• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar idrarda pozitif cikti biliyorsunuz benim bat yarin. Dayanamdim az once kan vermeye gittim. Kac cikmasi lazım degerimin eger hamileysem?
Güzel haberler alırsın inşallah hemen burayada yaz.
Salı yada çarşamba git Canm benimde pozitif çıkarsa benden battan 2 3 gün sonra giderim bu arada benim çok fazla sağ kasık ağrım var sende de var mi çok ağrı normal mi bilemedim adet öncesi hiç kasık ağrım olmaz da
inşallah sende canım güzel haberler verirsin bize. Normalden farklı bişeyler varsa bence olumlu düşünmek gerekir. Benimde yumurtlamadan sonraki 6günüm bitti ve bir saat arayla saniyelik batmalarım oluyo. ilk defa başıma geliyor böyle birşey gaz değil bu iğne batma çimdikleme hissi gibi. huylanıyorum. ilk hamileliğimde olmamıştı.

Kizlar dayanamadim eşime soyledim 3 gun tutabildim kendimi. Bat gunum yarin degerim 108 cikmis hakkimizda hayirlisi. Ptesi yada sali yine verecegim. Normalmi 108?
Cnm değerin iyi bende kızımda bat günü vermiştim 100 'ün altı çıkmıştı pazartesi testi tekrarla hayırlı sağlıklı olur inş 🤲

Salı yada çarşamba git Canm benimde pozitif çıkarsa benden battan 2 3 gün sonra giderim bu arada benim çok fazla sağ kasık ağrım var sende de var mi çok ağrı normal mi bilemedim adet öncesi hiç kasık ağrım olmaz da
tebrikler tatlım normaldir tabi hasoo 1 kişiyi ddaha hamiş yap canısıı Haso18 Haso18
Çok teşekkür ederim. Aslinda ben soyemistim liste icin ama o sirada liste kaybolmustu falan karisti😃 yaş 29 bat 6 haziran

Cnm değerin iyi bende kızımda bat günü vermiştim 100 'ün altı çıkmıştı pazartesi testi tekrarla hayırlı sağlıklı olur inş 🤲
Çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşaallah.

Güzel haberler alırsın inşallah hemen burayada yaz.

inşallah sende canım güzel haberler verirsin bize. Normalden farklı bişeyler varsa bence olumlu düşünmek gerekir. Benimde yumurtlamadan sonraki 6günüm bitti ve bir saat arayla saniyelik batmalarım oluyo. ilk defa başıma geliyor böyle birşey gaz değil bu iğne batma çimdikleme hissi gibi. huylanıyorum. ilk hamileliğimde olmamıştı.
Benim ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadım cnm yumurtlama sonrası benimde senin gibi hafif batma tarzı ağrıydı şuan ilk defa bu kadar çok ağrıyor hayır olsun bakalım 🤔

Canim benimde regli oncesi hayatta kasik agrim olmazdi ama 5-6 gun onceden basladi son 3-4 gun siddetlendi. Ben regli olurum oyle agrim olur normalde. Bence sen yarin sabah test yap :))

Bende bel ağrısından kıvranıyorum oğlumu doğururken bile böyle etkilememişti beni yatsam Olmuyo kalksam olmuyo
Akıntı var mo sizde şeffaf biraz sulu akıntım vardı wc de akıntı hafif kahverengi gördüm biraz önce leke değil aynı şekilde akıntı şeklindeydi morelim bozuldu normal mi bilemedim 🤦🏼‍♀️

Kizlar dayanamadim eşime soyledim 3 gun tutabildim kendimi. Bat gunum yarin degerim 108 cikmis hakkimizda hayirlisi. Ptesi yada sali yine verecegim. Normalmi 108?
Çok iyi değerin bence cnm hayırlı olsun 🤗🤗 son sorum var sana 😂 akıntın hiç hafif kahverengi oldu mu

Biraz var ama hep olduğu için ayırt edici bi özellik değil bnm için regli öncesi böyle şeyler yaşamam lekelenme yerleşme zamanlarında olabiliyor deniyor insallah sizinde oyledir
Akıntı var mo sizde şeffaf biraz sulu akıntım vardı wc de akıntı hafif kahverengi gördüm biraz önce leke değil aynı şekilde akıntı şeklindeydi morelim bozuldu normal mi bilemedim 🤦🏼‍♀️

Akintim oldu evet ama yumurtlama zamanindaki gibi yogun degildi. Ama sanki hastalanmis gibi hissediyordum camasirima geince regli oldum saniyordum. Özelikle beyaz camasir giydim ama kahverengi gormedim sanirim. Belkide yerleşmeden olabilir herkeste farkli oluyor. Yap canim testi bende cok merak ediyorum :)

Bakildi yokmuş. Oda normaldi. Ama bu hamilelikte butun önlemleri alcaz dedi doktorum. Kan sulandırıcı, igbe aspirin progestan vs ve 3 aylik olunca da serklaj yapilacak. Bakalum insallah bi daha oyle bi acı ne ben nede hic kimse yasamaz🤲
Amin inşallah serklaj olduktan sonra erken gelmez inşallah bende aynı şekilde kan sulandırıcı kullanacağım rabbim hayırlısı versin

Kizlar simdi benim bat yarin ya deger 108.
3 haftalikmi olur 4 haftalık mi çözemedim.

Akintim oldu evet ama yumurtlama zamanindaki gibi yogun degildi. Ama sanki hastalanmis gibi hissediyordum camasirima geince regli oldum saniyordum. Özelikle beyaz camasir giydim ama kahverengi gormedim sanirim. Belkide yerleşmeden olabilir herkeste farkli oluyor. Yap canim testi bende cok merak ediyorum :)
Sabah tekrar yapacam allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin bi düşüğüm olunca hemen morelim bozuluyor kafamı takıyorum inşallah iyi haberler veririm bende 🤲🏻😊☺️

Sabah tekrar yapacam allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin bi düşüğüm olunca hemen morelim bozuluyor kafamı takıyorum inşallah iyi haberler veririm bende 🤲🏻😊☺️
Amin canim inşaallah. Cokkkk güzel haberlerini bekliyor olacagiz🥰

Back
X