- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.361
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalimHayırlı olsun canım benim katlanarak değerin artin ins darisini bizlere bizde güzel sonuç alırız ins
Doktor öyle diyorsa bir bildiği vardır doktoruna güven Tatlım. Seninle nerdeyse aynı durumdayız. Benim de bir evladım var. Elhamdulillah. Şimdi Dondurulmuş olanını bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah.Herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum. Ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı 4. Denemede çok şükür bir kızım oldu bundan 3 yıl önce. 5 haziranda da kalan dondurulmuş 1 adet blast embriyo transfer edildi. Malum çoğunluk gibi ben de sabredemedim ve 7. Ve 9. Gün test taptım sırası ile 48 ve 65 çıktı. Sonra 11. Gün (dün) yani hastanenin önerdiği Gün test yaptım ve değerim 51 çıktı. Tabi çok üzüldüm kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama hem bulunduğum şehirde takibimi yapan doktorum hem de tüp bebek merkezindeki ekip önceki değerlerin önemli olmadığını 11. Gün değerine göre değerlendirme yapılacağını 13.gün yani yarınki değerin önemli olduğu söyledi. Çok uzattım ama muhakkak ki sizler de benim gibi forumlara bakıyorsunuzdur gözünüze böyle bir şey ilişti mi hiç? Hem umutlanmak güzel gerçekten hem de korkuyorum umutlarım yıkılır diye.
Bi terlik yok tatlım ilaçlardan sebep zaten tutmasa bile adet olmayabilirsin. Ben perişanım diyebilirim bir gün belim ağırsa Birgül kasıklar, Birgül halsizlik birgün bulantı inşallah hayra alamettir.Kızzlaaar allasen birisi bir şey desin. Bugün 6. Günüm ama aynı adet sancısı gibi sancım var. Bunu yaşayıp pozitif gören var mı? Bir de adet günüm normalde 21 Haziran doktor test gününü 24 haziran demiş. Bir terslik yok mu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Tebrik ederimKizlar transferinin bu gün 6 günü bhcg 30 çıktı
Hayırlısıyla transfer olup kucağına alırsın inşaallah.Doktor öyle diyorsa bir bildiği vardır doktoruna güven Tatlım. Seninle nerdeyse aynı durumdayız. Benim de bir evladım var. Elhamdulillah. Şimdi Dondurulmuş olanını bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah.
11 haziranda transfer oldu , test bekliyorum şu anHayırlısıyla transfer olup kucağına alırsın inşaallah.
Sağlık olsun rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah.Kızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle
Selamlar, ben de tam doğal siklus tercih ettik bu sefer. Ben çatlama iğnesi de kullanmadım. Bir kaç gün tahlil verdim aynı saatte yumurta çatladığıktan 5 gün sonra transferim yapıldı. Şuan 6. Gündeyim sadece progestan fitil kullanıyorum. Sen hangi şehirde hangi doktor ile devam ediyorsunMerhaba, benim de ayın 24 ünde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Doğal siklus tercih etti doktorum, hiçbir ilaç kullanmadım. Bugünki ultrason muayenemde ( adetin 11. günü) yumurtamın yeterli büyüklüğe ulaştığını gördük. LH ve progesterone değerlerini istedi. Bu akşam çatlatma iğnesi olup bir hafta sonra transfere gideceğim. (Adetimin 18. Gününe denk geliyor) aynı tedavi yolunu izleyen var mı?
İnşallah ya gerçekten beklemek, belirsizlik zor iş. Ya var ya yok hepsi bu kadar işteBi terlik yok tatlım ilaçlardan sebep zaten tutmasa bile adet olmayabilirsin. Ben perişanım diyebilirim bir gün belim ağırsa Birgül kasıklar, Birgül halsizlik birgün bulantı inşallah hayra alamettir.
Hadi hayırlısı, az kalmış teste.11 haziranda transfer oldu , test bekliyorum şu an
Test günü ne zaman sizin, benim 12 haziranda transfer oldu 24 haziran için test günü verdi doktor11 haziranda transfer oldu , test bekliyorum şu an
Benim tuz tanem de 3. Gün embriyosuyazanlar hep 5.gün, inşallah 3.gün birleri yazar bu mesaja
Rabbim yüzümüze baksın inşallahİnşallah ya gerçekten beklemek, belirsizlik zor iş. Ya var ya yok hepsi bu kadar işte
23 haziran da benim tahlil günüm. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısıTest günü ne zaman sizin, benim 12 haziranda transfer oldu 24 haziran için test günü verdi doktor
evet ben uzanmaktan hareketsizlikyen oldupunu düşünüuorum yürüyünce iş yapınca azalıyor yatarken daha çokKızlar gaz sorunu yaşayan var mı aranızda? Özellikle yemekten sonra?
25 de benım23 haziran da benim tahlil günüm. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Herkes içinde kendim içinde dua ediyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz:)Teşekkür ederim çok motive edici sözleriniz. İnşallah pozitifi görürüz biz de
Neden olmasın :) göğüs belki ilaç belirtisi olabilir ama ağız kuruluğundan bahsedenler oluyor:)Kızlar Ben sanırım düşünmekten beklemekten deliriyorum :) çok su içiyorum buna rağmen ağzım çok kuruyor içim yanıyor resmen. Bu neden olur transferle mi alakalı acabagöğüslerimde de çok hafif bir ağrı başladı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?