundukce daha da agrilar sancilar artiyor. İnsallah bebegin hicbir seyi yoktur problem bizim vucutta sen iyi dusun her zaman
O testlerde yanilma payı çok yüksek inşallah sağlıkla gelir bebeğin benim cevremde de kaç kisiye riskli dediler çocukları maşallah çok sağlıklı bir şekilde doğdu üzme kendinide minnosuda