İnşallah tutmuştur canım her ay psikolojik yoruluyoruz vallaHayir canim takvime gore denedim bu ay sadece 2 kere deneme sansimiz oldu akintimin yogun oldugu zamandi. İlk denememiz sözde yumurtlama dönemine denk getirdiğimiz
Bende döngü hesaplıyorum eğer erken yumurtlama olduysa yumurtlama gününden 2 hafta saymamiz gerek dimi canımayyyy tutmuştur inşallahhhh ya güzel haberlerinizi hevesle bekliyorummm moral oluyoo
aynen tatlışş aynennBende döngü hesaplıyorum eğer erken yumurtlama olduysa yumurtlama gününden 2 hafta saymamiz gerek dimi canım
Ayy suan çok heyecanlandım vallahi gerçektenaynen tatlışş aynenn
Canım hepimiz elendik inşallah senin yüzün güler bu ayAyy suan çok heyecanlandım vallahi gerçekten3 gün saymam lazım yaaa çok heycanli
bendee 3-4 gün geçse hemen bu moda girsem diye gün sayıyorum aahah alışmış kudurmuştan beter olduAyy suan çok heyecanlandım vallahi gerçekten3 gün saymam lazım yaaa çok heycanli
ya hepimizde aynı belirti olmasından belliydi ya herro ya merro olcaktık cortladık ahahhahCanım hepimiz elendik inşallah senin yüzün güler bu ay
Ahhahahahahah harbiden haya hepimizde aynı belirti olmasından belliydi ya herro ya merro olcaktık cortladık ahahhah
İnsallah Bu ay olur kuzumbendee 3-4 gün geçse hemen bu moda girsem diye gün sayıyorum aahah alışmış kudurmuştan beter oldubu heyecan insanı hasta ederr
Catlamadiysa iyi degilmi masallah altın yumurtlayan tavuk misalisin masallahAhhahahahahah harbiden haben altın yumurtlayan tavuk gibi boyuna yumurta oluşturmuşum meğersem ondan ağrıyomuş
Evet canımda adetimde yaklaştı bunlar ne ara çatlıcakta adet olcam ben anlamadımCatlamadiysa iyi degilmi masallah altın yumurtlayan tavuk misalisin masallah
Merhaba beni de eklermisiniz listeye bat 10 haziran yaş 27Kiz sacmlamaa bebek buyuyorrr
Aynen canım öyle oluyor bakalım benim kaç gün sürecek yumurtlamaBen bugün catlamayi gordum siliklesti bugünde degerlendirdik artik adete kadar bekleyis basladıgecmez simdi 14 gun
Catlamistir belki de dicem de hayırlısı peki regli olana kadar devam etsen yumurta çağlayana kadar ya tutarsaEvet canımda adetimde yaklaştı bunlar ne ara çatlıcakta adet olcam ben anlamadım
Ayy bu benYok kız eğer insaf ederlerse 10 gün neyim yüzde yüz ozamanda adet olurum
Bende yazdım ama eklememişsiniz ondan sordumHenuz sonlanmadi tesekkur ederim
Benm 0.2 kenn 5 gun sonra test yaptirdigimda 18 di kimyasal oldu tabi5.47 çıktı sonucum çok düşük
Sizce yüklir mi bu kadar düşük öğrenen gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?