• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar cok sagolun tek tek alıntılayamadim kusura bakmayın. Biraz daha iyiyim sütüm geldi gibi ama mert bey pek ememedi. Kaşıkla verdim biraz mama biraz süt
Darısı sizlere olsun sizler de kurtulursunuz sağlıkla inşallah 🥰🥰

Bir gün girmedim neler olmuş geriden geriden okumaya başladım. 10 sayfa kadar önce akıntım çok arttı doğum belirtisi midir demişsin. O arada çok konu konuşulmuş sıkıldım en Sona geldim mert bey doğmuş 😀😀😀

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'm❤️Doktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni 🤭🙈
Vay ne güzel herkes tek tek dökülüyor beni aldı bir heyecan korku endişe inş güzel geçer canım sağlıkla gelsin

Eklentiler

• 0081E97E-AAF9-4126-8BAB-D2ED99B9CE34.webp
    0081E97E-AAF9-4126-8BAB-D2ED99B9CE34.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'm❤️Doktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni 🤭🙈

Maşallah 🧿

bizim 2700lük ufaklık görsün duysun bunları. oğlum bak milletin çocuğuna 🤣🤣

Maşallah Selim Meteye 😍 haftaya kadar 4 ü bulur paşa bu hızla 🥲☺️

Kızımın değeri yüksek çıkmadı şükür 🙏 Ebe biberon verme dedi bugün biraz uzaklaşmaya başlamıştı memeden arkasına verince alıyordu ama kaşıkla ver dedi doğum yapanlar siz veriyor musunuz. Tamamen kesmekte içime sinmiyor.
Canim bende şimdilik kaşıkla veriyorum ama.hala emmeyi beceremedi

Back
X