• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Canım aynı durumdayız, hıçkırıkları ve dönmesini hissediyorum. Kontrolüm 28ine var. Hareket sayımı yapıyorum şükür bi sorun yok ama deli çıkacağım. Bi gönlm diyor ki kalk git dr’ye ama strese girdikçe sanki bebeğimde etkileniyor. Belki abartıyor gibi gelebilir bilmiyorum böyle konuşmalarım ama çok uzun yıllardır bekliyorum bebeğimi. Rabbim isteyen herkese versin. Gebeliğin tadını çıkartamıyorum. Bu ayı atlatıp evladımı kucağıma almak istiyorum 😭
Seni çok iyi anlıyorum. Tüp bebek gebesiyim ben. Yol biraz çetrefilliydi 🥲 her şeye panik olmayı biraz bıraktım açıkçası son bir iki haftada. Ama beni cidden rahatsız eden bir durum varsa kalkıp gidiyorum doktora. Bebeğim çok uyumaya başladı mesela son bir haftadır falan. Onu dert ediyordum ama şimdi alıştım koştur koştur gitmiyorum bekliyorum biraz daha. Çok yazdım böyle ama aslında günden güne değişiyor ruh halim açıkçası 😂

Kızlar muayeneden çıktım 2 kere nstye girdim ağrım olduğu için ama sancı çıkmadı çok şükür sadece ilkinde bebeğin hareketleri az diye tekrar soktu. 33+2 deyim kilosu da 2.250 grammış
Maşallah yavruya😍😍🧿🧿 hareketleri az olunca kalp atışı stabil ilerliyor ya doktorlar onu sevmiyor. Oksijen seviyesini anlamak için bi daha istiyorlar nst

Molfixin premiumunu aldım. Ebebek mobil uygulamasını mutlaka takip et canım baya bir indirime giriyor her hafta mutlaka. Temizleme pamuğunu da ebebekten aldım babyplus olandan. Islak mendil kutusu satılıyor için yerleştirip ıslatınca islak mendil gibi kullanılıyor. İslak mendil ben de ne olur ne olmaz alacam en kötü hastanede kendim için kullanırım
Aynen canım ben de kutu alıp ıslatmayı düşünüyordum,e bebek uygulamasını bir indireyim hep sitelerden alıyordum ora da bir bakayım

Canım ben bebek bezi prima yenidoğan premium aldım. Islak mendil de şu yüklediğimden aldm cok iyiymiş. Ama çok stoklamadım cildinin reaksiyonunu bi görelim belki beğenmeyecek diye deneme yanılma yapıcam
Aynen yavrum bunu çok öven oldu ıslak mendilde,biraz pahalı sanırım bu .

Ben araştırmalarım sonucu karnına gaz masajı yaparken sürmek için ve normal günlük olarak vücudunu nemlendirmek için kullanıldığını görmüştüm o sebeple aldım. İçeriği de tamamen organik
Ben de bir yerde okudum yeni doğanlarda bebek bakım yağı çok tavsiye edilmiyormuş,incia almayı düşünüyordum

Maşallah yavruya😍😍🧿🧿 hareketleri az olunca kalp atışı stabil ilerliyor ya doktorlar onu sevmiyor. Oksijen seviyesini anlamak için bi daha istiyorlar nst
🤣 o kadar çok girdin ki grubun nst uzmanı ilan ediyorum seni, ben de bugün diyorum ki nst sonucu kağıt vermicek misiniz haha çok cahilsin der gibi baktılar yüzüme doktor sistemden görüyomuş ne bilem ilk girişimdi

Sağol canım nst de iyi çıktı 36 da görüşürüz dedi rahatladım bir kaç gündür benim de ağrılarım oluyordu adet sancısı gibi sancı çıkacak mı merak ediyordum
Dedim size adet sancıları nstde cıkmıyor diye😍 önemli bişi değil o
Hadi gözünaydın 36ya kadar keyifli geçsin günlerin

🤣 o kadar çok girdin ki grubun nst uzmanı ilan ediyorum seni, ben de bugün diyorum ki nst sonucu kağıt vermicek misiniz haha çok cahilsin der gibi baktılar yüzüme doktor sistemden görüyomuş ne bilem ilk girişimdi
Kız resmen o aletle yattım kalktım günlerce 😂😂 uzman oldum😂

Yaaa kıyamam sana böyle seylerle üzme yıpratma kendiniiii, bebeğin hareketleri zaten artık böyle olacakmış. Baktın dayanamıyorsun ara randevu al bi seferlik git bebişini gör rahatla.
Uzun süre beklenen bebekler böyle kıymetli oluyor, insanın elinde değil seni anlıyorum da işte tadını cıkaramıyoruz bu düşüncelerimiz yüzünden 🥹
Seni çok iyi anlıyorum. Tüp bebek gebesiyim ben. Yol biraz çetrefilliydi 🥲 her şeye panik olmayı biraz bıraktım açıkçası son bir iki haftada. Ama beni cidden rahatsız eden bir durum varsa kalkıp gidiyorum doktora. Bebeğim çok uyumaya başladı mesela son bir haftadır falan. Onu dert ediyordum ama şimdi alıştım koştur koştur gitmiyorum bekliyorum biraz daha. Çok yazdım böyle ama aslında günden güne değişiyor ruh halim açıkçası 😂
Kızlar çok teşekkür ederim ☺️ destekleriniz o kadar değerli ki benim için iyi ki varsınız 💞böyle bi anda kendimi tutamayıp dert yandım ama burada kimsenin morelini bozmak istemiyorum. ☺️ şükür her şey yolunda dediğiniz gibi endişeyi bırakıp kafama takılan bir şeylere doktora gitmek en mantıklısı.
Ayy bugün bi de çok güzel geçiyor ya maaşallah Kasım annelerine 🧿hastaneden çıkanlar, nst iyi gidenler, hep böyle devam etsin💞 bugün bi tek Puxhu Puxhu dualarımdasınız kızçen hemen çıkıverecek hastaneden 🙏❤️❤️❤️

Puxhu Puxhu şimdi gördüm güzelim birinin alıntısından senin mesajını kaçırmışım sanırım. Rabbim şifa versin inşallah dualarım seninle ve minik prensesinle. En kısa sürede toparlarsınız umarım. Biliyorum çok yoruldunuz yıprandınız ama hepsi geçecek inşallah 🙏
Amin inşallah kuzum tam toparladık diyoruz başa dönüyoruz. 1 gün bile anne karnında kalması iyiymiş valla

Kızlar çok teşekkür ederim ☺️ destekleriniz o kadar değerli ki benim için iyi ki varsınız 💞böyle bi anda kendimi tutamayıp dert yandım ama burada kimsenin morelini bozmak istemiyorum. ☺️ şükür her şey yolunda dediğiniz gibi endişeyi bırakıp kafama takılan bir şeylere doktora gitmek en mantıklısı.
Ayy bugün bi de çok güzel geçiyor ya maaşallah Kasım annelerine 🧿hastaneden çıkanlar, nst iyi gidenler, hep böyle devam etsin💞 bugün bi tek Puxhu Puxhu dualarımdasınız kızçen hemen çıkıverecek hastaneden 🙏❤️❤️❤️
Sağol kuzum 🩷

Bugün grup cok güzel ya maşallah herkesten güzel haberler geldi yattığım yerden keyifle takip ediyorum hepsini allah nazardan saklasın 😍🧿 Puxhu Puxhu nun bebişe de dualarımızı gönderelim bol bol pozitif enerji sarsın minik kuşun etrafını

Herkesin doktoru farklı yol izlemiş ben anlamadım. Etkisi 7 gün sonra geçen bi iğneyse uzun vadede hiçbir anlamı yok demektir

Kuzum ben o yüzden geçen hafta vurulmak istemedim. Biraz daha geçsin diye. Çünki her hafta vurulabilecek bi iğne de değil. 24 saat arayla 4 doz oldum. Bundan sonra sanırım doğuma girersem acil hatırlatma dozu vuruluyormuş.

Back
X