Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnmBen hala inanamıyorum bu ay denedik ama diğer aylarla hersey aynı gibiydi sanki hep farklı bir belirtisi olur diye bekliyoruz ama demek ki olmuyormuş gerçi hala inanamıyorum bir yanlışlık bir terslik yoktur umarım Pazartesi kan vericem sonucu tekrar yazarım dualarım sizinle umarım hepinizin böyle pozitif pozitif testleri pozitif pozitif mutlu bebişleri olur
Test yaptım negatif cikti burdan temmuz grubuna transfer gözüktü
Bugun de olmadım hiç belirtim de yok bekliyorum bakalım gec döllenme olabilir seninki canimBende regl olmazsam haftaya kan testi yapicam tabi benimki 6 haziranda olmam gerekiyordu kaset test yaptım çıkmadı bakalım kismet
Hayırlısı cnm belirtilerim var ama kısmet pazartesi yada salı kan veririm sonuca bakarızBugun de olmadım hiç belirtim de yok bekliyorum bakalım gec döllenme olabilir seninki canim
Yarin bi daha test yap koyulasirsa kan verirsin şu an gebelik görünüyor hayirlisi canimKızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi
Yaa ne güzel benim adet belirtim de yok ne zmaan gelecek kim bilirHayırlısı cnm belirtilerim var ama kısmet pazartesi yada salı kan veririm sonuca bakarız
Hiç belirtisi olmadan hamile olanlarda var cnm benim ilk kızımda hiç belirtim yoktuBugun de olmadım hiç belirtim de yok bekliyorum bakalım gec döllenme olabilir seninki canim
Valla benim kasiklarim agriyo batma karnimdada oyle oluyo goguslerim sis agriyo gogus ucumda hafif kararma var gogsumde damarlar belirginlesti gaz var bakalım hayırlısı ben proteston ilaçta kullandım belki ondandır diyorumYaa ne güzel benim adet belirtim de yok ne zmaan gelecek kim bilir
Hadi hayirli haberler ins canimIlacim pazartesi bitti belki etkisi devam ediyordur diye dusunuyorum
Amin cnm hayırlısı sonucumu yazarım.insAllahHadi hayirli haberler ins canim
Bu ekonomide 4 çocuk mu? Valla iyi cesaretmiş sizinkisi.Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim gönlüne göre versinRabbim kızını sana bağışlasın insAllah benimde biri tek diğeri ikiz olan üç kızım.var çok şükür şimdide Rabbim kısmet etse bir erkek evladimin olmasını istiyorum ama kısmet herşeyin hayırlısı olsun cnm
Maalesef olmadı umutlar bu ayda
Kaç yaşındasınız. Herşey gönlünüzce olsunHayırlısı olsun cnm benim Rabbim gönlüne göre versinRabbim kızını sana bağışlasın insAllah benimde biri tek diğeri ikiz olan üç kızım.var çok şükür şimdide Rabbim kısmet etse bir erkek evladimin olmasını istiyorum ama kısmet herşeyin hayırlısı olsun cnm
Yumurtlama çatlama ve çatlama sonrası gün olacak şekilde 3 gün üstüste öneriyorlarKızlar yumurtlamam gördüğünüz gün üst üste 3 gün ilişkiye mi giriyorsunuz yada nasıl aralıklarla ilişkiye giriyorsunuz
Üst üste olunca da sperm hızı düşmez mi birgün ara ile daha mantıklı değil ki ben 3 ay boyunca üst üste ilişkiye girdik beden olarak da psikolojik olaraktan yoruluyorum bu ay bı değişiklik yaptık birer gün ara ile ilişkiye giriyoruz ama dün yumutlama günüm su bugün de yaptım aynı şekilde bugün de yumutlama günüm bugün ara vermemiz gerekiyor ne yapacağmi bilmiyorumYumurtlama çatlama ve çatlama sonrası gün olacak şekilde 3 gün üstüste öneriyorlar
Rabbim verse kismetiyle geliyor zaten cnmBu ekonomide 4 çocuk mu? Valla iyi cesaretmiş sizinkisi.
25 âmin sagolunKaç yaşındasınız. Herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?