• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Herkes tetanoz oldu mu burada 🤔 aşı olmayı düşünmeyen var mı
Benim de içimden hic asi olmak gelmiyor. Aşi karşıtı bi insan değilim ama ilk gittiğimde sağlık ocağındaki ebe bana daha önce 3 kaybım olduğu için ve kanamalarım olduğu için sen ilk önce doktoruna sor dedi. Doktorum da tek doz vurun dedi. Yine de içimden gelmiyor bebeğime bişey olur Allah korusun erken doğum falan olur diye öyle şeyler okudum çünkü 😓

Benim de içimden hic asi olmak gelmiyor. Aşi karşıtı bi insan değilim ama ilk gittiğimde sağlık ocağındaki ebe bana daha önce 3 kaybım olduğu için ve kanamalarım olduğu için sen ilk önce doktoruna sor dedi. Doktorum da tek doz vurun dedi. Yine de içimden gelmiyor bebeğime bişey olur Allah korusun erken doğum falan olur diye öyle şeyler okudum çünkü 😓
Ben de öyle şeyler okudum sanırım. Riskli olunca ileri haftalarda yapıyolarmış

Herkes tetanoz oldu mu burada 🤔 aşı olmayı düşünmeyen var mı
Ben olmak istiyorum ama doktorum bu konuda rahat. Bugün soracaktım unuttum detaylıda. Sonra kendi doktorumu da gördüm ama yine unuttum :)) detaylıda bebek çok iyiydi maşallah ama benim rahme giden damarlardan birinde kan akışı sağlıklı değilmiş. Kolestazdan sonra ikinci bir riskli gebelik şoku bana:)) neyse buna şükürler olsun yine de. Doktorum ne der bilmiyorum o yüzden bence ileri haftalara bırakır. Unutmazsam mesaj atıp soracağım müsait bir zamanda

Biz de bursa dayız uygun fiyatlı ama kaliteli gardrop ve şifonyer arıyoruz. İyi bir yer bulursanız yazar mısınız buraya 🥺🙏🏻
Biz ak bebeden alıcaz sanırım. Kuzenim de ordan aldı çok memnun kaldı. İçimize sinen bir modelde oldu orda. Birkaç yer daha gezerim sonra bakarım. Bu akbebe nin olduğu yerde iki tane daha var bebek odası satan yer üçünü de sırayla gezebilirsiniz. Akbebe bize kopmle oda için 65 bin tl fiyat verdi mobilyaları lake idi. Bugün daha popüler bir cadde de bir yere daha girdik yine lake ama baya güzeldi yani modeli de 120 bin dedi şok oldum

Ben olmak istiyorum ama doktorum bu konuda rahat. Bugün soracaktım unuttum detaylıda. Sonra kendi doktorumu da gördüm ama yine unuttum :)) detaylıda bebek çok iyiydi maşallah ama benim rahme giden damarlardan birinde kan akışı sağlıklı değilmiş. Kolestazdan sonra ikinci bir riskli gebelik şoku bana:)) neyse buna şükürler olsun yine de. Doktorum ne der bilmiyorum o yüzden bence ileri haftalara bırakır. Unutmazsam mesaj atıp soracağım müsait bir zamanda
Ayy detaylının güzel geçmesine çok sevindim. Tam kaç hafta günlükte girmiş oldun

Back
X