Canım bende duyduğumu söyledim böylesi içime sindi . Kendini en iyi sen tanırsın içine nasıl sinicekse öyle yaP . Hatta doktoruna danış ye derse yersin . Bende çok Yemek istiyorum ama korktuğum için çekiniyorum
ben de dayanamadım dün özelde yaptırdım tahlili 2700 civarı çıktı değer çok şükür. Kadın doğuma gitmeyi erteledim şu aşamada. Belki bir kez daha tahlil yaparım.
Benım de midem kazınıyor sürekli, bulantıyi bir kere yasadım sadece, yerimde duramadım, kolay kolay mide bulantısı cekmezdım ben, ınsallah oyle de devam eder
İnşalah hakkında hayırlısı neyse p olur
Canım nar kanı sulandırdınız için ilk zamnalar 1 tane yememizi önermiyoalr bilgin olsun hafta 1 tane bitirirsen daha iyi olur . Biz işimizi sağlama alalım
Birde ben battan 5 gün önce kan testiyle öğrendim hcg 503 çıktı 2 gün sonra 1473 çıktı yarın doktor randevum var değerler fazla değil mi risk mi yani ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
Ya ben böyle duydum İnan gerçeklik payı nedir bilmşyorum . Onun sebep olacağını düşünmüyorum sadece kanı sulandırdığı için fazla tüketmemek lazım . Yoksa faydasıda çoktur eminim
Birde ben battan 5 gün önce kan testiyle öğrendim hcg 503 çıktı 2 gün sonra 1473 çıktı yarın doktor randevum var değerler fazla değil mi risk mi yani ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
Canım pozitif düşün erken döllenme olabilir ayrıca her insanın hormon dengesi farklı kendini kimseyle kıyaslama. Benim de ilk hamileliğimde ovulasyondan sonra 16. Günde 80 çıkmıştı şimdi ovulasyondan sonra 17. Günde 596 çıktı
balik yiyebilirsiniz ceviz findik kuru kayisi kuru incir bunlar faydali ne yerseniz kardir. bende kahve duskunuyum ne yapacam bilmiyorum arada icerim muhtemel
Canım pozitif düşün erken döllenme olabilir ayrıca her insanın hormon dengesi farklı kendini kimseyle kıyaslama. Benim de ilk hamileliğimde ovulasyondan sonra 16. Günde 80 çıkmıştı şimdi ovulasyondan sonra 17. Günde 596 çıktı
Hanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum
Hanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum