• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin 🙏
Allah yardımcın olsun bi an önce toparlar inşallah

Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin 🙏
Allah bir an önce kavuştursun sizi, bize söylemesi kolay ama siz o sürede kendinize iyi bakın ve kavuşacağınız anı, o mutluluğu düsünerek olumlu kalın

Büyük geçmiş olsun gözün aydın,bir an önce kavuş yavruna da inşallah

Amin cnm Bi avazda kurtarsın rabbim kızlar hep squat yaptım ve inanın 2 de zor sancılar geldi 2.30 da açıklık 9 Du doğum haneye alındım orası sadece ıkınma ve bebeğim 50 geçe doğdu sizde faydasını görürsünüz inşallah
Canim Allah analı babalı büyütsün çok sevindim 🥰
Canim Allah anali babalı büyütsün🥰. Insllah yoğun bakimdan çıkar neden koydular acaba

Canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah önemli bi şeyi yoktur bebeğin. Belki tedbir amaçlı koymuşlardır. Sen içini ferah tut

Kızlar araya bi bebek arabası yorum isteği sıkıştırayım. Joie Brisk Lx Bebek Arabası kullanan ya da bilgisi olan var mı? Baston araba istiyordum ama eminde olamıyorum yeni doğan için rahat olur mu. Özelliklerini beğendim tavsiye eden olursa uyguna buldum alacağım hemen😋

Kizlar ben de 2 buçuk gidicem doktara niş an gibi al ntim geliyor bakalım ne diycek allah'im bu cuma gününün hürmetine bizlere yardım etsin inşallah dualarınıza beni ekleyin
Sizin 4.gebelik miydi? İnşallah sağlıkla doğar bebiş

Gözünaydın olsun canım inş biran önce kavuşursun stres yapma o minnak güçlüdür en kısa zamanda kollarında olur inşallah

Kızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi

Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsunuz darısı başımıza suniyle doğum yapmş biri olarak çok iyi anlarım halini, neyse ki kısacık sürmş 🙏🏿 Bizler de kendi sancımızla kısa sürede doğuralık dua etseydn bize de 😂 bol bol sütün olsn lık lık içsin bebişin de inşallah sağlıkla büyütün ❤️
Bu tecrübeden sonra bütün hamileler dualarımdasınız 🙏 kolaylıkla kurtarsın rabbim Bi avaz da sağlıkla

Kızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi
Açılmaya bakınca biraz kanama oluyor ama devamı gelirse dogum başlamıs demek

Back
X