Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizceler yumurtlama gunu adetin 1. Gununden itibaren sayarakmi 14. Gunmu yoksa adet bittikten sonrakimk

Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm darısı basimiza

Kızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi
Yarin bi daha test yap koyulasirsa kan verirsin şu an gebelik görünüyor hayirlisi canim

Yaa ne güzel benim adet belirtim de yok ne zmaan gelecek kim bilir
Valla benim kasiklarim agriyo batma karnimdada oyle oluyo goguslerim sis agriyo gogus ucumda hafif kararma var gogsumde damarlar belirginlesti gaz var bakalım hayırlısı ben proteston ilaçta kullandım belki ondandır diyorum

Ilacim pazartesi bitti belki etkisi devam ediyordur diye dusunuyorum

Kızlar yumurtlamam gördüğünüz gün üst üste 3 gün ilişkiye mi giriyorsunuz yada nasıl aralıklarla ilişkiye giriyorsunuz

Bu ekonomide 4 çocuk mu? Valla iyi cesaretmiş sizinkisi.

Kaç yaşındasınız. Herşey gönlünüzce olsun

Kızlar yumurtlamam gördüğünüz gün üst üste 3 gün ilişkiye mi giriyorsunuz yada nasıl aralıklarla ilişkiye giriyorsunuz
Yumurtlama çatlama ve çatlama sonrası gün olacak şekilde 3 gün üstüste öneriyorlar

Yumurtlama çatlama ve çatlama sonrası gün olacak şekilde 3 gün üstüste öneriyorlar
Üst üste olunca da sperm hızı düşmez mi birgün ara ile daha mantıklı değil ki ben 3 ay boyunca üst üste ilişkiye girdik beden olarak da psikolojik olaraktan yoruluyorum bu ay bı değişiklik yaptık birer gün ara ile ilişkiye giriyoruz ama dün yumutlama günüm su bugün de yaptım aynı şekilde bugün de yumutlama günüm bugün ara vermemiz gerekiyor ne yapacağmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…