• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır 3 gün gecmesi gerekiyomuş canım bende 3 gün beklicem sonra erken test yapıcam
Zaten tek çizgiyi görünce çok moral bozucu oluyor. Keske bekleseydim, regliye dönerdi belki dedim. Henüz dönmedi ama aynı regli baslangıcı gibi.Kısmet artık 2-3 gün dayanıcaz

Zaten tek çizgiyi görünce çok moral bozucu oluyor. Keske bekleseydim, regliye dönerdi belki dedim. Henüz dönmedi ama aynı regli baslangıcı gibi.Kısmet artık 2-3 gün dayanıcaz
Benım karın ağrım yok canım suan bitti sabah vardı sadece

kız Haso18 Haso18 şu tabloyla hiç ilgilenmiyosun ne batı gelenlere soruyosun ne hamileleri işaretliyosun ne adet olanları siliyorsun özelden mesaj atıp dediklerimi bile silmemişsin hee az güncelle eşek

ben 10 gün önce kadındoğuma muayene oldum sormuştum. Aşının 2 dozunuda olduktan sonra 1ay da korunman gerekiyor demişti. Hamilelere de 3 aydan sonra sadece sinovac yapılıyormuş.
Benim tanıdığım eczacı hanım 4. Ayında gebeliğinin doktor arkadaşının isteğiyle de beraber biontech oldu daha etkili die ve Amerika da daha fazla araştırma biontechte varmış çünkü. Sinovac üzerine araştırma daha olmamış.. Bende sinovac oldum 2.dozumu yaptırdıktan 1 ay sonra denemeye başladık.

kız Haso18 Haso18 şu tabloyla hiç ilgilenmiyosun ne batı gelenlere soruyosun ne hamileleri işaretliyosun ne adet olanları siliyorsun özelden mesaj atıp dediklerimi bile silmemişsin hee az güncelle eşek
Kiz valla basim hic boss cikmiyo bu gun izinliydim aksams kadar evimle ugrastim aksam misafirlige geldim yapicam merk etme

Benim tanıdığım eczacı hanım 4. Ayında gebeliğinin doktor arkadaşının isteğiyle de beraber biontech oldu daha etkili die ve Amerika da daha fazla araştırma biontechte varmış çünkü. Sinovac üzerine araştırma daha olmamış.. Bende sinovac oldum 2.dozumu yaptırdıktan 1 ay sonra denemeye başladık.
1 ay yeter kizlar hemen olacak diye bisey yok zaten 🥰

Bana aşı neredeyse 2 aydır tanimlandi olmadım ama hamilelik düşündüğüm için olmayida düşünmüyorum

Kızlar ben bugün nobetciyim kendimi de dinleyecek durumda degildim bugun kasik da batmalarim oldu göğüs ağrım azaldı batmalardan sonra böyle aşırı gaz dönerde içinizde bi boşluk olur ya öyle bi his oldu pesine kasik ağrısı simdi de ek olarak bel agrisi yaşıyorum Bnm sanirim regli gelecek

😳🙄🙄🙄

Screenshot_20210605-225204_Instagram.webp

Kizlar idrarda pozitif cikti biliyorsunuz benim bat yarin. Dayanamdim az once kan vermeye gittim. Kac cikmasi lazım degerimin eger hamileysem?

Kizlar idrarda pozitif cikti biliyorsunuz benim bat yarin. Dayanamdim az once kan vermeye gittim. Kac cikmasi lazım degerimin eger hamileysem?
5 üzeri diyolardı sanırım kıız kocişine de söylemicektin ahahha adam demiştir tövbeler olsun kudurukkk ayy ne zaman çıkcak sonuç hemen çıksın

Tabiki haber verecegim. Burasi ailem gibi oldu o yuzden ilk size haber vermek istedim. Arkadaşlar degerim arttimi diye ust uste gitmek istemiyorum kan vermeye bat yarın. Carsamba falan versem uygun olurmu?
Salı yada çarşamba git Canm benimde pozitif çıkarsa benden battan 2 3 gün sonra giderim bu arada benim çok fazla sağ kasık ağrım var sende de var mi çok ağrı normal mi bilemedim adet öncesi hiç kasık ağrım olmaz da

Salı yada çarşamba git Canm benimde pozitif çıkarsa benden battan 2 3 gün sonra giderim bu arada benim çok fazla sağ kasık ağrım var sende de var mi çok ağrı normal mi bilemedim adet öncesi hiç kasık ağrım olmaz da
Bende bel ağrısından kıvranıyorum oğlumu doğururken bile böyle etkilememişti beni yatsam Olmuyo kalksam olmuyo

Back
X