• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebeğim 34 haftalık. 2600 gram 46 cm olmuş. Kafası yine 3 hafta önde sanırım eşitlemeyecek bu şekilde önde doğacak. Birde benim hamileliğim 5. Ayından beri devamlı az az da olda sarımsı bazen yeşile dönük akıntım gelıyor bunun ıcın fitil falan kullandım ıkı kez ama geçmedi kültür testi falan yapılmıştı onlarda da sorun çıkmadı. doktora sordum bu durum bebeği etkiler mi diye hayır dedi sadece ıleri boyutta enfeksiyon erken doğuma suyun erken gelmesine yol açar dedi ama benim iki kez 6 gün fitil kullanmama rağmen geçmediği için fitil vermedi sadece bol su iç dedi
Şeker sorunu olmadığı müddetçe 37. Haftada vücut eşitleniyor diye biliyorum

Kızlar e-nabızdan kan sonuçlarıma bakıyodum da şekerim fırlamış benim dünkü doktor hiç bişey söylemedi bu konuyla ilgili 158 çıkmış şekerim 🤔 yani bişey demiyim diyorum ama bu devlet hastanesindeki her doktor niye bu kadar vurdumduymaz? Sağlık ocağındaki aile doktoruma gittim bi kaç gün şeker diyeti yap şekerli şeylerden uzak dur tekrar bakalım dedi. Kavunu falan çok abartmıştım son zamanlarda o yapmıştır belki dedi
158 şüpheli bir değer. 200 üzerinde olursa genelde araştırmaya gidiliyor. Yinede dikkat etmekte fayda var.

Kızlar merhaba 🥰 çok şükür güzel haberlerle geldim . Bebiş 3100 olmuş kafası büyük oldugu için zaten normal doğum yapamazdın dedi 😅 babası gibi büyük kafalı dedi 😅 büyük ihtimalle 7 haziranın oldugu hafta sezeryan olurmuşum . Çok rahatladım 😇
Maslalah kac haftalik görünüyor ultrasonda

çok geçmiş olsun canım yaa. bu sorun bende de var hamilelikde şişiyor kızımda doğumdan sonra dikişlerimden çok bu sorun olmuştu. inşallah ilaç fayda ederde en kısa zamanda geçer. benim şuan çok ağrı yapmıyor arada kanama yaşıyorum ama ben doğumdan sonradan korkuyorum şimdiden. kantoron yağı iyi geliyor dedikleri için hastane çantama bile koydum.
Ay inş doğum sonrası olmaz canım oda çok kötü ozaman başıma geldi berbat benim kana yok olsa rahatlayacagım iki tane meme olmuş birinin içi kan dolu dışına cıkmış görüntüden korktum resmen acı ağrı berbat sanki sezeryan doğum yapmışda yürüyemiyorum kımıl da yamıyorum ben de aldıracagım o yağlardan hemen sürmeye başladım hastanede

Kızlar suyum geliyor hastanedeyim doktoru bekliyoruz dua edin bize daha 11 günümüz vardı ama bebek bu belli olmuyor
Kilosu haftası ise rahatça doğru canım Rabbim sağlık la kurtarsın ikinizde sağlıkla çıkın inş canım

Ay inş doğum sonrası olmaz canım oda çok kötü ozaman başıma geldi berbat benim kana yok olsa rahatlayacagım iki tane meme olmuş birinin içi kan dolu dışına cıkmış görüntüden korktum resmen acı ağrı berbat sanki sezeryan doğum yapmışda yürüyemiyorum kımıl da yamıyorum ben de aldıracagım o yağlardan hemen sürmeye başladım hastanede
Rabbim kimseye yaşatmasın. O zorda olanlarada yardım etsin. Doğumdan sonra ağrısı için patlıcan sapı kaynatıp içmiştim. Çaresiz kalınca ne duyarsan deniyorsun resmen.🙈

Rabbim kimseye yaşatmasın. O zorda olanlarada yardım etsin. Doğumdan sonra ağrısı için patlıcan sapı kaynatıp içmiştim. Çaresiz kalınca ne duyarsan deniyorsun resmen.🙈
Çok Amin rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın İnsan bir nevi kobay oluyor resmen incir yaprağı yapan da varmış oda daha kötü yapar ya halk arasında ayıpda karşılanıyor birinden yardım istesen bildiği varmı diye sorsan insana gülüyorlar inş bu doğumda yaşamayız

Kızlar ayak şişliği için bi çözümünüz var mı bol bol su içiyorum günde 2 defa yeşil çay da içiyorum ödem atsın diye, tuzu da iyice azalttım ama şiştikçe şişiyo. Kayinvalidem bugün tuzlu suya koy ayağını dedi onu da denedim hiç bi değişiklik yok. Yani tamam bu şişlik olacakta bu kadarı da fazla bence ayak bileklerim falan simit gibi kat kat 😄

Çok Amin rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın İnsan bir nevi kobay oluyor resmen incir yaprağı yapan da varmış oda daha kötü yapar ya halk arasında ayıpda karşılanıyor birinden yardım istesen bildiği varmı diye sorsan insana gülüyorlar inş bu doğumda yaşamayız
Amin inşallah canım.❤

Kızlar ayak şişliği için bi çözümünüz var mı bol bol su içiyorum günde 2 defa yeşil çay da içiyorum ödem atsın diye, tuzu da iyice azalttım ama şiştikçe şişiyo. Kayinvalidem bugün tuzlu suya koy ayağını dedi onu da denedim hiç bi değişiklik yok. Yani tamam bu şişlik olacakta bu kadarı da fazla bence ayak bileklerim falan simit gibi kat kat 😄
Doğuma yakın çaresi yok sanırım bunun. Bazısında oluyor 😀

Back
X