Bence sen hiç riske atma bugünüde değerlendir,sonra bol bol dinlenirsinÜst üste olunca da sperm hızı düşmez mi birgün ara ile daha mantıklı değil ki ben 3 ay boyunca üst üste ilişkiye girdik beden olarak da psikolojik olaraktan yoruluyorum bu ay bı değişiklik yaptık birer gün ara ile ilişkiye giriyoruz ama dün yumutlama günüm su bugün de yaptım aynı şekilde bugün de yumutlama günüm bugün ara vermemiz gerekiyor ne yapacağmi bilmiyorum
Şansı artırmak için 3 gün diyorlar spermlerde problem yoksa üstüste 3 gün yapmanın sorun olacağını sanmıyorum 3 gün dene şansını artır sonra yine gün aşırıya dönersinÜst üste olunca da sperm hızı düşmez mi birgün ara ile daha mantıklı değil ki ben 3 ay boyunca üst üste ilişkiye girdik beden olarak da psikolojik olaraktan yoruluyorum bu ay bı değişiklik yaptık birer gün ara ile ilişkiye giriyoruz ama dün yumutlama günüm su bugün de yaptım aynı şekilde bugün de yumutlama günüm bugün ara vermemiz gerekiyor ne yapacağmi bilmiyorum
Bugün de olmadim bakalim eğer dayanabilirsem olmazsam carsamba test yapcam karın agrim var sadece biraz da göğüs hassasiyeti basladiAmin cnm hayırlısı sonucumu yazarım.insAllah
Sağlıklı gebelik değil demek istedimKızlar merhaba bat 8 hazirandı 9 haziranda kanda gebelik testinde 73 beta gördüm 2 gün sonra farklı bir hastanede test yaptırdım 80 çıktı(lab farkından dolayı değer farkediyormuş) 2 gün sonra yani bugün 80 çıkan yerde bir daha yaptırdım 110 çıktı. Belli ki sağlıksız bir gebelik değil.
sevincim kursağımda kaldı ama şu an dış gebelikten korkuyorum. Doktorum takip edicez kimyasal muhtemelen dedi ama benim kanamam yok ve değerim düşmedi arttı ben dış gebelik olabileceğinden çok endişeliyim.
kimyasalda değer artıp sonra düşer mi? Resmen kimyasal olsun diye dua ediyorum
Evet canm yukselip sonra dusuyor biz bu ay K kizkizakiz ile kimyasal gecirdik maalesef icini ferah tutzlar merhaba bat 8 hazirandı 9 haziranda kanda gebelik testinde 73 beta gördüm 2 gün sonra farklı bir hastanede test yaptırdım 80 çıktı(lab farkından dolayı değer farkediyormuş) 2 gün sonra yani bugün 80 çıkan yerde bir daha yaptırdım 110 çıktı. Belli ki sağlıksız bir gebelik değil.
sevincim kursağımda kaldı ama şu an dış gebelikten korkuyorum. Doktorum takip edicez kimyasal muhtemelen dedi ama benim kanamam yok ve değerim düşmedi arttı ben dış gebelik olabileceğinden çok endişeliyim.
kimyasalda değer artıp sonra düşer mi? Resmen kimyasal olsun diye dua ediyorum
Çok geçmiş olsun canım. Peki sizin kanamanız me zaman başladı. Salı adet olmalıydım pazar bugün hala kanama yok lekelenme yok ondan korkuyorumEvet canm yukselip sonra dusuyor biz bu ay K kizkizakiz ile kimyasal gecirdik maalesef icini ferah tut
Bnm lekelenme olarak basladi gebeligi ohrendikten 4 gun sonra devami adet olarak devam etti deegerim 30 dan fazla yükselmedi K kizkizakiz daha yuksekti degeriÇok geçmiş olsun canım. Peki sizin kanamanız me zaman başladı. Salı adet olmalıydım pazar bugün hala kanama yok lekelenme yok ondan korkuyorum
Resmen kimyasala dua edecek hale geldim çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Betam çok yüksek değil neyseki çabuk müdahale edilir ama kanser iğnesi vuruyorlar gebelik sonlansın diye sonra da en az 3 ay korunma öneriliyorBnm lekelenme olarak basladi gebeligi ohrendikten 4 gun sonra devami adet olarak devam etti deegerim 30 dan fazla yükselmedi K kizkizakiz daha yuksekti degeri
İnsallah dis gebelik degildr canim rabbim hakkinda hayirlisini versin insallahResmen kimyasala dua edecek hale geldim çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Betam çok yüksek değil neyseki çabuk müdahale edilir ama kanser iğnesi vuruyorlar gebelik sonlansın diye sonra da en az 3 ay korunma öneriliyoro yüzden araştırıyorum beta artıp kanaması lekelenmesi olmadan sonra düşüp kimyasal olan var mı diye
Dün değerlendirdik bugün de aynı şekilde değerlendirme yakacağım ne zamana kadar çatlama olana kadar mıBence sen hiç riske atma bugünüde değerlendir,sonra bol bol dinlenirsinÇünkü banada önerilen hep bu şekildeydi,yumurtlamadan çatlama günü de dahil olmak üzere ilişki
Mantıkli öyle yapalımŞansı artırmak için 3 gün diyorlar spermlerde problem yoksa üstüste 3 gün yapmanın sorun olacağını sanmıyorum 3 gün dene şansını artır sonra yine gün aşırıya dönersin
Biraz daha bekle cnm öyle yap sonra insan üzülüyor negatif çıksa Rabbim hakkında hayırlı olanı versin cnmBugün de olmadim bakalim eğer dayanabilirsem olmazsam carsamba test yapcam karın agrim var sadece biraz da göğüs hassasiyeti basladi
Evet ama çatlama gördüğün günde dahil : )Dün değerlendirdik bugün de aynı şekilde değerlendirme yakacağım ne zamana kadar çatlama olana kadar mı
Canım hiç korkma ben bu ay peşpeşe 3.kimyasalimi geçirdim adet geçtikten 3 gün sonra başlıyor kanaman adet kanaması gibi oluyor zaten korunmana gerek yok ben bu 3 aylık süreçte 6 tane doktora gittim sadece biri korun dedi diğerleri korunmana gerek yok dedi bende korunmicm vakit kaybetmeyelim dedi doktorum tıbbi genetik bölümüne gidip test verdik eşimle 3 kez kimyasal olduğu için demem o ki peşine hemen hamile kalabiliyorsun önerim korunma derimResmen kimyasala dua edecek hale geldim çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Betam çok yüksek değil neyseki çabuk müdahale edilir ama kanser iğnesi vuruyorlar gebelik sonlansın diye sonra da en az 3 ay korunma öneriliyoro yüzden araştırıyorum beta artıp kanaması lekelenmesi olmadan sonra düşüp kimyasal olan var mı diye
Banada doktorum korun demediCanım hiç korkma ben bu ay peşpeşe 3.kimyasalimi geçirdim adet geçtikten 3 gün sonra başlıyor kanaman adet kanaması gibi oluyor zaten korunmana gerek yok ben bu 3 aylık süreçte 6 tane doktora gittim sadece biri korun dedi diğerleri korunmana gerek yok dedi bende korunmicm vakit kaybetmeyelim dedi doktorum tıbbi genetik bölümüne gidip test verdik eşimle 3 kez kimyasal olduğu için demem o ki peşine hemen hamile kalabiliyorsun önerim korunma derim
Aynen canım bana devlet Hastanesindeki doktor korun dedi sadece onun dışında 5 farklı doktora gittim özel de onlarda korunma dedi zaten kimyasal oluyor birde korunup vakit kaybetmeye gerek yok dediler bakalım genetikte ne çıkacakBanada doktorum korun demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?