• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum 😍
Gözün aydın canım. sağlıkla büyüsün inşallah.😊

Y yumoscuk gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bize 🥰

kızlar ben çok merak ediyorum doğumdan sknra bebek hiç yıkanmicakmı yani banyo yapmıyormu hiç ??

Maslalah kac haftalik görünüyor ultrasonda
Canım sata göre 36 . Tüm ölçülere göre 38 , kafası 40 😂
Ben sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum 😍
Hayırlı olaun inşallah Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻
Y yumoscuk gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bize 🥰

kızlar ben çok merak ediyorum doğumdan sknra bebek hiç yıkanmicakmı yani banyo yapmıyormu hiç ??
Canım şöyle bir silip veriyorlar , üstündeki koruyucu tabaka bağışıklık sistemini dengeliyormuş kuvvetlendiriyormuş. Göbeği düşene kadar veya en kötü 7/10 gün yıkamayın diyorlar . Bir hemşire saf sulu mendiller silebilirsiniz demişti .

Canım sata göre 36 . Tüm ölçülere göre 38 , kafası 40 😂

Hayırlı olaun inşallah Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻

Canım şöyle bir silip veriyorlar , üstündeki koruyucu tabaka bağışıklık sistemini dengeliyormuş kuvvetlendiriyormuş. Göbeği düşene kadar veya en kötü 7/10 gün yıkamayın diyorlar . Bir hemşire saf sulu mendiller silebilirsiniz demişti .
Yani 7/10 gün bebek nasıl dayancak ki acaba . Fransada 48 saat sora yıkıyorlar göbeğini iyice kurutuyorlar . Çok tuhaf burda beklemeleri . Ne yapcam şimdi ya kafam çok karışık

Yani 7/10 gün bebek nasıl dayancak ki acaba . Fransada 48 saat sora yıkıyorlar göbeğini iyice kurutuyorlar . Çok tuhaf burda beklemeleri . Ne yapcam şimdi ya kafam çok karışık
Bebeğin durumuna göre karar veririz bence. Yani tavsiye edilen göbek düşene kadar yıkamamak ama yaz günü de zor olur. Bebeği ferahlatmak için yıkayıp göbeği kurutabiliriz.

Canim yanlis hatirlamiyorsam sende Sisli Memorial tup bebekteydin? Benimki de ordan dondurulmus embriyo tramsferi. Benim bebisim de basi ve kendisi 3 hafta onden gidiyor, sekerim yuksek cikiyor insuline basladim ama dozlari daha tam ayarlayamadik.
Belki dondurulmus embriyo transferi oldugu icin mi boyle onden onden gidiyor bebisler?
Doktorun erken dogum ve ya bebegin iriligiyle ilgili bisey dedi mi?
Aynen canım doğru bende oradaydım. Ama benim dondurulmuş değil taze transferdi. Ben kendim iri biri değilim eşimde öyle değil ama kafa yapısı bıraz büyük eşimin bunu doktor demeden önce hiç farketmemişim gerçi. doktor öyle söyledi yani. Bi sıkıntı yok genetik dedi. Ben hatta her muayenede soruyorum bi sıkıntı olmaz dimi diye hayır dıyor. Doğumla alakalı da istersen normalde olabilir dedi ama kilosu da önde olduğu için biraz zor olur dedi bende açıkçası pek normal taraftarı değilim zor zamanlar gecırdım zaten Allah korusun bi risk yaratacaksa eğer istemiyorum bugün nstye girdim sancı çıkmadı 10 gün sonra tekrar çağırdı belki o zaman daha da kesinleşir

Kizlar 33+5 günlüğüm bugün am üstü sarı akıntı biraz sümüklü tarzinda bide azcik kırmızı leke vardı daha da gelmedi neden olmuş olabilir
Benimde hep akıntım gelıyor sarı bazen yeşilimsi ama hiç kırmızı gelmedi canım mutlaka doktoruna yazmalısın bence

Bebeğin durumuna göre karar veririz bence. Yani tavsiye edilen göbek düşene kadar yıkamamak ama yaz günü de zor olur. Bebeği ferahlatmak için yıkayıp göbeği kurutabiliriz.
Bencede yaa yazık o çocuğa kan dolaşımı fln ne biliym

Göbegi kurumazsa problem olur diye genellikle yıkanmıyor ama senin tercihin iyice kuruturum dersen yıkarsın.

Aynen canım doğru bende oradaydım. Ama benim dondurulmuş değil taze transferdi. Ben kendim iri biri değilim eşimde öyle değil ama kafa yapısı bıraz büyük eşimin bunu doktor demeden önce hiç farketmemişim gerçi. doktor öyle söyledi yani. Bi sıkıntı yok genetik dedi. Ben hatta her muayenede soruyorum bi sıkıntı olmaz dimi diye hayır dıyor. Doğumla alakalı da istersen normalde olabilir dedi ama kilosu da önde olduğu için biraz zor olur dedi bende açıkçası pek normal taraftarı değilim zor zamanlar gecırdım zaten Allah korusun bi risk yaratacaksa eğer istemiyorum bugün nstye girdim sancı çıkmadı 10 gün sonra tekrar çağırdı belki o zaman daha da kesinleşir
Hakkimizda hayirlisi olsun insAllah🤲🏼
Benim doktor korkutuyor beni iri bebek olur, seker hastasi olabilir yada dogunca sekeri duser kuveze girer gibisinden.
Ben insulin basladim ama o kadar stres yaptirdi ki sekerim duzene girmiyor bi turlu..
InsAllah saglicakla kucagimiza almak nasip olsun, bende sezeryan istiyorum bu arada 🙄😅

Back
X