- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.670
- 108
Kızlar merhaba kurban oluyum benim içimi bı rahatlatın nolur. Belki bazı kişiler kızacak bana ama nolur bı yazınTam 4 aylık kız bebeğim var. Uzun zamandır göz teması kuruyoruz bana gülüyor konusuyor cingiraklara sesli oyuncaklara bakıyor oyalaniyir. Yerse sırt üstü yatarken çok güzel göz teması kuruyoruz. Fakat bböyle bazen kucağıma karşıma alıyorum benden gözlerini kaçırıyor yakalıyorum zorla 3 4 sn bakıyor sonra yine etrafa bakıyor elini emiyor sürekli saga sola bakıyor . Yani etrafı keşfettigi için mi yoksa herhangi bi sorun teşkil eder mi.
Ablamgile dedim çocuk büyüttüler bilirler diye gayet akıllı çok Zeki diyorlar. Oyuncak takibi var. Beni de takip ediyor.
Canım normal bir bebek davranışlarını anlatmışsın. Neyden endişe ettin çözemedim.
Arkadaşlar merhaba. Oğlum 3 ay 5 günlük. İstanbuldayız ve evimiz 23-24 derece civarı. Ben gece kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum. Sizce az mı? Üstüne de nohut battaniye ve bi battaniye daha örtüyorum. Gündüz de yelek giydiriyorum genelde.
2 gündür öksürüğü var doktora gittik ciğerlerinde bir şey görmedi takip edin dedi. Ben üşütüyor muyum bu çocuğu of moralim çok bozuldu. Doktoruna sormayı da unuttum o an sadece bronşit falan demesin diye korkuyla gittim hastaneye.
Canım bence kalın bu kadarı. Ben de istanbuldaym pijama takımı ve üstüne ince battaniye örtüyorum sadece. Çocuklar için en kötü şey terlemek der annem. Terleyip üstünde soğursa üşütür hasta olur. O yüzden terletmeyecek kadar giydir-ört. Sırtı terlemişse ya hemen üstünü değiştir ya da mini havlu koy sırtına.