• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Kızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtı 🌸 Ben de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım 🥲🩷 Elhamdulillah 🤲🏻
Ay hayırlı olsunn çok duygulandım, nişan geldikten sonra uzun süre beklemek çok değişik bir duygu. Çok mutlusunuzdur, sağlıkla bakın büyütün inşalah

Evet dediğin doğru. Mesela ben bebeğimi önce emzirip sonrasında 60 ml mama verdiğimden 1 saat sonra ağlıyor emzirince emiyor sakinliyor. Acıkıyor olamaz sadece sakinleşmek için emiyor.
Daha yeni tanıyorlar etrafı ya yerim onları 🥰🥰 emmek şu an onların yaşam felsefesi herşeyleri gibi birşey. Ondan süt yoksa bile emsin oynasın rahatlatıyorlar öyle 💕

7 yaşında Kızım gene hasta ve bana da gene gene gene geçti sanırım 😭😭😭 3 gün kaldı doğuma korkuyorum
Kuzum önce bir sakin ol zaten yolun sonu eninde sonunda doğacak bebek doktorlar her türlü önlemi alıyorlar için rahat olsun o konuda. Senin vücudun bebeği korumak için ekstra antikor üretiyor zaten. Ama sen böyle telaş stres yaparsan olmaz ki bebekte strese girer hastalıktan değil ama bu stres dalgasından etkilenir çocuk. Hem ben ne yapayım her ay bir kutu antibiyotik bir tane monurol şase kullandım gebelik boyunca hemde. Şimdi de troit ilacı kullanıyorum mesela durdu durdu 8. ayda yükseleceği tuttu namussuzun. Hastanene bebeği ve seni korumak için her yolu deniyorlar korkma herşey güzel olacak. 🥰🥰💕💕

Hadi bakalım hayırlısı 😄
Benim bebek sevmiyor galiba nst yi ya uyuyor ya hepten duruyor nabzı 80 lere düştü ya korkuttu bizi sıpa sonra düzeldi Allah'tan 🤣🤣 doktora tahmini olarak ne zaman gelir dedim bana 3 hafta dedi ya sata göre evet ben onun tahminini sormuştum ama anlamadı galiba gerçi günün son hastası bendim adam da haklı 1500 hasta bakıyorlar günde🤣 bence beklemez 40 haftayı ama bakalım.

Kızlar bebeğimin kakasinda kan var. Kaç gündür kakasını zorla yapıyordu ıkina ıkına ilk günler gibi her bezi kakali değil. Acaba makat çatlağı mi oldu yada alerjimi

Eklentiler

• 20251006_164625.webp
    20251006_164625.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 18
Benim bebek sevmiyor galiba nst yi ya uyuyor ya hepten duruyor nabzı 80 lere düştü ya korkuttu bizi sıpa sonra düzeldi Allah'tan 🤣🤣 doktora tahmini olarak ne zaman gelir dedim bana 3 hafta dedi ya sata göre evet ben onun tahminini sormuştum ama anlamadı galiba gerçi günün son hastası bendim adam da haklı 1500 hasta bakıyorlar günde🤣 bence beklemez 40 haftayı ama bakalım.
Sancın çıkıyor mu canım peki nst de

Mochi aldım ben giyilebilir çok memnunum her yere gidiyorum onunla acıtmıyor da çok pratik gerçekten. Philips avent almıştım olmadı sağım yapmıyor asla beğenmedim bana uymadı. L limonlupastaa

Biz bugün 3. defa taburcu olduk evimize geldik 🥹 3 eylülden bu yana 1 aydır hastanedeyim çok yoruldum özellikle doğum sonrası lohusa halimle çok daha yıpratıcı oldu… Oğlumun elleri, bilekleri, ayakları delik deşik yer kalmadı kan alınmaktan. 2 gün sonra kontrolümüz var şimdilik ivig tedavisi işe yaramış gibi duruyor allaha şükürler olsun umarım 2 gün sonra da her şey yolunda olur bu defa üzüntüden değil de mutluluktan ağlarım. Dua edin minnoş pipili oğlumaaaa teyzeleri 🥹🥹

Biz bugün 3. defa taburcu olduk evimize geldik 🥹 3 eylülden bu yana 1 aydır hastanedeyim çok yoruldum özellikle doğum sonrası lohusa halimle çok daha yıpratıcı oldu… Oğlumun elleri, bilekleri, ayakları delik deşik yer kalmadı kan alınmaktan. 2 gün sonra kontrolümüz var şimdilik ivig tedavisi işe yaramış gibi duruyor allaha şükürler olsun umarım 2 gün sonra da her şey yolunda olur bu defa üzüntüden değil de mutluluktan ağlarım. Dua edin minnoş pipili oğlumaaaa teyzeleri 🥹🥹
Ya inşallah bu son olur canım 🩵 Nasıl içinin eridiğini tahmin edebiliyorum Rabbim sevinç gözyaşları nasip etsin inşallah şifa diliyorum hemen 🌸

Canım öğlene doğru belli olacak inşallah evimize gideriz bir daha da gelmeyiz buralara. Balım bizim kan gruplarında da uyuşmazlık yok. Benim, eşimin ve Barlas’ın kan grubu b pozitif. Barlas’la benim alt grupta subgroup deniliyor orada uyuşmazlık var o yüzden bu kadar ciddi sarılık geçirdik. Daha dünyaya adapte olamadılar ki annesi çok normal kucak istemesi 😍
İnşallah balim benim cok gecmis olsun

Back
X