Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi duruyorr 5 üstü gebelik diye biliyorum daha çok yeni heralde fındığın inş betan hemencik yükselirr tekrar kan verecek misin 1 2 güne

Bu arada hiç kondurmak istemiyordum ara ara kasık ağrım gaz sancım oluyordu ama dün bacaklarım belim ve karnım çok ağrıdı. Regl ağrısı gibi aynı bir de üstüne uyku hali var sürekli dün saat 22 de göz kapaklarımın üzerine filler oturmuş gibiydi.

Kız biz yaşadıkta ne oldu hepimiz negatifiz
Bizim belirtilerin hepsi psikolojik çıktı zaten o yüzden senin hamişliğin garantilenince temmuza senin belirtileri yaşarız biz
Ben gelecek pazartesi kan testi yaptırayım diye planladım hayırlısı bakalım, aslında bu testi de cuma yaparım dedim ama erken gebelik testi diye iddia edince kanıma girdiler. Çokta olumlu bir sonuç alamadım şimdilik

Senin sonuç bende çıksa şuan zıbın almaya gidiyodum ahahahauuahaua

Ah inşallah her şey gönlünüzce olsun En önemlisi sağlıkla gelmeleri, herkese sağlıklı bir bebiş dilerim
Gelişmelerden haberdar szin muhakkakk çatlıyoruz çünkü sonra noldu diye güzel haber alırızz bize de heves moral olurrr

Gebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire

Gebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire
Aynenn hambuşlar köfte tantuni patates kızartması pizzalar kahve 1 tane içmeden uyuyamam

Aynenn hambuşlar köfte tantuni patates kızartması pizzalar kahve 1 tane içmeden uyuyamam
Kahve konusunda ben de vazgeçemiyorum kesinlikle sabah ilk iş sade bir filtre kahve içmek ama bunın dışında nisan ayında rafine şeker tüketmedim hiç Mayıs ayında da çok sınırlı tükettim. Patates kızartması ya da cips hiç yemediğim şeyler. Kola gibi içecekleri de hiç hayatımda içmedim. Hazır ve paketli gıda yılda bir ya da iki yiyorum toplamda ama bu benim biraz beslenme alışkanlığım tabi. Bu arada benim gebelik teşhisim yok henüz :)))

Kizlar arkadaşın dediği ahmet apanin sayfasindam aldim seker cok tüketiyorum malesef bende ekmek pasta borek corekte

Un şeker yok diyor kısacası benim vucudum seker dolu hep

Oha buna uyarsam aç kalırım 50 kiloyum zsten 40a düşerim shdhsjk bu ne be işkence mi
Kız unla sekeri cikaracaksin sadece diger seyler serbest un ve seker barindiran butun gidalardan zaten bunu herkes soyluyorda ben ekmeksiz bir sey yiyemem

Kız unla sekeri cikaracaksin sadece diger seyler serbest un ve seker barindiran butun gidalardan zaten bunu herkes soyluyorda ben ekmeksiz bir sey yiyemem
Ben ekmek arası makarna pilav yicem nerdeyse ahhaha e her şeyde şeker var yok pişmiş havuç bilmem ne uğraşamam uyacak olana hayatta başarılarrre

Ben ekmek arası makarna pilav yicem nerdeyse ahhaha e her şeyde şeker var yok pişmiş havuç bilmem ne uğraşamam uyacak olana hayatta başarılarrr
Uymak sorun degil yavrum icin her seyi yaparimda hamile olmazsam sıkıntı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…