Bu tabiki bı ihtimal canım ama 2 katı artmiyor Muş değer tek ihtimal biri devlet bıri özel olduğu için referans değerleri farklı olabilir dedi onun için haftayı bekleyin dedi
İnşalah hakkında hayırlısı neyse p olur
Canım nar kanı sulandırdınız için ilk zamnalar 1 tane yememizi önermiyoalr bilgin olsun hafta 1 tane bitirirsen daha iyi olur . Biz işimizi sağlama alalım
Evet faydası vardır hiç yememezlikte yapma ama 1 tane yeme bence . Eşinle yarı yarıya yiyebilirsin .
dktorum hiçbirşeyi yasaklamadı herşeyi ye tadına bak abartmadan derdi .
Evet faydası vardır hiç yememezlikte yapma ama 1 tane yeme bence . Eşinle yarı yarıya yiyebilirsin .
dktorum hiçbirşeyi yasaklamadı herşeyi ye tadına bak abartmadan derdi .
Evet arkadaşlar ben bir konuya daha değinmek istiyorum ben şimdiye kadar bacaklarımda birkaç kere tüy dökücü krem kullanmıştım ve hafif kızarıklık ve kaşıntıdan başka birşey olmamıştı o da krem sürünce geçmişti zaten ama şimdi genital bölge de kullanmak istiyorum bir zararı olur mu acaba bebek açısından
Birde ben battan 5 gün önce kan testiyle öğrendim hcg 503 çıktı 2 gün sonra 1473 çıktı yarın doktor randevum var değerler fazla değil mi risk mi yani ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
Evet arkadaşlar ben bir konuya daha değinmek istiyorum ben şimdiye kadar bacaklarımda birkaç kere tüy dökücü krem kullanmıştım ve hafif kızarıklık ve kaşıntıdan başka birşey olmamıştı o da krem sürünce geçmişti zaten ama şimdi genital bölge de kullanmak istiyorum bir zararı olur mu acaba bebek açısından
Canım bende duyduğumu söyledim böylesi içime sindi . Kendini en iyi sen tanırsın içine nasıl sinicekse öyle yaP . Hatta doktoruna danış ye derse yersin . Bende çok Yemek istiyorum ama korktuğum için çekiniyorum