• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adetimin 15 günü. Ovulasyon testi yaptım hala pik değil. Ama az önce iç çamaşırım nemlendi gibi hissettim. Tuvalete gittim iç çamaşırımda afedersiniz yapışkan şeffaf akıntı. Ama akıntının birazı da açık sütlü kahverengi renginde. Tamamen şeffaf bir akıntı değildi. Adetlerim de düzensiz aslında. Doktorum info saşe verdi onu kullanıyordum sadece. Yumurtalarını destekler demişti. Korktum şimdi inşallah adete çevirmez bu durum 😭😭😭😭

Birde işin komik tarafı sen bütün ay tavşanlar gibi seviş gel yumurtlamanın pik oldugu ve çatladıgı gün sevişme :KK14: :KK70: Şimdi 14 gün geri sayıp uygulamaya baktım o günleri atlamışız:KK70:
Nasip kuzum olacagi varsada her türlü oluyor

Canım takvim aldatici oluyor test alın mutlaka bir sonraki ay denemek isteyen arkadaslar mutlaka test ile takip edin. Takvime gore benim 2gun yanilma payi oldu. Zaten 1guncuk olay biliyosunuz denk getirmek😊
Doktorla takip edicem bu ay canm ovu testi de söylücem onlada takip yapcam🥰🥰 ben takvimle takip etmemiştim 2-3 günde bir denemiştik. Tam yumurtlama günümde meğersem 2 gün ara verdigimiz güne denk gelmiş. Şans işte😁 ben uygulamada iliskiye girdigimiz günleri işaretliyodum ordan saydım

Kizlar hormon sonuclarim cikmis tsh 5.26 biraz yuksek ssnirim sorun teskil edermi acaba
Benimde bu şekilde çıkmıştı tahlil sonucum doktor tekrardan tsh antikor testi istedi ve o da yüksekti. Gebelik için bu hormonun 2,5 altı olması gerekiyor ve yüksek olması gebe kalamama hatta düşüğe neden oluyormuş. Bugün 50mg lık hapa başladım, 3 ay düzenli kullanacağım. 3 ay gebelik olmazsa iyi olur dedi. Eğer gebe kalırsamda öğrenir öğrenmez tekrar dahiliye doktoruna gidecekmişim dozunu yükseltecekmiş.Önemli canım o yüzden ilaca başlaman gerekiyorsa başla. Doktorun yönlendirir zaten.

Merhaba üyeliğim eski ama ilk defa yazıyorum 😊 5 mayıs son adet tarihim 28 29 günde bi adet oluyorum halen gelen giden yok ama test yapmaya da korkuyorum burda sizleri okuyup hem seviniyorum hem üzülüyorum Rabbim bir an önce isteyen herkese nasip eder meleğini inşallah

Kizlar bir sey soracağım ya bu ovulasyon testinde dun 21.00 gibi yaptım onceki gunlere gore daha koyu cikti bugun 16.00 gibi yaptim dune gore daha silik cıkmış kafayi yedirtecek herhalde bana 2 saat oncesinden de sıvı alimini kestim niye boyle yapiyor bu bana

Biz benımkının ailesine gidiyoz benımkı telefona gömülüyo suratlarına bakmıyor dogru dürüst ben dürtüyorum salaktan konussun diye :KK70: Ben her gittigimde kaynanamıda görümcemide oturturum mutfağa konuşur dururum benimkinden cok konusurım😂😂
Aaaaa bu esimle biz 😂

Tam yumurta olusuyor diyorum daha silik çıkıyor ertesine :kızgın: birakacam 2 gunde bir deneyeceğiz olan bana olacak 🤭 bu hikayelerde yanan hep ben oluyorum

Kizlar bir sey soracağım ya bu ovulasyon testinde dun 21.00 gibi yaptım onceki gunlere gore daha koyu cikti bugun 16.00 gibi yaptim dune gore daha silik cıkmış kafayi yedirtecek herhalde bana 2 saat oncesinden de sıvı alimini kestim niye boyle yapiyor bu bana
Niye öyle ki bende az önce siparis ettim laboquick ovu testini 50 adet. 🙄🙄

Niye öyle ki bende az önce siparis ettim laboquick ovu testini 50 adet. 🙄🙄
Kiz sinir oldum ya ne bileyim hep evde degilim çalışıyorum baska bir isim cikiyor hep ayni saatte yapamıyorum yani böyle mi olacakti bu işin sonu diyorum 🤭

Kiz sinir oldum ya ne bileyim hep evde degilim çalışıyorum baska bir isim cikiyor hep ayni saatte yapamıyorum yani böyle mi olacakti bu işin sonu diyorum 🤭
Sende laboquick mi almıstın canım?
Aynı saatte yapsan hep aslında daha iyi olabilir

Kızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorum ☺️ Kan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.

Eklentiler

• 0F8C014F-EA76-421E-ADE4-C11F42B7C06F.webp
    0F8C014F-EA76-421E-ADE4-C11F42B7C06F.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 78
Saatlerdir gene gelmemiş bir şey benden ya. Silince kahvemsi pembemsi leke geliyo gene. Arvelesi icip sigarayıda basmıştım bide tövbe yarebbi daha neler görcem :KK70:

Kızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorum ☺️ Kan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.
Canım valla hamişsssin:)) insallah saglıkla kucagına almayı nasip eder Rabbim🙏🏻

Canım valla hamişsssin:)) insallah saglıkla kucagına almayı nasip eder Rabbim🙏🏻
Canım Amin inşaallah tek dileğim sağlıklı doğması. Ama bisey soyleyecegim ben günde 2-3 tane sigara içiyorum bi sıkıntı olurmu suanlik. Kandaki beta artisini görene kdr birakmak istemiyorum. Bir sıkıntı olursa daha cok strese girerim.

Canım Amin inşaallah tek dileğim sağlıklı doğması. Ama bisey soyleyecegim ben günde 2-3 tane sigara içiyorum bi sıkıntı olurmu suanlik. Kandaki beta artisini görene kdr birakmak istemiyorum. Bir sıkıntı olursa daha cok strese girerim.
Olmaz iç kuzum

Bugün eşimle kahvaltıya gittiydik karnı burnunda bir kadın yasıda vardı bide karı koca ikis bir fosur fosur sigara iciyorlardı valla. Kadının karnıda baya burnundaydı. :KK70: Biz daha minicik pıhtıyken zarar vercez diye korkuyoruz... ah ah...

Yalnız ben kafayı yememe ramak kaldı ya. Bu ped niye boş...😰 valla delircem kızlar

Arkadaşlar bu arada belirtilerim 8 gün once baslayan gogus hassasiyeti. Bağdaş kurup otururken öne doğru geldigimde sag kasigim hep rahatsiz oldu ve aşırı siskinlik gaz. 1 gun basim agridi. Birkackere kalkarken yururken basim döndü. Mide bulantisi iştah artisi falan olmadi. Ve 3-4 gündür sag kasigim boşlugumun asasi yukari bacagim agriyor ve o meshur batmalardan oluyor. Dun aksam cok sinirli ve mutsuzdum canim hicbisey yapmak istemiyor ve agridan dolayi cabuk yoruluyorum. Ben cok merak ediyordum baskalarinda o yuzden uzun uzadiya yazdım arkadaşlar 😃

Bugün eşimle kahvaltıya gittiydik karnı burnunda bir kadın yasıda vardı bide karı koca ikis bir fosur fosur sigara iciyorlardı valla. Kadının karnıda baya burnundaydı. :KK70: Biz daha minicik pıhtıyken zarar vercez diye korkuyoruz... ah ah...
Ya gercekten oyle analik vicdani ne yapalım :)

Back
X