Bu ay çok umutluydum ama bu defa oldu diyordum kendi kendimeBanada doktorum korun demedi
Hayirli ciksin sonuclar insallshAynen canım bana devlet Hastanesindeki doktor korun dedi sadece onun dışında 5 farklı doktora gittim özel de onlarda korunma dedi zaten kimyasal oluyor birde korunup vakit kaybetmeye gerek yok dediler bakalım genetikte ne çıkacak
Bende bu ay cok umutsuzum valla hayirlisi bakalim gecen ay kimyasal oldu ama bu ayi iyi degerlendiremedik diye dusunuyorumBu ay çok umutluydum ama bu defa oldu diyordum kendi kendimeniye böyle oluyor anlamıyorum
Bende geçen ay 2 kere değerlendirmiştim sadece olacağı varsa oluyor sıkma canını kuzum benim eşimde çok sabırsız kimse net birşey demedi diye 5 tane doktor degistirdim sürekli kendi kendine konuşur oldu adam niye olmuyor diye bende bunaldım artık ne yapacağımı bilmiyorumBende bu ay cok umutsuzum valla hayirlisi bakalim gecen ay kimyasal oldu ama bu ayi iyi degerlendiremedik diye dusunuyorum
Bende cok sabirsizim esim cok sabirli bekliyor sabirla 6 aydir ilk defa gecen ay 1 kimyasla oldu ona bile umut bagladim esim bana cok takiyorsun diyorBende geçen ay 2 kere değerlendirmiştim sadece olacağı varsa oluyor sıkma canını kuzum benim eşimde çok sabırsız kimse net birşey demedi diye 5 tane doktor degistirdim sürekli kendi kendine konuşur oldu adam niye olmuyor diye bende bunaldım artık ne yapacağımı bilmiyorum
Canım geçmiş olsun öncelikle. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider senin içinCanım hiç korkma ben bu ay peşpeşe 3.kimyasalimi geçirdim adet geçtikten 3 gün sonra başlıyor kanaman adet kanaması gibi oluyor zaten korunmana gerek yok ben bu 3 aylık süreçte 6 tane doktora gittim sadece biri korun dedi diğerleri korunmana gerek yok dedi bende korunmicm vakit kaybetmeyelim dedi doktorum tıbbi genetik bölümüne gidip test verdik eşimle 3 kez kimyasal olduğu için demem o ki peşine hemen hamile kalabiliyorsun önerim korunma derim
Morvelila kalmış tonti listede elenmiş o da mayıslarda üstlerdeZ zeynom4435 @aysesma T tugce2110 M Monarosa01 B bbkeliz92 E etothec4melek1anne M Mrvhnm E EngineerD Sibelsibel06 icefrezya N Nurdeva Ozlem949 A Arjen87 Venev C charlottes Biroglanannesi sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
5 gün geçmiş kız hiç mi test yapmadınn ben çatlardımBen hala beklemedeyim aslında adet olmam gerekir ama bugün de bekleyeceğimHaso18
Merhaba hangi genlerinizde var pihtilaşmaO pıhtılaşmanın derecesine riskine göre önceden de başlanabiliyor. Bende çok korkuyorum hemen başlasam da garanti olsa diye ama var mı yok mu. Bilmemek zor
Benim bat bugün. Dün akşam bi test yaptım dayanamayıp negatif. Ama akşam olunca mı acaba negatif çıktı bilmiyorum. O yüzden bir daha yapacağım da umudum yok pekZ zeynom4435 @aysesma T tugce2110 M Monarosa01 B bbkeliz92 E etothec4melek1anne M Mrvhnm E EngineerD Sibelsibel06 icefrezya N Nurdeva Ozlem949 A Arjen87 Venev C charlottes Biroglanannesi sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş şuan durumunuz nedir bilmiyorum listede de göremedim ama benim doktorum gebelik düşündüğün her ay 2 gün önce erken gebelik testi yapacaksın pozitif gördüğün an iğne vuracaksın demişti çünkü bebek tutunsa bile adet günü adetle birlikte atılıyormuş pıhtılaşma problemi olanlarda zor bir süreç her ay test yap falan amaO pıhtılaşmanın derecesine riskine göre önceden de başlanabiliyor. Bende çok korkuyorum hemen başlasam da garanti olsa diye ama var mı yok mu. Bilmemek zor
Ben bugün yarın adet bekliyorum. Gelince yazarım.Z zeynom4435 @aysesma T tugce2110 M Monarosa01 B bbkeliz92 E etothec4melek1anne M Mrvhnm E EngineerD Sibelsibel06 icefrezya N Nurdeva Ozlem949 A Arjen87 Venev C charlottes Biroglanannesi sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?