2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Doktor öyle diyorsa bir bildiği vardır doktoruna güven Tatlım. Seninle nerdeyse aynı durumdayız. Benim de bir evladım var. Elhamdulillah. Şimdi Dondurulmuş olanını bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah.

Bi terlik yok tatlım ilaçlardan sebep zaten tutmasa bile adet olmayabilirsin. Ben perişanım diyebilirim bir gün belim ağırsa Birgül kasıklar, Birgül halsizlik birgün bulantı inşallah hayra alamettir.

Merhaba, benim de ayın 24 ünde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Doğal siklus tercih etti doktorum, hiçbir ilaç kullanmadım. Bugünki ultrason muayenemde ( adetin 11. günü) yumurtamın yeterli büyüklüğe ulaştığını gördük. LH ve progesterone değerlerini istedi. Bu akşam çatlatma iğnesi olup bir hafta sonra transfere gideceğim. (Adetimin 18. Gününe denk geliyor) aynı tedavi yolunu izleyen var mı?

Selamlar, ben de tam doğal siklus tercih ettik bu sefer. Ben çatlama iğnesi de kullanmadım. Bir kaç gün tahlil verdim aynı saatte yumurta çatladığıktan 5 gün sonra transferim yapıldı. Şuan 6. Gündeyim sadece progestan fitil kullanıyorum. Sen hangi şehirde hangi doktor ile devam ediyorsun

Bi terlik yok tatlım ilaçlardan sebep zaten tutmasa bile adet olmayabilirsin. Ben perişanım diyebilirim bir gün belim ağırsa Birgül kasıklar, Birgül halsizlik birgün bulantı inşallah hayra alamettir.
İnşallah ya gerçekten beklemek, belirsizlik zor iş. Ya var ya yok hepsi bu kadar işte

Neden olmasın :) göğüs belki ilaç belirtisi olabilir ama ağız kuruluğundan bahsedenler oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…