- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.670
- 108
07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Toplam 470 ml almış yani.
Bütün günüm yarım saatte bir süt/mama teklif etmekle geçiyor. Sabah çok zorladı. Öğleden sonra açıldı. Ama az dimi. Dün bu kadar bile içmedi.
Gece 10.00 ve 02.00 gibi tekrar beslemem lazım bence inşallah alır..
30-60 falan az değil mi ya ilk doğduğu zamanlar 30 veriyorduk diye hatırlıyorum. Bi de bizim mamanın arkasında 5 ölçek 150ml yazıyo mesela o kadar da fazla zaten içemiyo benim bebek o kadarını ama 30 da çok az gibi
Kızlar merhaba. 2.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. İlk kez bu ay klomene başladım. Bugün klomen kullanalı 4. Günüm. Eşimde varikösel var. Bu tarz sorunlar yaşayıp hamile kalanınız var mı. Çok üzülüyorum olmaz diye her ay negatiften yoruldum![]()
Canım 5 yıl çocuğu olmamış biri olarak söylüyorum. Kafana takmamayı başarabiliyosan hiç düşünme o zaman olur. Ama dersen ki ben sabırsız bi insanım kafama takmadan edemiyorum o zaman da direk tüp bebek öneriyorum. Aşılama zaman kaybı direk tüp bebek.
Kızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten![]()
Ya bizim kız da bu aralar uykuyu iyice unuttu yani dediğin gibi sebepsiz ağlıyor uymuyor. 10 dk -20 dk uykularla duruyor gündüz. Ben de kendimden şüphe ediyorum artık bişeyleri yanlış mı yapıyorum bu çocuk niye uyumuyor diye.