- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 31
Oyle cnm o nedenle uyutup yediriyorum o sekilde azda olsa iciyor buna sukurÇok geçmiş olsun yemeyince insanın içi parçalanıyor ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle cnm o nedenle uyutup yediriyorum o sekilde azda olsa iciyor buna sukurÇok geçmiş olsun yemeyince insanın içi parçalanıyor ya![]()
Geçmiş olsun vallah bebiş hasta olunca çok zor biz iki farenjit geçirdik 4 ay olmadan anlıyorum seni şuan tek çare sık sık burnunu serum fi ile yıkamak burnu tıkandıkça ateş fırlıyor maalesefZor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zorbugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
![]()
Çok geçmiş olsun cnmSonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
![]()
Gemic olsun canim bizde hastayiz ailecek salgin varSonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
![]()
İnşaallah canım benim rabbim size bağışlasın güzel bi ömrü olsunMerhaba bende çok sorunlar yaşadım, anlatsam sayfalar dolarŞimdi bebiş 3 aylık.. Yaşarken çok zor ama hiç umutsuz olmayın. Ben çok kolay hamile kalırken, düşüklerimden sonra hep negatif düşündüğüm için gebe kalamamaya başladım. Ne zaman kendimi rahat bıraktım tedaviye başlarken herşey su gibi aktı. Rabbim kolaylıkla nasip etsin hayırla inşallah
Devamını getiremedim zor içiyodu çakşır suyunu ama keçiboynuzu pekmezine başladımBnm eşimde de var dı cnm varikosel ama o ameliyat olmadan hamile kaldım çok şükür umudunu yitirme moralini de bozma bol dua ile olur inşallah sperm artırıcı canlandırıcı şeyler içti eşim keçiboynuzu pekmezi çakşır şuyu gibi
Geçmiş olsun canım yaZor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zorbugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
![]()
Size de geçmiş olsun cnmSonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
![]()
Başta bende işe yaramadığını düşünmüştüm canım kullandıkça alışıyor insan.doğru yerleştirince bayağı süt çöküyor.sen birinden 100 sağarken o garanti 50 alır diğerinden sana zaman tasarrufu sağlar.benim işime dört gün gittim okula yaradı inan.elektrikliyi hiç takmadımÖyle mi diyorsun mochi bana çok efektif gelmedi ya çok az sağıyor sanki
Bende bir türlü beceremedim açıkçası.. Pandemi olunca sürekli tasavvuf sohbetleri dinledim, Allah dilerse olacağına, olmuyorsa mutlaka bir sebebi olduğuna inandım. Bir de hep olumsuz düşünüyordum, tedavi öncesi tamamen tesadüfen thetahealing yaptırmıştım, bilinç altındaki olumsuz düşünceleri değiştirmek için. O bir seans bike bana çok iyi gelmişti.İnşaallah canım benim rabbim size bağışlasın güzel bi ömrü olsunpeki bi şey soracağım bu zamanlarda kendini nasıl rahat bıraktın başaramıyorum ben bi türlü
Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallahZor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zorbugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
![]()
ben onu bi araştırayım teşekkür ederimBende bir türlü beceremedim açıkçası.. Pandemi olunca sürekli tasavvuf sohbetleri dinledim, Allah dilerse olacağına, olmuyorsa mutlaka bir sebebi olduğuna inandım. Bir de hep olumsuz düşünüyordum, tedavi öncesi tamamen tesadüfen thetahealing yaptırmıştım, bilinç altındaki olumsuz düşünceleri değiştirmek için. O bir seans bike bana çok iyi gelmişti.
Başta bende işe yaramadığını düşünmüştüm canım kullandıkça alışıyor insan.doğru yerleştirince bayağı süt çöküyor.sen birinden 100 sağarken o garanti 50 alır diğerinden sana zaman tasarrufu sağlar.benim işime dört gün gittim okula yaradı inan.elektrikliyi hiç takmadım
Geçmiş olsun canım bi kaç gundur giremıydm neyi var bebeşinZor kizlar zor bebek hasta oluncada dahada zorbugun 1 kizimi anneanneye diyer kizimi babaanneye gonderdim hasta bebegimle ilgilenmek icin.. icmiyor surekli uyutup uykusunda iciriyorum oda 60 cc gecmiyor bazen 30
![]()
Geçmiş olsun canım . neyiniz var kiSonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
![]()
Canim hala geçmedi miEvet cnmRabbim beterinden korusun
Gecmis olsun canim korona değil dimiSonunda evdeki herkesin hasta olmasına bende dayanamadım ve hasta oldumne yazıkki sütümü veremicem. Çabuk iyileşmek için ilaç içeceğim ayakta duramıyorum
![]()
Hamileyken oldum cnm sukur daha iyi atesi fln yok sadece burnu cok tikaliydi artik actim guzelce temizliyip duruyorumCanim hala geçmedi mi
Bir de sen korona aşısı oldun mu?
Gecmis olsun canim korona değil dimi
Biraz grip gibi olmustu cnm sukur daha iyuGeçmiş olsun canım bi kaç gundur giremıydm neyi var bebeşin