yarın bu kan kırmızıya dönmese bari eşim nöbetçi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın bu kan kırmızıya dönmese bari eşim nöbetçi
Bakildi yokmuş. Oda normaldi. Ama bu hamilelikte butun önlemleri alcaz dedi doktorum. Kan sulandırıcı, igbe aspirin progestan vs ve 3 aylik olunca da serklaj yapilacak. Bakalum insallah bi daha oyle bi acı ne ben nede hic kimse yasamazAnladım canım peki rahim ağzı yetmezliği olabilir mi bakıldı mı?
Sıvı almaya dikkat ediyormusun 12.16 saatleri arasında mi yapıyorsun kuzum
Ediyorum canim 2 saat once kesinlikle sıvı almıyorum bekliyorum bir tek dunku testi 21.00 a dogru yaptim digerleri hep 12 ile 4 arasiydi canım dunkude mecburiyetten oyle oldu eğitimdeydim eve gelince anca o saati bulduDaha yumurtlama zamaninaa var o zaman sen yapmaya devam et kuzum yaaa nolur nolmaz diye
Ilk yaptığım benimde adetin son gunuydu canım tam bitti oyle yaptım bende de cizgu cikmis ertesi gun baya beyaz
Normal Canm dalgalanmalar olabiliyor daha yumurtlamaya var devam et![]()
Kirmiziya donerse izin alsın gelsin kizyarın bu kan kırmızıya dönmese bari eşim nöbetçibu ayda böyle kaçırmayayım
ay onlar hep yumurtladığı günleri paylaşıyo diğer günler senin benim gibidir hele ilk yaptığımı atmıştım sana hatırlıyosun ahhahaEdiyorum canim 2 saat once kesinlikle sıvı almıyorum bekliyorum bir tek dunku testi 21.00 a dogru yaptim digerleri hep 12 ile 4 arasiydi canım dunkude mecburiyetten oyle oldu eğitimdeydim eve gelince anca o saati buldu
Ilk yaptığım benimde adetin son gunuydu canım tam bitti oyle yaptım bende de cizgu cikmis ertesi gun baya beyaz
Dalgalanma olabiliyorsa o zaman icim rahat devam edeyim canim ne bileyim ya ebru ceylanin sayfasinda ornek testleri gorunce dedim benimki tuhaf bir şekilde ilerliyor herkeste silikten duzenli bir sekilde koyuya gidiyordu![]()
asker benimki kız kaçamaz da artık peşinden ordu gelir komutanımızı size yedirtmeyiz diye ahahhaKirmiziya donerse izin alsın gelsin kiztum gun olmasada 2 saat falan
![]()
Evet şok oldum ahahahaay onlar hep yumurtladığı günleri paylaşıyo diğer günler senin benim gibidir hele ilk yaptığımı atmıştım sana hatırlıyosun ahhaha
Ahahaha düşünemiyorum askerse dogru sıkıntı izin işleriasker benimki kız kaçamaz da artık peşinden ordu gelir komutanımızı size yedirtmeyiz diye ahahha
amin aşkım amin mayısta regl bitimi 3 4 gün sonra yumurtlamışım hemen bu ayı çok merak ediyorumAhahaha düşünemiyorum askerse dogru sıkıntı izin işlerineyse kotu dusunmeyelim insallah evdeyken olur yumurtlama amin
![]()
Hayır 3 gün gecmesi gerekiyomuş canım bende 3 gün beklicem sonra erken test yapıcamBende de aynı şekilde akıntı basladı, herhalde regliye baglanacak. Erken gebelik testi negatif çıktı. Yerlesme kanaması olsa, kanama oldugunda pozitif çıkıyor mu acaba?
Tabiki haber verecegim. Burasi ailem gibi oldu o yuzden ilk size haber vermek istedim. Arkadaşlar degerim arttimi diye ust uste gitmek istemiyorum kan vermeye bat yarın. Carsamba falan versem uygun olurmu?İnşallah Canm yarın tekrar yapacam bakalım sende kan sonucunu haber ver mutlaka bize![]()
Ay ne çabuk ya acelesi ne az soluklansinamin aşkım amin mayısta regl bitimi 3 4 gün sonra yumurtlamışım hemen bu ayı çok merak ediyorum
O uyusukluk bendede oldu karin bolgem hep rahatsizdi.Sağ kasığım uyuşmuş gibi böyle yürürken sağ ayağımın üstüne basamıyormuşum gibi bi uyuşukluk var sinir oldum![]()
kudurmuş gibi fırtlamış resmen pislik kaçırmama sebep oldu hahahAy ne çabuk ya acelesi ne az soluklansin![]()
Ben oldum 2 dozu da ve korunmuyorum biontech ise doktorlar beklemeye gerek yok demiş arkadaşıma Nisan ayında test edilmiş gebeler ve hamileler uzerindebana covid aşı önceliği çıkmış ya ama aşı yaptırınca 1 ay korunun diyolardı doğruluğunu teyit eden oldu mu daha bunun 2. dozu var yine 1 ay 1 ay sürekli bekleyemem yaptırmayacağım sanırım
Arkadaşım sağlıkçı ve biontech oldu 5 aylık hamileben 10 gün önce kadındoğuma muayene oldum sormuştum. Aşının 2 dozunuda olduktan sonra 1ay da korunman gerekiyor demişti. Hamilelere de 3 aydan sonra sadece sinovac yapılıyormuş.
Olsun sen testleri yapmaya devam et esin gelince degerlendirirsin kuzum ama atlamadan test yap hergünkudurmuş gibi fırtlamış resmen pislik kaçırmama sebep oldu hahah
yapcam yapcam 50 tane aldım sapık gibi dadanıcamOlsun sen testleri yapmaya devam et esin gelince degerlendirirsin kuzum ama atlamadan test yap hergün
Ahahaha helede bir uğraşın yoksa sabah aksam yaparsin ben evdeyken bir dahami yapsam acaba diyorumyapcam yapcam 50 tane aldım sapık gibi dadanıcam