- 19 Aralık 2023
- 1.959
- 1.150
- 53
Ayyy çok sevindim Aybüke kuş yuvasına gidiyorCanımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok sevindim Aybüke kuş yuvasına gidiyorCanımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız![]()
İyi yine canım baya düşmüş senin. Bekarken hiç yaşamazdım gebelikten beri oluyor benim de doktorda normal dedi. Aman bebişlere bir şey olmasın da çok önemli değilValla en son 2-3 lökosit çıktı ama 1 hafta sonra tekrardan verdiğimde ne olur bilmiyorum. Sürekli tekrarlıyor çünkü![]()
Sonuçların güzel olmasına çok sevindik canım, kordonu açılmazsa da sezaryen olur sen sağlıklı ol bebiş sağlıkla doğsun önemli olan oKızlar ben de kontrolden çıktım. Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik bu doktora. Korkularımız büyük oranda hafifledi. Bebeğim ultrasonda 30 haftalık görünüyor ama bu gebeliğin başından beri böyle olduğu için normal karşıladı. Ben zayıf doğmuşum, abim zayıf doğmuş. Genetik olabilir, bebeğin sana çekmiş belli ki dedi. Gelişim geriliği olması için aradaki farkın sürekli açılması gerekiyormuş. Korkularımı görünce vajinal ultrasonla da baktı. Rahim şeklim biraz farklı olduğu için rahim ağzı uzunluğunu net ölçemedi ama 25 mm dedi. Bu haftalarda bu ölçüm çok risk oluşturmaz dedi. Ama bu doktor da farklı bir sorundan bahsetti. Bebeğim baş gelişli ve kordonu tam başının altında karışık bir şekilde duruyor. Yani bu kordonu itmezse, önü açılmazsa normal doğum yapılamaz dedi. Ve baya net konuştu. Yani bu durumun değişeceğine çok ihtimal vermiyor gibiydi. Bende haberler şimdilik böyle. Eve içim biraz daha rahatlamış olarak döndüm en azından.
Canım benim de var 3 4 gündürKızlar sabahtan beri kaşık ağrısı yaşıyorum ben ilk hamileliliğimde doğum sancısı falan hiç çekmediğim için ayırtta edemiyorum.
İshal olacak gibi ağrım var bebekte hareketli ara ara.
Üşüttüm mü yoksa sancı mı çekiyorum bilmiyorum size sorayım dedim
Benimde var canım. Test yapmıştı doktor bişey çıkmadı ama gün içerisinde 2-3 defa çamaşırımı değiştiriyorum . Bugün yine konuştuk normal kaşıntı vs olur gel dediKızlar 32+1im akıntım çok arttı son günlerde en son 29 haftalıkken idrar verdim temiz çıkmıştı, şu an bu akıntı normal mi enfeksiyon mu kafam karışıyor. Dün randevum vardı doktor koku ve kaşıntı yoksa artış normaldir dedi ama bana fazla artmış gibi geliyor ya. Bu haftalarda sizin de artmış mıydı yoksa bi sorun mu var acaba
25 mm iyi bir ölçü canım hafta ilerlediği için zaten zamanla yavaş yavaş kısalacak. Kordon durumunu da takip edersiniz sonunda memnun kalmana sevindim içine sinmişKızlar ben de kontrolden çıktım. Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik bu doktora. Korkularımız büyük oranda hafifledi. Bebeğim ultrasonda 30 haftalık görünüyor ama bu gebeliğin başından beri böyle olduğu için normal karşıladı. Ben zayıf doğmuşum, abim zayıf doğmuş. Genetik olabilir, bebeğin sana çekmiş belli ki dedi. Gelişim geriliği olması için aradaki farkın sürekli açılması gerekiyormuş. Korkularımı görünce vajinal ultrasonla da baktı. Rahim şeklim biraz farklı olduğu için rahim ağzı uzunluğunu net ölçemedi ama 25 mm dedi. Bu haftalarda bu ölçüm çok risk oluşturmaz dedi. Ama bu doktor da farklı bir sorundan bahsetti. Bebeğim baş gelişli ve kordonu tam başının altında karışık bir şekilde duruyor. Yani bu kordonu itmezse, önü açılmazsa normal doğum yapılamaz dedi. Ve baya net konuştu. Yani bu durumun değişeceğine çok ihtimal vermiyor gibiydi. Bende haberler şimdilik böyle. Eve içim biraz daha rahatlamış olarak döndüm en azından.
Teşekkür ederim canımSonuçların güzel olmasına çok sevindik canım, kordonu açılmazsa da sezaryen olur sen sağlıklı ol bebiş sağlıkla doğsun önemli olan o![]()
Doktor da böyle söyledi canım. O kadar çok şey yaşadık ki doktorlar kadar bilgilendik galiba25 mm iyi bir ölçü canım hafta ilerlediği için zaten zamanla yavaş yavaş kısalacak. Kordon durumunu da takip edersiniz sonunda memnun kalmana sevindim içine sinmiş![]()
Kızlar sabahtan beri kaşık ağrısı yaşıyorum ben ilk hamileliliğimde doğum sancısı falan hiç çekmediğim için ayırtta edemiyorum.
İshal olacak gibi ağrım var bebekte hareketli ara ara.
Üşüttüm mü yoksa sancı mı çekiyorum bilmiyorum size sorayım dedim
Kızlar ağrıları ihmal etmeyin mutlaka doktorunuza bildirin, ben bu soruyu sorduğum gün topikte akşamına hastaneye yattım aynı şekilde diğer arkadaşlarında başına geldi bir kaç gündür görüyorsunız, doktorunuzla iletişim halindeyseniz mesajla da olsa sorun yada en kötü gidip bir nst çektirin derim ben amacım korkutmak değil ama başıma geldiğin için uyarmak istiyorum içiniz rahat etsin..Canım benim de var 3 4 gündür
OyyyyCanımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız![]()
Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun bir daha hiç ayrılmayın inşallahCanımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız![]()
Nasıldı sizin ağrılarınız? Benim bel ağrılarım var özellikle gece artıyor gündüz o kadar hissetmiyorum ama gece 2 3 saat aralıksız ağrıyo kuyruk sokumumKızlar ağrıları ihmal etmeyin mutlaka doktorunuza bildirin, ben bu soruyu sorduğum gün topikte akşamına hastaneye yattım aynı şekilde diğer arkadaşlarında başına geldi bir kaç gündür görüyorsunız, doktorunuzla iletişim halindeyseniz mesajla da olsa sorun yada en kötü gidip bir nst çektirin derim ben amacım korkutmak değil ama başıma geldiğin için uyarmak istiyorum içiniz rahat etsin..
Olmussa da bilmiyorum ki bu aralar hergun olcmeye basladim, kahvaltidan sonra oluyor, yarim saat sonra 90a dusuyor. Doktoruma bi soracagim bana da cok yuksek geldi.Canım 180-190 çok yüksek rakamlar daha önce olmuş muydu hiç doktora danıştın mı
Kesinlikle öyle nelerrr yaşadık be Moanacım neler yaşadıkDoktor da böyle söyledi canım. O kadar çok şey yaşadık ki doktorlar kadar bilgilendik galibaÇok şükür içimize sindi canım. Rahat bir nefes aldık resmen.
Sen nasılsın güzelim? Bir gelişme değişiklik var mı? @cilekcanavari senden de güzel haber alsak diye bekliyorum. Bir arkadaşımız daha vardı rumuzunu hatırlayamadım o da hastanedeydi. Bilen var mı?
Gözün aydın olsun canım. Rabbim bir daha hiç ayırmasınCanımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız![]()
Kızlar ben de kontrolden çıktım. Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik bu doktora. Korkularımız büyük oranda hafifledi. Bebeğim ultrasonda 30 haftalık görünüyor ama bu gebeliğin başından beri böyle olduğu için normal karşıladı. Ben zayıf doğmuşum, abim zayıf doğmuş. Genetik olabilir, bebeğin sana çekmiş belli ki dedi. Gelişim geriliği olması için aradaki farkın sürekli açılması gerekiyormuş. Korkularımı görünce vajinal ultrasonla da baktı. Rahim şeklim biraz farklı olduğu için rahim ağzı uzunluğunu net ölçemedi ama 25 mm dedi. Bu haftalarda bu ölçüm çok risk oluşturmaz dedi. Ama bu doktor da farklı bir sorundan bahsetti. Bebeğim baş gelişli ve kordonu tam başının altında karışık bir şekilde duruyor. Yani bu kordonu itmezse, önü açılmazsa normal doğum yapılamaz dedi. Ve baya net konuştu. Yani bu durumun değişeceğine çok ihtimal vermiyor gibiydi. Bende haberler şimdilik böyle. Eve içim biraz daha rahatlamış olarak döndüm en azından.
saglikli dogsun insallah. benim 2 sezaryen olacak hic korkma. onemli olan saglikla kavusmaniz. benim ki de kordonu 2 kez boynuna dolamisKızlar ben de kontrolden çıktım. Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik bu doktora. Korkularımız büyük oranda hafifledi. Bebeğim ultrasonda 30 haftalık görünüyor ama bu gebeliğin başından beri böyle olduğu için normal karşıladı. Ben zayıf doğmuşum, abim zayıf doğmuş. Genetik olabilir, bebeğin sana çekmiş belli ki dedi. Gelişim geriliği olması için aradaki farkın sürekli açılması gerekiyormuş. Korkularımı görünce vajinal ultrasonla da baktı. Rahim şeklim biraz farklı olduğu için rahim ağzı uzunluğunu net ölçemedi ama 25 mm dedi. Bu haftalarda bu ölçüm çok risk oluşturmaz dedi. Ama bu doktor da farklı bir sorundan bahsetti. Bebeğim baş gelişli ve kordonu tam başının altında karışık bir şekilde duruyor. Yani bu kordonu itmezse, önü açılmazsa normal doğum yapılamaz dedi. Ve baya net konuştu. Yani bu durumun değişeceğine çok ihtimal vermiyor gibiydi. Bende haberler şimdilik böyle. Eve içim biraz daha rahatlamış olarak döndüm en azından.