- 5 Ekim 2020
- 14.754
- 40.511
- 548
- 36
Kızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Allah analı babalı büyütsün canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
18di cnm ısık aldı 9a düştü sonra tekrar 11e yükseldiBizimde sarılığımız vardı sizin ilk değeriniz kaç çıkmıştı bir kere bakıldı 11 çıktı fizyolojik dedi bir ay sonra normal kontrole çağırdı.
Hamileliğin tadını cıkar bol bol uyu uzan dinlen.çok özleyeceksin su anlarıCanım içimi nasıl rahatlattın bilemezsin![]()
Ay ne güzel Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş gözün aydın geçmiş olsunKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Çok saçma imiş gerçekten ya.. Ama onlar yardımcı olacaklar demekki refakatçisiz zor sezeryan.. Neyse hayırlısıyla senin de az kalmış doğumunaEvet Bulgaristan pandemiden dolayı refakatçi olayını kaldırmışlar ama 5 gün nedir ya çok fazla delirir insan ilk iki günde bebeği sadece emzirmeye getireceklerini söylediler daha sonra yanımda kalacakmis Türkiye nin gozunu seveyim değerini bilin kızlar valla
Allah anali babali büyütsün hayırlı olsunKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Gecmis olsun cnm ışık tedavisini hangi hastahanede oldu18di cnm ısık aldı 9a düştü sonra tekrar 11e yükseldi
Onu bulamadım bende ada çayı aldım ama pazartesi randevum var ondan snra başlaym diyorum.Kızlar ahududu yaprağı çayı diye bir şey aldım bugün içmeye başlayacağım. Deneyen var mı?
Onu bulamadım bende ada çayı aldım ama pazartesi randevum var ondan snra başlaym diyorum.
Agrı kasılman var mı benım kasılma var nst de agrım cıkıyor senın nst nasılevdeyim cogunlukla zaten cnm nasip bakalim nezaman gelicek
Büyük konuşmayayım ama benim kocam bana böyle konuşacak koltukla bi 15 gün haşır neşir olurlar çok canım sıkıldı ne demek bilerek kilo aldın yaMerhaba herkese bugün doktor kontrolüm vardı 38.haftamdayım çatı muayenesi yaptı normal doğum istiyordum fakat çatımın dar olduğunu normal doğum için kemik yapımın elverişli olmadığı söyledi normal doğum için zorlarım ama bence risk almaya gerek yok yinede siz bilirsiniz dedi bebeğin kafası kemiğe gelebileceğini söyledi bekleme odasında beklerken eşime çatımın dar olduğunu normal olamayacağını söyledim başladı zaten bunun için kilo aldın bilerek sezaryan olayım diye yedin yedin şiştin bebekte kilolu bana demediğini bırakmadı neyse doktor çağırdı yanına gittik eşime de söyledi riskleri bilerek doktorun yanında sordum Bu durumun kilo almamla bir alakası var mı diye hayır onla bir alakası yok tamamen kemik yapınla alakalı bir durum dedi normal doğum yapamayacak kadar kilolu değilsin bebeğin kilosu da normal dedi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum neden ya neden anlayışlı olmak bu kadar mı zor
Hayırlı olsun canım mutlu bi ömrü olsun inşallahKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Arada oluyor kasilmalarim ama dayanilmicak sekilde degil cnm suan gelen giden yok :) bakalim prensesim nezmn gelcekAgrı kasılman var mı benım kasılma var nst de agrım cıkıyor senın nst nasıl
Kasılmaların ne şekilde canım. Ben bugün 3 defa çok şiddetli belden kasığıma giren ağrılar yaşadım. Valla ödüm koptu ama sanırım bunlarda yalancıydı.Arada oluyor kasilmalarim ama dayanilmicak sekilde degil cnm suan gelen giden yok :) bakalim prensesim nezmn gelcek
Valla cnm karnim semsert oluyor ve alta dogru baski yapiyor zaten doktorum alttan acilmama bakinca kafasi cok asagida demisti ileriye kadar gitmicem suyun gelir dedi ama dedigim gibi gelen giden yok duruyor ordaKasılmaların ne şekilde canım. Ben bugün 3 defa çok şiddetli belden kasığıma giren ağrılar yaşadım. Valla ödüm koptu ama sanırım bunlarda yalancıydı.![]()
bir gece ansızın gelebilirler.Valla cnm karnim semsert oluyor ve alta dogru baski yapiyor zaten doktorum alttan acilmama bakinca kafasi cok asagida demisti ileriye kadar gitmicem suyun gelir dedi ama dedigim gibi gelen giden yok duruyor orda![]()
Evet canım evlenince geldim 2019 da herşeyin hayırlısı sağ sağlım dogsunda.Çok saçma imiş gerçekten ya.. Ama onlar yardımcı olacaklar demekki refakatçisiz zor sezeryan.. Neyse hayırlısıyla senin de az kalmış doğumunasen evlenince mi gittin oraya?
Kızlar suniyle normal doğum oldu dayanılmaz bir acı yaşadım ama doğumdan sonra çok rahatımGozunuz aydin cancan saglikla anali babali buyusun insallahSen nasilsin ? Dogum nasil geçti ?