- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.321
Verdiniz mi kan??Yarın kan vericem çok umutsuzca
Benim transferim adetten ve yumurtamın çatlamasından 5 gün sonra yapıldı. Tabi embriyomuz dondurulmuş 5. Gün embryosuyduBenim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendibir şey merak ediyorum adetin ilk günü 1 sayarsak kç gün sonra transfer yapılıyor? Ve nasıl bir aşama geçiyor?
Yine göbekten iğne kullanıyorsun. Bunun dışında vajinal fitil ve kişiye göre haplar ekleniyor. 15 20 gün içnde oluyor transfer.Benim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendibir şey merak ediyorum adetin ilk günü 1 sayarsak kç gün sonra transfer yapılıyor? Ve nasıl bir aşama geçiyor?
Çok iyi anlıyorum bizler acele ediyoruz ama doktorlar en sağlıklısını yapıyor. Benim opudan sonra ilk adetim 6 gün sonra oldu, kan değerime bakıldı e2 96 çıkınca doktorum yapmak istemedi. Hatta kitabi bilgide 100 ün altı yapılabilir ama yapmayalım gelecek aya bırakalım dedi. Sonra tekrar adet oldum 2. Günü gittim kan testletim yapıldı normal çıktı. İlaçları kullanmaya başladım.Daha sonra adetin 12.günü kontrole gittim rahim kalınlığı işte kan değerleri vs bakıldı. Adetimin 18. Gününde ise transferim oldu. Ama sanırım 15 ile 22 si arasında herkesin değişebiliyor transferi. Tamamen sizin durumuza çıkan kan değerlerine bağlı. Transfer işlemide gerçekten burdaki diğer herkesim bahsettiği kadar ağrısız bi işlem. Hatta doktorum hiç kıpırdamadın embriyoyu çok güzel bir yere yerleştirdik demişti. Uzun anlattım ama sizin içinde sağlıkla pozitif sonuçlar gelsin. Canınızı hiç sıkmadan keyifle beklemeye bakın bence:)Benim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendibir şey merak ediyorum adetin ilk günü 1 sayarsak kç gün sonra transfer yapılıyor? Ve nasıl bir aşama geçiyor?
Ben herhangi bir iğne kullanmadım göbekten. günde 3 estrofem, folik asidit, corasprin ve rulid kullandım. Rulid 5 günde bitti devam etmedim. Transfere 5 gün kalada progestam iğne kullandım. Sanırım bu ilaç protokolü hastaya ve merkeze göre çok değişiyor.Yine göbekten iğne kullanıyorsun. Bunun dışında vajinal fitil ve kişiye göre haplar ekleniyor. 15 20 gün içnde oluyor transfer.
Benim de adetim 13 hazirandı dr test tarihini 17 haziran olarak verdi. Adet sancım hala devam ediyor. 9. Günde idrarda çift çizgiyi gördüm kanda değerim 4.39 çıktıKızzlaaar allasen birisi bir şey desin. Bugün 6. Günüm ama aynı adet sancısı gibi sancım var. Bunu yaşayıp pozitif gören var mı? Bir de adet günüm normalde 21 Haziran doktor test gününü 24 haziran demiş. Bir terslik yok mu. Bu konu hakkında bilgisi olan
Ayy güzel görünüyor, inşallah katlanarak artar. Allah devamını getirsinKizlar transferinin bu gün 6 günü bhcg 30 çıktı
İlk denememde de doktorum bu çok normal demişti ama kimyasallar sonuçlandıBenim de adetim 13 hazirandı dr test tarihini 17 haziran olarak verdi. Adet sancım hala devam ediyor. 9. Günde idrarda çift çizgiyi gördüm kanda değerim 4.39 çıktıbu akşam yine kan vercem ama umudum pek yok. Adet sancısı normal demişti bana hemşire
Ya bu arada benim de 6. Gün. Kişiden kişiye değişir ama belirtilerin nasıl gidiyor. Hissettiğin değişiklikler var mıKizlar transferinin bu gün 6 günü bhcg 30 çıktı
Amin inşallah canım rabbim hepinize nasip etsin inslalh bol bol dua ediyorum hepinizeAyy güzel görünüyor, inşallah katlanarak artar. Allah devamını getirsin
Yok kuzum ben inanki hiç birşey hissetmiyorum lekelenme de olmadı hatta ben tutmamistir demiştim ama benimleymis bebisimYa bu arada benim de 6. Gün. Kişiden kişiye değişir ama belirtilerin nasıl gidiyor. Hissettiğin değişiklikler var mı
Evet ilaçları hala kullandığım için adet olamadım. Bakalım bu akşam tekrar yapıcam test zaten bişi çıkmazsa ilaçları bırakınca adet olurum herhalde. Hakkımızda hayırlısı. Benim de ilk denememdi çok pozitiftim. Ama bütün umutlarım bittiİlk denememde de doktorum bu çok normal demişti ama kimyasallar sonuçlandıhala adet görmediğini anlıyorum, doğru mudur. Umut her zaman vardır. Allah büyük dur bakalım bitiş çizgisine kadar devam. Test sonucu da yaz olur mu
Gözün aydın, darısı bize inşallah :) benim hep adet sancısı gibi sancım ve hafif batmalarım var. Lekelenme zaten yok geçen sefer de olmamıştı. Ama sanırım test yapmaya cesaretim yok şuan. Beklemeye devam :)Yok kuzum ben inanki hiç birşey hissetmiyorum lekelenme de olmadı hatta ben tutmamistir demiştim ama benimleymis
Panik yapma bence canım, burda adet sancısı gibi sancıyla karşılaşıp gebe olan çok olmuş. Zaten adet gününe de çok daha. Belirtidir benceKızzlaaar allasen birisi bir şey desin. Bugün 6. Günüm ama aynı adet sancısı gibi sancım var. Bunu yaşayıp pozitif gören var mı? Bir de adet günüm normalde 21 Haziran doktor test gününü 24 haziran demiş. Bir terslik yok mu. Bu konu hakkında bilgisi olan
Tebrik ederiiiiim 6. Gün için baya güzel bir değer sanırım. Sağlıkla kucağına al canımKizlar transferinin bu gün 6 günü bhcg 30 çıktı
Ben yarın tekrar test vericem. Sonra doktor kese için ultrason gününü konuşalım dedi canım.Kızlar ya pozitifi görenler kese için ne zaman gideceksiniz doktora,var mı bilgisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?