2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendi bir şey merak ediyorum adetin ilk günü 1 sayarsak kç gün sonra transfer yapılıyor? Ve nasıl bir aşama geçiyor?
Benim transferim adetten ve yumurtamın çatlamasından 5 gün sonra yapıldı. Tabi embriyomuz dondurulmuş 5. Gün embryosuydu

Benim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendi bir şey merak ediyorum adetin ilk günü 1 sayarsak kç gün sonra transfer yapılıyor? Ve nasıl bir aşama geçiyor?
Yine göbekten iğne kullanıyorsun. Bunun dışında vajinal fitil ve kişiye göre haplar ekleniyor. 15 20 gün içnde oluyor transfer.

Çok iyi anlıyorum bizler acele ediyoruz ama doktorlar en sağlıklısını yapıyor. Benim opudan sonra ilk adetim 6 gün sonra oldu, kan değerime bakıldı e2 96 çıkınca doktorum yapmak istemedi. Hatta kitabi bilgide 100 ün altı yapılabilir ama yapmayalım gelecek aya bırakalım dedi. Sonra tekrar adet oldum 2. Günü gittim kan testletim yapıldı normal çıktı. İlaçları kullanmaya başladım.Daha sonra adetin 12.günü kontrole gittim rahim kalınlığı işte kan değerleri vs bakıldı. Adetimin 18. Gününde ise transferim oldu. Ama sanırım 15 ile 22 si arasında herkesin değişebiliyor transferi. Tamamen sizin durumuza çıkan kan değerlerine bağlı. Transfer işlemide gerçekten burdaki diğer herkesim bahsettiği kadar ağrısız bi işlem. Hatta doktorum hiç kıpırdamadın embriyoyu çok güzel bir yere yerleştirdik demişti. Uzun anlattım ama sizin içinde sağlıkla pozitif sonuçlar gelsin. Canınızı hiç sıkmadan keyifle beklemeye bakın bence:)

Yine göbekten iğne kullanıyorsun. Bunun dışında vajinal fitil ve kişiye göre haplar ekleniyor. 15 20 gün içnde oluyor transfer.
Ben herhangi bir iğne kullanmadım göbekten. günde 3 estrofem, folik asidit, corasprin ve rulid kullandım. Rulid 5 günde bitti devam etmedim. Transfere 5 gün kalada progestam iğne kullandım. Sanırım bu ilaç protokolü hastaya ve merkeze göre çok değişiyor.

Kızzlaaar allasen birisi bir şey desin. Bugün 6. Günüm ama aynı adet sancısı gibi sancım var. Bunu yaşayıp pozitif gören var mı? Bir de adet günüm normalde 21 Haziran doktor test gününü 24 haziran demiş. Bir terslik yok mu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Kızzlaaar allasen birisi bir şey desin. Bugün 6. Günüm ama aynı adet sancısı gibi sancım var. Bunu yaşayıp pozitif gören var mı? Bir de adet günüm normalde 21 Haziran doktor test gününü 24 haziran demiş. Bir terslik yok mu. Bu konu hakkında bilgisi olan

Benim de adetim 13 hazirandı dr test tarihini 17 haziran olarak verdi. Adet sancım hala devam ediyor. 9. Günde idrarda çift çizgiyi gördüm kanda değerim 4.39 çıktı bu akşam yine kan vercem ama umudum pek yok. Adet sancısı normal demişti bana hemşire

İlk denememde de doktorum bu çok normal demişti ama kimyasallar sonuçlandı hala adet görmediğini anlıyorum, doğru mudur. Umut her zaman vardır. Allah büyük dur bakalım bitiş çizgisine kadar devam. Test sonucu da yaz olur mu

Evet ilaçları hala kullandığım için adet olamadım. Bakalım bu akşam tekrar yapıcam test zaten bişi çıkmazsa ilaçları bırakınca adet olurum herhalde. Hakkımızda hayırlısı. Benim de ilk denememdi çok pozitiftim. Ama bütün umutlarım bitti yine denicez napalım. Allah büyük

Yok kuzum ben inanki hiç birşey hissetmiyorum lekelenme de olmadı hatta ben tutmamistir demiştim ama benimleymis
Gözün aydın, darısı bize inşallah :) benim hep adet sancısı gibi sancım ve hafif batmalarım var. Lekelenme zaten yok geçen sefer de olmamıştı. Ama sanırım test yapmaya cesaretim yok şuan. Beklemeye devam :)

Panik yapma bence canım, burda adet sancısı gibi sancıyla karşılaşıp gebe olan çok olmuş. Zaten adet gününe de çok daha. Belirtidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…