Var gibi duruyorr 5 üstü gebelik diye biliyorum daha çok yeni heralde fındığın inş betan hemencik yükselirr tekrar kan verecek misin 1 2 güneKızlar merhaba, benim bat 6 mayıstı, ovülasyon testi ile deneme yaptık. Şimdi 6 haziranda regl olucam, dün belli belirsiz bir çigi göründe testte kan verdim. 5.7 çıktı, bu sabah da idrar testi yaptım biri erken gebelik testi biri normal. Sizce gebelik var mı?
Bu arada hiç kondurmak istemiyordum ara ara kasık ağrım gaz sancım oluyordu ama dün bacaklarım belim ve karnım çok ağrıdı. Regl ağrısı gibi aynı bir de üstüne uyku hali var sürekli dün saat 22 de göz kapaklarımın üzerine filler oturmuş gibiydi.Kızlar merhaba, benim bat 6 mayıstı, ovülasyon testi ile deneme yaptık. Şimdi 6 haziranda regl olucam, dün belli belirsiz bir çigi göründe testte kan verdim. 5.7 çıktı, bu sabah da idrar testi yaptım biri erken gebelik testi biri normal. Sizce gebelik var mı?
Artık reglim geçince vereyim diyorum pazartesi günü ne dersiniz?Var gibi duruyorr 5 üstü gebelik diye biliyorum daha çok yeni heralde fındığın inş betan hemencik yükselirr tekrar kan verecek misin 1 2 güne
Bu arada çoook teşekkür ederim mesajınız içinVar gibi duruyorr 5 üstü gebelik diye biliyorum daha çok yeni heralde fındığın inş betan hemencik yükselirr tekrar kan verecek misin 1 2
Kız biz yaşadıkta ne oldu hepimiz negatifiz
Ben gelecek pazartesi kan testi yaptırayım diye planladım hayırlısı bakalım, aslında bu testi de cuma yaparım dedim ama erken gebelik testi diye iddia edince kanıma girdiler. Çokta olumlu bir sonuç alamadım şimdilikBizim belirtilerin hepsi psikolojik çıktı zaten o yüzden senin hamişliğin garantilenince temmuza senin belirtileri yaşarız biz
Senin sonuç bende çıksa şuan zıbın almaya gidiyodum ahahahauuahauaBen gelecek pazartesi kan testi yaptırayım diye planladım hayırlısı bakalım, aslında bu testi de cuma yaparım dedim ama erken gebelik testi diye iddia edince kanıma girdiler. Çokta olumlu bir sonuç alamadım şimdilik
Ah inşallah her şey gönlünüzce olsunSenin sonuç bende çıksa şuan zıbın almaya gidiyodum ahahahauuahaua
Gelişmelerden haberdar szin muhakkakk çatlıyoruz çünkü sonra noldu diye güzel haber alırızz bize de heves moral olurrrAh inşallah her şey gönlünüzce olsunEn önemlisi sağlıkla gelmeleri, herkese sağlıklı bir bebiş dilerim
Aynenn hambuşlar köfte tantuni patates kızartması pizzalar kahve 1 tane içmeden uyuyamamGebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire
Burdan kaybediyor olabilir miyiz acaba ya :)) Eğer öyleyse hemen son verelimAynenn hambuşlar köfte tantuni patates kızartması pizzalar kahve 1 tane içmeden uyuyamam
Anlaştık, cumadan sonra yazacağım haberleri. Olursa da mutlaka kullandığım vitamin vb şeyleri yazarım sizlereGelişmelerden haberdar szin muhakkakk çatlıyoruz çünkü sonra noldu diye güzel haber alırızz bize de heves moral olurrr
Kahve konusunda ben de vazgeçemiyorum kesinlikle sabah ilk iş sade bir filtre kahve içmek ama bunın dışında nisan ayında rafine şeker tüketmedim hiç Mayıs ayında da çok sınırlı tükettim. Patates kızartması ya da cips hiç yemediğim şeyler. Kola gibi içecekleri de hiç hayatımda içmedim. Hazır ve paketli gıda yılda bir ya da iki yiyorum toplamda ama bu benim biraz beslenme alışkanlığım tabi. Bu arada benim gebelik teşhisim yok henüz :)))Aynenn hambuşlar köfte tantuni patates kızartması pizzalar kahve 1 tane içmeden uyuyamam
Oha buna uyarsam aç kalırım 50 kiloyum zsten 40a düşerim shdhsjk bu ne be işkence miEki Görüntüle 2861796 Eki Görüntüle 2861797 Eki Görüntüle 2861798 Eki Görüntüle 2861799 Eki Görüntüle 2861800
Kizlar arkadaşın dediği ahmet apanin sayfasindam aldim seker cok tüketiyorum malesef bende ekmek pasta borek corekte
Kız unla sekeri cikaracaksin sadece diger seyler serbestOha buna uyarsam aç kalırım 50 kiloyum zsten 40a düşerim shdhsjk bu ne be işkence mi
Ben ekmek arası makarna pilav yicem nerdeyse ahhaha e her şeyde şeker var yok pişmiş havuç bilmem ne uğraşamamKız unla sekeri cikaracaksin sadece diger seyler serbestun ve seker barindiran butun gidalardan zaten bunu herkes soyluyorda ben ekmeksiz bir sey yiyemem
Uymak sorun degil yavrum icin her seyi yaparimda hamile olmazsam sıkıntı çıkarBen ekmek arası makarna pilav yicem nerdeyse ahhaha e her şeyde şeker var yok pişmiş havuç bilmem ne uğraşamamuyacak olana hayatta başarılarrr
Ben uyamam bu kadarına kendime normal beslenip hamile kalan bi örnek bulmam lazımUymak sorun degil yavrum icin her seyi yaparimda hamile olmazsam sıkıntı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?