• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar, uzun zamandır giremedim o kadar uzun süre giremeyince mesajları da okuyamadım, nasılsınız iyi misiniz? Doğum yapan var mı aramızda?:anne:

Evet hatta sabaha kadar vajinam ağrıdı dayak yemişim bı yere vurmuSum gibi. Bakalım eşim eve gelsinde
Kontrolün ne zamandı devamı gelmediyse çok sorun olmaz herhalde merak ettim bende bu su olayı çok karmaşık

Kızlar benim oğlan bugün öğleden sonra çok hareketliydi, 1 saat önce de lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı geldiğini gördüm şimdi de her tuvalete gidişimde sümük gibi renksiz akıntı geliyo silinirken ve iç çamaşırımda. nişan böyle bişey değil heralde dimi? Pazartesi 38 haftalık olucam her an bi aksiyon bekliyorum nedense normal akıntıdır heralde dimi
Nişan kanlı sümüksü oluyor şeffaf bir akıntı değil

1 hazirana kadar kadameli normallesmeye geçtik bakalım hangilerimiz 1 hazirana kadar doğuracak :)
Sezeryan için gün aldınız mı siz hangi gün veriler acaba aramızda 1 gün var da o yüzden soruyorum benim de doğum takvimime göre 12 haziran görünüyor salı gideceğim doktora salı netleşir sanırım

Sezeryan için gün aldınız mı siz hangi gün veriler acaba aramızda 1 gün var da o yüzden soruyorum benim de doğum takvimime göre 12 haziran görünüyor salı gideceğim doktora salı netleşir sanırım
Benim ilk gebelik daha normal mi sezeryan mı belli degil cnm normal istiyoruz vücudum da uygunsa insallah 38 37 gibi cati muanesinde belli olur. Bende salı gidecegum artik her hafta gidiyorum hatta yarinda saglik ocagina gidecegim

Kızlar benim oğlan bugün öğleden sonra çok hareketliydi, 1 saat önce de lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı geldiğini gördüm şimdi de her tuvalete gidişimde sümük gibi renksiz akıntı geliyo silinirken ve iç çamaşırımda. nişan böyle bişey değil heralde dimi? Pazartesi 38 haftalık olucam her an bi aksiyon bekliyorum nedense normal akıntıdır heralde dimi
Benim ilk doğumumda nişanım bi defaya mahsus kanlı, sümüksü ve baya yoğun bi akıntı gelmişti. Ama dediğim gibi bi kere oldu ve doğum yapmıştım sabahına. Ama bazılarında uzun süre devamlı da gelebiliyomuş nişan. Beyaz akıntı da bende de mevcut bu arada, ıslaklıkla beraber. Devamlı çamaşır değiştiriyorum. 🙄

Kızlar herkese merhaba.benim son zamanlarda idrarda glukoz ve protein çıkıyor.şeker yüklemesi yapılıp normal çıkmıştı sonucum.
Protein için gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi ama tansiyon normal çıktı karaciğer değerleri de normal çıktı sebebi bulunamadı.yaşayan var mı böyle bir şey

Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz, iğne kullanan arkadaşlar ne zaman bırakcaksınız
Canım doğumdan bir gün önce bırakıcakmışın iğneyi, inşallah tabi öncesinde plansız gelmezse 🤲 birde benim doğumum sezaryen olcak ya, planlamak daha kolay. Senin doğumun sezaryenmi normalmi olcak, belli mi? Normal doğumda iğneyi bırakma zamanlamasını planlamak daha zor olsa gerek. sana ne zaman bırak dedi doktorun.

Benim ilk gebelik daha normal mi sezeryan mı belli degil cnm normal istiyoruz vücudum da uygunsa insallah 38 37 gibi cati muanesinde belli olur. Bende salı gidecegum artik her hafta gidiyorum hatta yarinda saglik ocagina gidecegim
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda ilkinde normal istemiştim 41.haftaya kadar bekledik son anda aniden sezeryana alındım bebeğin sağlığı için yani hem normal doğum sancımı çektim hem sezeryanı bunda ssvd yapılabilir ama istemiyorum artık:)

Kızlar herkese merhaba.benim son zamanlarda idrarda glukoz ve protein çıkıyor.şeker yüklemesi yapılıp normal çıkmıştı sonucum.
Protein için gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi ama tansiyon normal çıktı karaciğer değerleri de normal çıktı sebebi bulunamadı.yaşayan var mı böyle bir şey
Normalde sağlıklı insanın idrarında glikoz çıkmaz şeker hastalarında çıkıyor

Ben yasiyorum cnm aynisini protein kacagi cikiyor onun icin yarin 24 saatlik idrar toplucm sali hastahaneye verecegim doktor 24 saatlik idrara bakacak benimde tansiyon normal

Back
X