Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar beslenme düzeniniz nasil? Sağlıklı yiyecekler yiyor misunuz? Abur cuburlardan , fazla kimyasal içeren deterjanlardan uzak durmanizda fayda vaR. Ahmet apA ile sağlıklı yasam sistemi diye bir sağlıklı beslenme programi vae biz esimle onu uygulamıştık, onu uygulayan bir cok hamile kalmakta zorlanan bayanlar hamileyim diye yazmisti bi araştırın isterseniz.

Aaa bakayım benim göbek adım fast food

Günaydın kizLar Bugün Bat Günüm Heyecanla Beklediğim Serüven Az Önce Negatif Le Sonuçlandı Diğer Aya Kaldı Umutlar Umarım Adetim Fazla Gecikmez Bugünde Yoluma Bakarım.
Ovulasyon testi İle Değerlendirecem Diğer Ay Dilekleriniz Gerçek Olsun

yaa her negatifte üzülüyorummm ama olsun adet olana kadar ümit hep varrr bizdee <3 olmadı temmuz grubunda kader ortaklarımızı bekliyoruzz ovulasyon testlerimizle ahahha

Off belim bi ağrıyor. Karnımın içi böyle yara olmuş gibi ağrıyo sanki yeni uyandım artık şu adet olsa bende round 2 ye geçsem

Günaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Eklentiler

• 588A3FE5-EA2C-4601-BEA5-F6A22C672165.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 68
Cicim valla görünüyorr inşallah kimyasala dönmedennn miniğinin güzel kesesini görürsünnn bildiğin ben buradayım anne diyor testr

Off belim bi ağrıyor. Karnımın içi böyle yara olmuş gibi ağrıyo sanki yeni uyandım artık şu adet olsa bende round 2 ye geçsem
Off son 5 gun ama hicbirsey yok. Bugun sanki kendimi regli olcakmisim gibi hissettim sabah o kdr yani.

Cicim valla görünüyorr inşallah kimyasala dönmedennn miniğinin güzel kesesini görürsünnn bildiğin ben buradayım anne diyor testr
Bat yaklaştığı için ve erken gebelik testi olduğu için bariz bir çiZgi bekledim açıkçası, olumlu yorumlayamıyorum ama nasip :)

Geç döllenme olmuştur belki cnm
Belki de, bu kavramları bile pek bilmiyorum açıkçası ama sizleri belirtilerden takip etmeye çalıştım. Yerleşme kanaması akıntı fazla kaşık ağrısı gibi şeyler yaşamadım genelde adet günüm gelmeden bir iki gün önce kahverengi leke ve kaşık ağrım olur o da henüz yok, ben de her şey hayalet gibi :)))

Kız biz yaşadıkta ne oldu hepimiz negatifiz

Bizim belirtilerin hepsi psikolojik çıktı zaten o yüzden senin hamişliğin garantilenince temmuza senin belirtileri yaşarız biz

Kızlar merhaba, benim bat 6 mayıstı, ovülasyon testi ile deneme yaptık. Şimdi 6 haziranda regl olucam, dün belli belirsiz bir çigi göründe testte kan verdim. 5.7 çıktı, bu sabah da idrar testi yaptım biri erken gebelik testi biri normal. Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• 3483FF17-0BA0-4A3A-9340-12E4A44DC01A.webp
    112,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…