• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ben de bir yerde okudum yeni doğanlarda bebek bakım yağı çok tavsiye edilmiyormuş,incia almayı düşünüyordum
Canım bende bi arkadaşımdan şey duydum bu yağla ilgili, hastanede yanına bebek yağını almış ilk kakada poposına sürmüş, bebeği zorlanmasın diye. Böyle bi şey oluyor mu bilmiyorum ilk defa duydum.

Kuzum ben o yüzden geçen hafta vurulmak istemedim. Biraz daha geçsin diye. Çünki her hafta vurulabilecek bi iğne de değil. 24 saat arayla 4 doz oldum. Bundan sonra sanırım doğuma girersem acil hatırlatma dozu vuruluyormuş.
Benm doktor da nst sonuclarına göre devam edecek demek ki iğneye. Cünkü nst düzelmeye başladıktan sonra bıraktı iğne yaptırmayı. İnşallah ihtiyacımız olmasın da vaktinde gelsin bebişler ya

Kızlar yazmıştım ama yeniden yazayım 3 gün üst üste büyük temizlik sonrası belimi zorlamışım.
3 gündür yürüyemiyorum topallıyorum kuyruk sokumuna iğne batıyor adım attıkça . Ne yapayım nasıl geçer 3 gündür gram düzelme yok yatıyorum hep etki yok

Benimde hep açıktı şimdi daha da açıldı yemek yiyorum 1 saat sonra yine bi açlık anlamadım yani meyve hurma vs geçiştiriyorum ama . Sanki her saat başı yemek yesem okey

Kilo çok almadıysan problem etmeyin ye gitsin ya. Ben 20 kilo aldığım için doktorum dikkat et diyor uyarıyor sürekli:(((

Yav ben daha 32.haftamda strese girmeye başladım,nasıl olacak çok mu ağrıyor bilmem ne diye.Doktor normal doğumdan başka bir şey hakkında konuşmadı zaten.Normal doğum videoları tadımı kaçırdı.Kötü bir şey olacak korkum yok ama çok yoruluyor insanlar bunu görüyorum.Bir de uzun süre uykusuz kalacağım korkusu basıyor beni.Rahatıma da biraz düşkünüm :(
ben kan sulandirici kullaniyorum o beni korkutuyor ya bisey olursa ameliyyatda ya sonrasinda. yok canim korkma uykusuzluktan 😀 bende oyleyim uykucuyumdur ama oglum dogdugunda alismistim bazen zor oluyor ama dayanilmazda degil. ben 2 3 aylarinda artik biliyordum gece ne zaman acikacak sut icin uyanacak o uyanmadan once saatimi ayarliyordum once kendim uyanip sutunu veriyordum yani uykusundan cok uyanmadan doyuruyordum tekrar uyuyordu. ayni seyi bezden cikincada yapmistim bir sure gece ayni saatde uyanip cis yaptiriyordum. zamanla bebisi tanidikca kolaylasacak insallah

Kilo çok almadıysan problem etmeyin ye gitsin ya. Ben 20 kilo aldığım için doktorum dikkat et diyor uyarıyor sürekli:(((
Valla bende 17/18 kilo aldım .
69 /70 aralığında gidip geliyorum. Son 1.5 aydır 2 kilo bile almadım . Yata yata daha çok kilo almam lazımdı oysaki anlamadım iş yerinde 12 saat çalışıp almıştım tüm kiloları ama nerdeyse koynuma ekmek saklayarak gezecektim işte de 🥹

Hayırlı olsun sizin de 😍🙏🏻🧿 korku olmaz mı kafada kur kur manyak oluyor insan rüyalar abuk sabuk sonra düşündüm büyüyecekler koca sıpa olacaklar endişelerimiz hiç bitmeyecek 🥰
bir saglikla dogursak ben bir de kendim icin korkuyorum ameliyyatdan korkuyorum🙈 aslinda 2 ci sezaryenim olacak ama oncekinde simdi ki sorunlarim yoktu

Doğum korkusu bende hiç yok yaa heyecan duyuyorum o anı yaşamak için 😍 Hiç kötü ya da olumsuz seyler getirme aklınaa hamilelik zaten uzun bi yolculuk, bari doğumumuzun her saniyesi keyifle dolu olsun💕
insallah oyle olur canim. benim 2 ci sezaryen olacak zaten az cok neler olacagini biliyorum aslinda zorda degil 3 gune guzel yurumustum 1 hafta bas agrim olmustu o da ilaclarla idare etdikden sonra. hepsini toplasam 7 - 10 gune her sey gecti gibi sayilirdi. sadece o zamanlar kan pihtilasma sorunum yoktu simdi var ondan korkuyorum aslinda burada yazmak istemiyordum endiselerimi sizide endiselendirmek istemem ama etrafimda kime soylesem korkumu kimse anlamiyor her kez bebeyin sagligini dusunuyor ayy sana ne olacak ki diyorlar bisey olmaz falan. oyle kendi kendime dusunmekten deliricek gibi oluyorum ondan yazdim paylastim

insallah oyle olur canim. benim 2 ci sezaryen olacak zaten az cok neler olacagini biliyorum aslinda zorda degil 3 gune guzel yurumustum 1 hafta bas agrim olmustu o da ilaclarla idare etdikden sonra. hepsini toplasam 7 - 10 gune her sey gecti gibi sayilirdi. sadece o zamanlar kan pihtilasma sorunum yoktu simdi var ondan korkuyorum aslinda burada yazmak istemiyordum endiselerimi sizide endiselendirmek istemem ama etrafimda kime soylesem korkumu kimse anlamiyor her kez bebeyin sagligini dusunuyor ayy sana ne olacak ki diyorlar bisey olmaz falan. oyle kendi kendime dusunmekten deliricek gibi oluyorum ondan yazdim paylastim
İlk üç gün kesinin ağrısı çok mu oluyor ;(

kızlar ya 27. haftadan beri bebişin yüzünü göremiyorum doktorum da uğraşıyo o kadar ama yok yani inatçı oğlum göstermiyo sizin yaptığınız bişey var mı acaba tatlı mı yeyip gitsem

kızlar ya 27. haftadan beri bebişin yüzünü göremiyorum doktorum da uğraşıyo o kadar ama yok yani inatçı oğlum göstermiyo sizin yaptığınız bişey var mı acaba tatlı mı yeyip gitsem
Bende en son 23 temmuzda gördüm bi kere net gördüm daha doğrusu hep yüzü ya dönük ya da kapatıyor tatlı kahve çikolata tok karın hiç fayda etmedi bide dr sağolsun göstermeyince de zorlamıyor hiç

Balık çekti canım sizin yüzünüzden kız 🥹 hamilelikte 2 kere yedim çok düşmem balığa da ama yani aklıma soktunuz dışarı çıkamıyorum ağrıdan , eve gelende acımtrak oluyor anama gidebilsem yapardı bana 🥹 şöyle ekmek arası ekşi salatalı soğanlı hamsi olaydı ah 😃

Kızlar selam size bir şey sormak istiyorum. Bir haftadır vajinada kaşıntı ve ağrıdan muzdaribim. İlk iki gün iç dudakların olduğu yer kaşınıyordu temizlenirken hatır hutur kaşıyasım geliyordu hatta. Birkaç gece yatmadan sirkeli suyla sildim. Kaşıntı geçti ama şimdi de orası şişmiş gibi hissediyorum ve acıyor resmen silerken bile dudaklar. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Mantar mıdır sizce 😔 tam da son haftalara girerken hiç uğraşmak istemiyorum ya

Back
X