• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli olan kesinlikle net bir şekilde kafada bitirmek 😟 ben doktoruma kimyasal bu yüzden mi oldu diye sordum sigara kullanıyorum diye senin içtiğin sigara gebelik döneminde bebeği etkiler döllenme kısmı eşinle alakalı azalttırman lazım demişti 😟
Ben dış gebeliğe bi etkende sigara diye biliyorum ama kimyasalla alakası olmayabilir

Bugünde test yaptım kızlar

Eklentiler

• 52D6BBAF-A2E5-4382-A62F-08001D3F7A60.webp
    52D6BBAF-A2E5-4382-A62F-08001D3F7A60.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 56
Bunuda kuruduktan sonra çektim bir saat sonra

Eklentiler

• F4856822-B172-42DA-A0C7-2262C2A97C0F.webp
    F4856822-B172-42DA-A0C7-2262C2A97C0F.webp
    37 KB · Görüntüleme: 50
Çok düşük değil. Benim battan 3 gün önce 42 çıktı. İki gün sonra 106 sonraki iki gün sonra 300 kusur çıktı. Doktorla konuştum çok iyi dedi. İki kere daha beta yaptırıp perşembe doktora gidicem, yukselırse görürüz keseyi dedi. Gün aşırı yaptır moralını bozma.
Gerçekten mi ay nasıl iyi geldi bu mesaj bana salı günü gel dedi doktor ama pazartesiye randevu aldım iyi bir doktora gitcem

Hanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ? 5 aydir da deniyoruz acaba hala yumurtlama duzene girmedi mi diye dusunuyorum.
Ben kullanmistim hapi biraktiktan sonraki 3.ay da hamile kalmistim bunyeden bunyeye fark eder canim sabir et ☺️

Günaydın kuduruk fındık kızlarre bugünkü heyecna jannada öf yerleşsin artık strese girdimm dursun pembelik kahvelikk adet değildir inş.. benim regl allah belasını versin bitmiyor 7. Gün deneneye başlayıp heyecanınıza katılamıyorum😂😂 rabia bakalım diğer testlerinde nolcak dwğer artarsa sorun yok şuan hamişsin zatenn

Günaydın kuduruk fındık kızlarre bugünkü heyecna jannada öf yerleşsin artık strese girdimm dursun pembelik kahvelikk adet değildir inş.. benim regl allah belasını versin bitmiyor 7. Gün deneneye başlayıp heyecanınıza katılamıyorum😂😂 rabia bakalım diğer testlerinde nolcak dwğer artarsa sorun yok şuan hamişsin zatenn
Hadi ins beni de ekle listeye artik bat yok yas 23 😂

Back
X