- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
sayende herkes bebek aşerdi.Ben öpüyorum dayanamıyorum mis gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayende herkes bebek aşerdi.Ben öpüyorum dayanamıyorum mis gibi![]()
Ya olabiliriz tabiiAhahahaha biz aynı kişi miyiz acaba yada kardeş falanÖptürmek konusunda bende kararlıyım zaten bebeklerin yüzlerinde hemen sivilce gibi bir şeyler çıkıyor öpülünce
![]()
Annesine babasına serbest canımmmBen öpüyorum dayanamıyorum mis gibi![]()
Anasın sen tabii ki öpeceksin aylarca içinde taşıdın sonuçta, ben genel ziyaretçi kitlesi için yazdımBen öpüyorum dayanamıyorum mis gibi![]()
İnşaAllah etrafımızdaki insanlar bu konularda anlayışlı davranır ya, bir de küsen falan olursa tam çıldırmalıkYa olabiliriz tabiikendimi rahat tutmaya çalışıyorum ama olmuyor
bağışıklıkları gelişmediği için asıl sıkıntı öpülmesi
Annesine babasına serbest canımmmbiz öpmesek kim öpecek
Senin inadına yapmasınlarda küsmeleri inan sorun olmaz. 1 yaşına kadar çikolata yasak dememe rağmen benden gizlice canı çekiyordur diye veren biri vardı onu yedirirken yakaladığımda ki şoku hala atamıyorum üstümden.İnşaAllah etrafımızdaki insanlar bu konularda anlayışlı davranır ya, bir de küsen falan olursa tam çıldırmalık![]()
Hayirli olsun cnm cok sevindim umarim cok guzel gecmistir dogumunKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. Nasılsın ❤Kızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün inşKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Gozunuz aydin cancan saglikla anali babali buyusun insallahKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaallahKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤Kızlar bugün kontrolüm vardı doğum için gün verdi doktorum ayın 10 nda sezeryanla doğum olacak inşaallah , yanlız burda hastanede 5 gün kaliniyormus üstelikte refakatçi kimseyi almıyorlarmis dilde bilmiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum şimdiden strese girdim![]()
Gözün aydın güle güle büyüsün canım normal doğum oldu değil mi?Kızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Aaa nedne 5 gün ve çok saçma refakatçi olmaması.. Bulgaristandı değil mi?Kızlar bugün kontrolüm vardı doğum için gün verdi doktorum ayın 10 nda sezeryanla doğum olacak inşaallah , yanlız burda hastanede 5 gün kaliniyormus üstelikte refakatçi kimseyi almıyorlarmis dilde bilmiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum şimdiden strese girdim![]()
Masallah hayirlisi olsun kac haftaliktiniz normal mi olduKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın cnmKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Evet Bulgaristan pandemiden dolayı refakatçi olayını kaldırmışlar ama 5 gün nedir ya çok fazla delirir insan ilk iki günde bebeği sadece emzirmeye getireceklerini söylediler daha sonra yanımda kalacakmis Türkiye nin gozunu seveyim değerini bilin kızlar vallaGözün aydın güle güle büyüsün canım normal doğum oldu değil mi?
Aaa nedne 5 gün ve çok saçma refakatçi olmaması.. Bulgaristandı değil mi?
Belcikada sezeryan 5-6 gun normal dogum 2-3 gun kaliniyorEvet Bulgaristan pandemiden dolayı refakatçi olayını kaldırmışlar ama 5 gün nedir ya çok fazla delirir insan ilk iki günde bebeği sadece emzirmeye getireceklerini söylediler daha sonra yanımda kalacakmis Türkiye nin gozunu seveyim değerini bilin kızlar valla