- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Canim inşallah gönlüne göre güzel bir doğum olurKizlar yeni ciktim bebis 3 kilo olmus1 haziran aksamina yatisim olucak suni sanci icin. Umarim o zamana kadar kendiliginden gelir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim inşallah gönlüne göre güzel bir doğum olurKizlar yeni ciktim bebis 3 kilo olmus1 haziran aksamina yatisim olucak suni sanci icin. Umarim o zamana kadar kendiliginden gelir
![]()
Kizlar cok sagolun tek tek alıntılayamadim kusura bakmayın. Biraz daha iyiyim sütüm geldi gibi ama mert bey pek ememedi. Kaşıkla verdim biraz mama biraz süt
Darısı sizlere olsun sizler de kurtulursunuz sağlıkla inşallah![]()
Maşallah, gözünaydın olsun canım,geçmiş olsun inşallahDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Vay ne güzel herkes tek tek dökülüyor beni aldı bir heyecan korku endişe inş güzel geçer canım sağlıkla gelsinKızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'mDoktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni
![]()
1 haziran çok bereketli olacak maşallah Rabbim kolay doğum nasip etsin canımKizlar yeni ciktim bebis 3 kilo olmus1 haziran aksamina yatisim olucak suni sanci icin. Umarim o zamana kadar kendiliginden gelir
![]()
Sağol canım ya şaka gibi geliyor son 7 günYaa masaallah ikinizeşükür çok az kaldı herşey yolunda . Heyecanlandım doğrusu
![]()
Bence son 6 gun cancanSağol canım ya şaka gibi geliyor son 7 gün
Pardon cancan ben senin tarihi ayin 1i saniyordumSağol canım ya şaka gibi geliyor son 7 gün
Yaaa super, ben de havuzumuzun acilmasini bekliyorum.Kızlar ben denize girdim son çare belki bişeyleri tetikler diye![]()
Ohh misKızlar ben denize girdim son çare belki bişeyleri tetikler diye![]()
Kızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'mDoktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni
![]()
Kızlar ben denize girdim son çare belki bişeyleri tetikler diye![]()
İlk oğlum 2.5 kg doğdu teyzesi bunda sanırım şekerden dolayı biraz iri gidiyoruzMaşallah
bizim 2700lük ufaklık görsün duysun bunları. oğlum bak milletin çocuğuna![]()
İlk oğlum 2.5 kg doğdu teyzesi bunda sanırım şekerden dolayı biraz iri gidiyoruz![]()
Maşallah Selim MeteyeKızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'mDoktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni
![]()
Canim bende şimdilik kaşıkla veriyorum ama.hala emmeyi beceremediKızımın değeri yüksek çıkmadı şükürEbe biberon verme dedi bugün biraz uzaklaşmaya başlamıştı memeden arkasına verince alıyordu ama kaşıkla ver dedi doğum yapanlar siz veriyor musunuz. Tamamen kesmekte içime sinmiyor.
Kaşık dediğin normal çay kaşığı mı?Canim bende şimdilik kaşıkla veriyorum ama.hala emmeyi beceremedi