2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kaçıncı gün embriyosu canım doktorun kim? Bende bi hafif leke oluyordu tuvalette peçete ye silince. Ama gecti. Geçmeseydi kanama olsaydı işlem iptaldi zaten. Takip et canım. İlaç başladılar mı?
Kacinci gün oldugunu bilmiyrm doktorum antalyada muayeneye gtcez rahim duvari kalinligina bakilcak o gun konuscaz ilac kullaniyrm coraspirin devacit estrofem aynen peceteye bulasiyr sadece

Kacinci gün oldugunu bilmiyrm doktorum antalyada muayeneye gtcez rahim duvari kalinligina bakilcak o gun konuscaz ilac kullaniyrm coraspirin devacit estrofem aynen peceteye bulasiyr sadece
O zaman sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. . Doktorum çamaşırında ise olmaz dedi. Ama lavoya gittiğinde sildiğinde minik oluyorsa ok. Çoğalırsada sıkıntı.

Yumuşak kapsül yazınca yutuluyor biliyorum ama recete ile aldığını Bi karşılaştırsana canım. Yada doktoruna foto yolla... Neden iğneden geçiş yaptınız?
Canım biz pozitif sonuç alınca fitile geç dedi ,reçete ile karşılaştırınca aynı aslında ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..acaba fitil olarakda mı kullanılıyor bilemedim

Evet canım ben de kapsülü fitil olarak kullanıyorum

İlacın yan etkisine daha az maruz kalıyormuşuz ve fitil olarak kullanınca rahme daha yakın olduğu için doğrudan emiliyormuş.
Bugün maalesef ilk defa hep tam saatinde koyduğum progestanı 1 saat gecikmeli koydum.Hep uyuyamamaktan.Gece adet ağrısını kafaya takmaktan uyuyamadım,sabah o yüzden progestan saatini kaçırdım,1 saat Sonra koydum

Bugün maalesef ilk defa hep tam saatinde koyduğum progestanı 1 saat gecikmeli koydum.Hep uyuyamamaktan.Gece adet ağrısını kafaya takmaktan uyuyamadım,sabah o yüzden progestan saatini kaçırdım,1 saat Sonra koydum
Bir sorun olacağını sanmıyorum, stres yapma kendine. Benim de sürekli adet sancısı gibi sancım var. Vücudumuzu dinlemesek iyi olacak ama biraz elde değil, çok iyi anlıyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…