Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli ciksin sonuclar insallsh

Bu ay çok umutluydum ama bu defa oldu diyordum kendi kendime niye böyle oluyor anlamıyorum
Bende bu ay cok umutsuzum valla hayirlisi bakalim gecen ay kimyasal oldu ama bu ayi iyi degerlendiremedik diye dusunuyorum

Bende bu ay cok umutsuzum valla hayirlisi bakalim gecen ay kimyasal oldu ama bu ayi iyi degerlendiremedik diye dusunuyorum
Bende geçen ay 2 kere değerlendirmiştim sadece olacağı varsa oluyor sıkma canını kuzum benim eşimde çok sabırsız kimse net birşey demedi diye 5 tane doktor degistirdim sürekli kendi kendine konuşur oldu adam niye olmuyor diye bende bunaldım artık ne yapacağımı bilmiyorum

Bende cok sabirsizim esim cok sabirli bekliyor sabirla 6 aydir ilk defa gecen ay 1 kimyasla oldu ona bile umut bagladim esim bana cok takiyorsun diyor

Kızlar Bat a 2 gün kaldı gebelik olunca ovülasyon testinde koyulaşma oluyormus diye bişey duymuştum da yaptım dün daha silikti ama bu sabah kaset test yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı

Eklentiler

• F9433A9A-225E-4C61-9F0C-1CD2D66E680B.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 60
Canım geçmiş olsun öncelikle. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider senin için benim adetim 5 gün geçti kanama başlamadı. O yüzden korkuyorum dış gebelik mi diye. Değerlerim de az da olsa artıyor. Sizin kanamanız hemen başlamış değerleriniz artmış mıydı peki?

Merhaba kızlar
Birşey soracam bilgisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum!
8 haziran pik gördüm ovulasyon testimde ve 9 çatladı silikleşti testim. ben sadece çatladığı ve pikten 1 gün öncesini değerlendire bildim... ve şuan çok fena adet sancım var ve gögüs uçlarım çok hasas.
Pikten 14 gün sonra adet olunuyor değilmi daha erken adetin gelme ihtimali mümkünmü? Çünkü gebelik belirtisi olacagını kesinlikle düşünmüyorum 1 haftada ?

Benim bat günüm bu gün akşama kadar bir şey olmazsa test alıp bakacağım kasık bel ağrım var adet olacakmışım gibi ama hayırlısı

Benim bat bugün. Dün akşam bi test yaptım dayanamayıp negatif. Ama akşam olunca mı acaba negatif çıktı bilmiyorum. O yüzden bir daha yapacağım da umudum yok pek

Merhaba beni de araniza alir misiniz. Yasim 40, bat 19 haziran. Ikinc cocugum olacak insallah. Ilki 6 yasini dolduracak. Adete 7 gun varken erken gebelik testi yaptim. Negatif cikti. Bayagi da moralim bozuldu. Oglum 1 yasindayken hamile kalmistim 9 haftalikken kalp atislari durdu. Sonra da oglum kucuk buyusun dedim. Bi baktim 40 olmusum... offf offf

O pıhtılaşmanın derecesine riskine göre önceden de başlanabiliyor. Bende çok korkuyorum hemen başlasam da garanti olsa diye ama var mı yok mu. Bilmemek zor
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş şuan durumunuz nedir bilmiyorum listede de göremedim ama benim doktorum gebelik düşündüğün her ay 2 gün önce erken gebelik testi yapacaksın pozitif gördüğün an iğne vuracaksın demişti çünkü bebek tutunsa bile adet günü adetle birlikte atılıyormuş pıhtılaşma problemi olanlarda zor bir süreç her ay test yap falan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…