- 3 Haziran 2020
- 79
- 126
- 13
- 31
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.441
Bizim de 5. Gün dondurdularBenim transferim adetten ve yumurtamın çatlamasından 5 gün sonra yapıldı. Tabi embriyomuz dondurulmuş 5. Gün embryosuydu
evet prog göğüs ağrısı yapar. benım transferden once başladı ağrı şişlik. trans öncesi prog başlamıştımKızlar selammm, bugün sancıları kalmadı gibi transferden düne kadar vardı hep. Bugün hiç bir şey yok ama güne göğüs ağrısıyla uyandım. Leke dışında her şeyi gördüm hayır olsunprogestan göğüs ağrısı yapmış olabilir mi
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedimCanım allahin izniyle birsey olmaz günde 3 tane toplam alıyorsun anladığım kadarıyla ben de günde 4 tane alıyorum yani fazla alınabilecek birsey bir defadan birsey olmaz tahminimce ama gene içim rahat etmez dersen dr sor tabikide
hayırlı haberlerle inşallah..Bende bugün test vereceğim kızlar
amin inşallah allahım sana da nasip etsin.hayırlı haberler verirsin inşallah..Çok şükür dün transferim gerçekleşti beklemedeyimAllah hepimize nasip etsin
ilaçlar cnm göğüs hassasiyeti yapıyor,olabilir..Kızlar selammm, bugün sancıları kalmadı gibi transferden düne kadar vardı hep. Bugün hiç bir şey yok ama güne göğüs ağrısıyla uyandım. Leke dışında her şeyi gördüm hayır olsunprogestan göğüs ağrısı yapmış olabilir mi
rabbim gönlünüze göre versin inşallah..Benim de yarın opu var kızlar. Dualarınıza talibim. 2.tüp bebek denemem. Perşembe günü de tranfer olacak
cnm bende ramazan bayramında senin gibi çok panik yaşadım.ama tüp bebek merkezleri maksimum 2 gün çalışmaz..içini ferah tut hatta arayıp çalışma günlerini öğren şimdiden stres etme.ben öyle yapmıştımteşekkür ederim
Benim merakım biraz da bayrama denk gelir de ya klinik kapalı olursa diye endişeliyim. O yüzden merak ettimgenel olarak sorularımın çoğunu cevapladınız teşekkür ederim
Canım bende de 22 yumurta toplandı 11i döllendi 5. Günü gören 6 embriyo kaldı ama sadece ikisi transfer için uygundu, diğerlerinin kromozomunda anomali vardı. Biz PGT yaptırdık ondan bu kadar eleyerek geldik. Siz de pgt yaptırmış mıydıkMrehabilitasyon. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları doldurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok csbuk bulundukları için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bulundukları için Bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Genelde ortalama böyle iyi yani maşallahMerhaba. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları dondurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok cabuk bolundukleri için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bolundukleri için bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Yok yaptırmadık. İlk denememiz olduğu için şimdilik gerek görmedi doktor.Canım bende de 22 yumurta toplandı 11i döllendi 5. Günü gören 6 embriyo kaldı ama sadece ikisi transfer için uygundu, diğerlerinin kromozomunda anomali vardı. Biz PGT yaptırdık ondan bu kadar eleyerek geldik. Siz de pgt yaptırmış mıydık
cnmbenim de 14 yumurta toplandı 14 de döllendi.5. güne 4 tanesi geldi.ben de senin gibi çok stres etmiştim.birde çabuk bölünmesi güzel bir durum.Merhaba. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları dondurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok cabuk bolundukleri için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bolundukleri için bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Yani tutmazsa en azindan elimde bir denemelik daha embriyo var ama ben olumsuzun olumsuzunu düşündüğüm için kafamda tekrar iğneleri basladim OPU oldum felan:) Bide herkes 5. Güne kadar ulaştı fln yazmış benimki biraz çabuk dondurulmuş gibi geldi bana bide a kalite b kalite fln demedi embriyologGenelde ortalama böyle iyi yani maşallahçabuk bölünmesi de iyi diye biliyorum sağlıklı olduğunu gösteriyor
Maşallah guzel dollenmis. Transfer oldu mu?cnmbenim de 14 yumurta toplandı 14 de döllendi.5. güne 4 tanesi geldi.ben de senin gibi çok stres etmiştim.birde çabuk bölünmesi güzel bir durum.
Üzülme canım Allah sana 4 tane ümit vermiş umuduna sıkı sıkı sarıl o bir tane embriyo için bile dünyaları verecek insanlar var çok şükür bir tane olsun güzel olsun 5. gün 3. gün fark etmez yeter ki rabbimiz ol desin her şey olurMerhaba. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları dondurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok cabuk bolundukleri için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bolundukleri için bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Amin inslalh kzuumHayırlı olsun canım benim katlanarak değerin artin ins darisini bizlere bizde güzel sonuç alırız ins
Tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz için. Insallah hepimiz için hayırlı olur:).Üzülme canım Allah sana 4 tane ümit vermiş umuduna sıkı sıkı sarıl o bir tane embriyo için bile dünyaları verecek insanlar var çok şükür bir tane olsun güzel olsun 5. gün 3. gün fark etmez yeter ki rabbimiz ol desin her şey olurİçini ferah tut bence 4 tane çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?