Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sen hiç riske atma bugünüde değerlendir,sonra bol bol dinlenirsin Çünkü banada önerilen hep bu şekildeydi,yumurtlamadan çatlama günü de dahil olmak üzere ilişki

Şansı artırmak için 3 gün diyorlar spermlerde problem yoksa üstüste 3 gün yapmanın sorun olacağını sanmıyorum 3 gün dene şansını artır sonra yine gün aşırıya dönersin

Kızlar merhaba bat 8 hazirandı 9 haziranda kanda gebelik testinde 73 beta gördüm 2 gün sonra farklı bir hastanede test yaptırdım 80 çıktı(lab farkından dolayı değer farkediyormuş) 2 gün sonra yani bugün 80 çıkan yerde bir daha yaptırdım 110 çıktı. Belli ki sağlıksız bir gebelik değil.

sevincim kursağımda kaldı ama şu an dış gebelikten korkuyorum. Doktorum takip edicez kimyasal muhtemelen dedi ama benim kanamam yok ve değerim düşmedi arttı ben dış gebelik olabileceğinden çok endişeliyim.

kimyasalda değer artıp sonra düşer mi? Resmen kimyasal olsun diye dua ediyorum

Sağlıklı gebelik değil demek istedim

Evet canm yukselip sonra dusuyor biz bu ay K kizkizakiz ile kimyasal gecirdik maalesef icini ferah tut

Çok geçmiş olsun canım. Peki sizin kanamanız me zaman başladı. Salı adet olmalıydım pazar bugün hala kanama yok lekelenme yok ondan korkuyorum
Bnm lekelenme olarak basladi gebeligi ohrendikten 4 gun sonra devami adet olarak devam etti deegerim 30 dan fazla yükselmedi K kizkizakiz daha yuksekti degeri

Bnm lekelenme olarak basladi gebeligi ohrendikten 4 gun sonra devami adet olarak devam etti deegerim 30 dan fazla yükselmedi K kizkizakiz daha yuksekti degeri
Resmen kimyasala dua edecek hale geldim çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Betam çok yüksek değil neyseki çabuk müdahale edilir ama kanser iğnesi vuruyorlar gebelik sonlansın diye sonra da en az 3 ay korunma öneriliyor o yüzden araştırıyorum beta artıp kanaması lekelenmesi olmadan sonra düşüp kimyasal olan var mı diye

İnsallah dis gebelik degildr canim rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah

Bence sen hiç riske atma bugünüde değerlendir,sonra bol bol dinlenirsin Çünkü banada önerilen hep bu şekildeydi,yumurtlamadan çatlama günü de dahil olmak üzere ilişki
Dün değerlendirdik bugün de aynı şekilde değerlendirme yakacağım ne zamana kadar çatlama olana kadar mı

Bugün de olmadim bakalim eğer dayanabilirsem olmazsam carsamba test yapcam karın agrim var sadece biraz da göğüs hassasiyeti basladi
Biraz daha bekle cnm öyle yap sonra insan üzülüyor negatif çıksa Rabbim hakkında hayırlı olanı versin cnm

Canım hiç korkma ben bu ay peşpeşe 3.kimyasalimi geçirdim adet geçtikten 3 gün sonra başlıyor kanaman adet kanaması gibi oluyor zaten korunmana gerek yok ben bu 3 aylık süreçte 6 tane doktora gittim sadece biri korun dedi diğerleri korunmana gerek yok dedi bende korunmicm vakit kaybetmeyelim dedi doktorum tıbbi genetik bölümüne gidip test verdik eşimle 3 kez kimyasal olduğu için demem o ki peşine hemen hamile kalabiliyorsun önerim korunma derim

Kimyasal gebelikle alakalı sorusu olan arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmak isterim artık prof oldum bu konuda

Banada doktorum korun demedi

Banada doktorum korun demedi
Aynen canım bana devlet Hastanesindeki doktor korun dedi sadece onun dışında 5 farklı doktora gittim özel de onlarda korunma dedi zaten kimyasal oluyor birde korunup vakit kaybetmeye gerek yok dediler bakalım genetikte ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…