• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bu ay gün sancısı denilen bende de var kasıklarım da raglı ağrısı gibi arada belimden geliyor bacaklarımada vuruyor sancı esnasında bebek toplanıyor gibi karnın geriliyor bazense hem bogazıma kadar baskı oluyor daralıyorum ayağa kalktığımda yürüyemiyorum şeyim çıkacak altıma edecek gibi baskı ağrı karışımı birşey oluyor uzun oldu kusura bakmayın ama bir türlü ağrıları tarif edemiyorum eşimde diyor hanım kestiremiyorum nerene ne oluyor hep farklı tarif ediyorsun:110::olamaz:
Benim eşim de ağrımayan bir yerin varmı der🙄😬
Kızlar sizde de nesfes darlığı oluyor mu ozellikle geceleri
Gece değil de akşamları

Evet ben bi iki haftadır kremliyorum ama düzenli değil. Biraz lekeleniyoruz ama yağ gibi olmuyor kremle çabuk emiliyor lansinoh. Ama pul pul dökülmelere iyi geldi şimdiden
Lansinoh bana etki etmemişti o yüzden bu kez yağ deneyim dedim daha iyi yumuşatır diye bakalım

Nerene ne oluyor güzelmiş😄 benimde aynı öyle valla ne ben anlıyorum ne tarif edebiliyorum 😋
:KK48: cidden ya ne zormuş çok kötü olmadığımız için herhalde yada doğum sancısını tam kestiremiyoruz alay konusu oldum evde gerçek doğururken kimse inanmayacak yalancı çoban misali

Hep nefes darlığı cekiyorum canım hamile kaldıgımdan beri Burnum tıkalı birde nefesim yetmiyor 90 lık gibi yim
Sorma valla bende. Özellikle bir is yapınca nefes nefese kalıyorum. Az önce kızın oyuncaklarını topladım mahvoldum 😅
Esim de diyor sen uyuyunca baya nefes sesin geliyor hamilelikten önce boyle değildin diyor

Lansinoh bana etki etmemişti o yüzden bu kez yağ deneyim dedim daha iyi yumuşatır diye bakalım
Doğrudur memnun olmayanda çok diğer konulara baktığımda görüyordum. İlk bebeğimde de memnundum ben ama. Emzirme başlayınca bırakırım zaten gümüş kapağa geçerim

Yalnız bütün akşam boyunca o dediğim toplanma mı kasılma mı devam ediyor. Ağrısız ama oturamadım bi rahat alttan çıkacak gibi😋 yatıyorum bende o yüzden

Hanımlar iyi akşamlar benim kızım kasık altında oynuyir sanki cikacakmis gibi oynadikca sancıyor acaba kanala mı yerleşmeye çalışıyor ki

kızlar emzirme atletini hangi marka aldınız. sütyenli olanlardan istiyorum ebebekteki güzelmidir acaba

Yalnız bütün akşam boyunca o dediğim toplanma mı kasılma mı devam ediyor. Ağrısız ama oturamadım bi rahat alttan çıkacak gibi😋 yatıyorum bende o yüzden
O toplanma kasılma ne oluyor, olması ne manaya geliyor ,kaç kere rasgeldim buralarda ama ne olduğunu öğrenemedim 😄bebiş sağa yada sola toplanıyor karnımım şeklini değiştiriyor, karnım yamuluyor falan o mu ?

O toplanma kasılma ne oluyor, olması ne manaya geliyor ,kaç kere rasgeldim buralarda ama ne olduğunu öğrenemedim 😄bebiş sağa yada sola toplanıyor karnımım şeklini değiştiriyor, karnım yamuluyor falan o mu ?
Benimde pek anladığım söylenemez cnm tek hissettiğim içeriden birşeyin sertleşip tüm damarlarımı sıktığı. Kulaklarıma kadar tüm damarların zonkladığını hissediyorum. Braxton hicks kasılması dedikleri bu mu bilmiyorum. Oturunca da kasıklarıma aşırı baskı yapıyor o sertlik.

Bayram boyunca görüntülü arayanlardan bıktım. Resmen dedikodu malzemesi cıkarmak icin görüntülü arıyorlar. Zaten sürekli yatiyorum saçım başım karısık duruyor, tipimden hiç hoşnut degilim bi bakıyorum görüntülü arama. Ben açmıyorum eşimden arıyorlar. Açınca başlıyorlar hamileyken görelim dedik, falanca çok kilo almıs sende aldın mı. Bugün arayanlari açmadım eşimede dedim yatiyor de. 😒😒
Size icimi döktüm rahatladım😁😁
Bana da aynısını yaptılar bu bayram kayınvalidem İstanbul’da 2 görümcesi etkisi vs hepsi yanındayken aradı allahtan eşimi önce normalden aradılar görüntülü arayacağız diye saat de geç olmuştu ben hemen kaçtım yatak odasına beni sordular 3-4 kez 😅 sinir oluyorum bebeği göreceklermiş yalan karnıma bakacaklar 😒 neyseki eşim o dinleniyor uyudu falandedi de kurtuldum. 🙄 Bide şu lafa sinir oluyorum çok kilo alma aman sanki onlar taşıyor kiloyu üzerinde. Pandemi de eve tıkıldık millet normalde 10 kg aldı hamile olmayanlar biz iki canlıyız istersek 30 kg alırız 😤

ne kadara aldın bide sütyenli mi yoksa düz atletmi canım.
Canim bende bi civilden bi ebebekten aldim ama e bebektekinin kumaşı daha güzel geldi bana. Yalniz kalıpları dar. Ben tabi ikisini de indirimden aldim
Ya bende has zeytinyağı aldım ama sırf atlet yağlancak diye başlayamadım henüz sürmeye 🤣 ayrıca tabirinede bayıldım🤣
😂😂 sürdüm üstüne peçete koydum canm napim valla peçete hepsini emmez heralde tek kat minicik yapıştırdım atletlerimi feda edemiyorum 😁😁

Son düzenleme:
Back
X