• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamın aleyküm hanımlar🌸 Bazılarınız hatırlar belki üç gün önce silik bi çizgi çıkmıştı testinde. Akşamı kan verdim negatifi gördüm. 😔😔😔Ben ilk kez klomen ve çatlatma tedavisini denedim 14. Gün kaset testte ikinci çizgiyi gördüm fakat kanda negatif çıktı. Sonrasında 15. Gün çok az kahverengi lekelenmem oldu adetim gelecek sandım ama kesildi 16. Gün de iğne ucu kadar minik bir kan gördüm peçetede. Bu gün 17. Gün ve benim bat tarihim hala gelen giden yok normalde lekelenme başlar sonra kanamaya dönüştürdü. Acaba geç döllenme falan mı oldu diye düşünmeye başladım ama tekrar umutlanıp sonrasında yıkılmak da istemiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi klomen ve iğneden sonra adet geçikmesi falan yanması normal mi?

Yaa gercekten mi test yaptinmiydi kuzum
Yapmadım canım ama karnım çok ağrıyordu kıllandım tuvalete oturdum direk ishal geldi ardından pembe düstü. Pedime de kahverengi gelmis. Normalde kıpkırmızı gelmesi gerekiyordu ama neden pembe ve kahve geliyor bilmiyorum..

Bu ay gittiğim doktor bana da letu verdi 5 gün sabah akşam içtim, yumurta gelişimi için gidemedim hastane 2 saat mesafede, doktor çatlatma iğnesi vurmıcam kendiliğinden çatlar, adet olursan yine gelirsin dediydi (adet olursam bu sefer başka doktora gitcem)
Normalde ben her ay hissederdim yumurtlama zamanımı bu ay hiç bir şey hissetmedim 🤔
Ama evet doktorumda Yumurta geliştirmede letu en iyisi dediydi. Bakalım hayırlsıı hepimiz için inşallah 🙏
Merhabalar letu dan bir fayda gördüğünüz mu acaba Bnde bu ay başlayacağım da

Yapmadım canım ama karnım çok ağrıyordu kıllandım tuvalete oturdum direk ishal geldi ardından pembe düstü. Pedime de kahverengi gelmis. Normalde kıpkırmızı gelmesi gerekiyordu ama neden pembe ve kahve geliyor bilmiyorum..
Aşkım benim adette öyle başladı ya biri demişti ilk deneme sonrası regl değişik olur diye öfff umutlar temmuza resmen

Benim adet kanamasından önce kahverengi leke gelir ama sen pembe deyince acaba demiştim tam adet kanaması gelmeden emin olmak zor bekle bakalım canım ama adet olursan da morelini bozma maşallah olgunlaşmayı bekleyen çok yumurtan var ovulasyon test yaparsın Temmuzda iki kere yumurtlama göreceğini düşünüyorum 😊

Benim adet kanamasından önce kahverengi leke gelir ama sen pembe deyince acaba demiştim tam adet kanaması gelmeden emin olmak zor bekle bakalım canım ama adet olursan da morelini bozma maşallah olgunlaşmayı bekleyen çok yumurtan var ovulasyon test yaparsın Temmuzda iki kere yumurtlama göreceğini düşünüyorum 😊
Geldi kırmızılar bacım bu ay elendik:KK70:

Hayirlisi olsun canım üzülme lütfen her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsinde 1 ay sonra olsun
Canım ilk basta baya üzüldüm sabah cok umutluydum kan gelmeyince ama yapcak bir şey yok hayırlısı böyleymiş rabbim böyle uygun gördüyse dicek bir şey kalmıyor🙏🏻🙏🏻
şimdi iyiyim bi tane arvelesi yuvarladım rahat rahat oturuyorum en azından 40 günlük ödemim gidecek, Pazarteside hormon testimi vericem zaten doktoruma. Bu ay doktorum takip edicek yumurtlamamı bakalım nasip🤣

Bu arada ben daha adet olmazdım da bence bu testere dişli aslan pençesi söktürdü. Çok mucize bir şeymiş gerçekten onu içmeye devam edeceğim kesinlikle

Birde işin komik tarafı sen bütün ay tavşanlar gibi seviş gel yumurtlamanın pik oldugu ve çatladıgı gün sevişme :KK14: :KK70: Şimdi 14 gün geri sayıp uygulamaya baktım o günleri atlamışız:KK70:

Canım ilk basta baya üzüldüm sabah cok umutluydum kan gelmeyince ama yapcak bir şey yok hayırlısı böyleymiş rabbim böyle uygun gördüyse dicek bir şey kalmıyor🙏🏻🙏🏻
şimdi iyiyim bi tane arvelesi yuvarladım rahat rahat oturuyorum en azından 40 günlük ödemim gidecek, Pazarteside hormon testimi vericem zaten doktoruma. Bu ay doktorum takip edicek yumurtlamamı bakalım nasip🤣
Bundan sonrasi icin cok iyi olur her sey insallah hepimiz icin canım ne güzel bak doktor takibinde daha garanti olur temmuzda hepimiz hamiş oluruz inşallah Allah ne zamana nasip etmisse o zaman olacak elinden geleni yaptın en azindan icin rahat

Birde işin komik tarafı sen bütün ay tavşanlar gibi seviş gel yumurtlamanın pik oldugu ve çatladıgı gün sevişme :KK14: :KK70: Şimdi 14 gün geri sayıp uygulamaya baktım o günleri atlamışız:KK70:
Canım takvim aldatici oluyor test alın mutlaka bir sonraki ay denemek isteyen arkadaslar mutlaka test ile takip edin. Takvime gore benim 2gun yanilma payi oldu. Zaten 1guncuk olay biliyosunuz denk getirmek😊

Back
X