- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.701
Kacinci gün oldugunu bilmiyrm doktorum antalyada muayeneye gtcez rahim duvari kalinligina bakilcak o gun konuscaz ilac kullaniyrm coraspirin devacit estrofem aynen peceteye bulasiyr sadeceKaçıncı gün embriyosu canım doktorun kim? Bende bi hafif leke oluyordu tuvalette peçete ye silince. Ama gecti. Geçmeseydi kanama olsaydı işlem iptaldi zaten. Takip et canım. İlaç başladılar mı?
O zaman sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. . Doktorum çamaşırında ise olmaz dedi. Ama lavoya gittiğinde sildiğinde minik oluyorsa ok. Çoğalırsada sıkıntı.Kacinci gün oldugunu bilmiyrm doktorum antalyada muayeneye gtcez rahim duvari kalinligina bakilcak o gun konuscaz ilac kullaniyrm coraspirin devacit estrofem aynen peceteye bulasiyr sadece
Alttan fitil kullanmıyorsun sanırumKacinci gün oldugunu bilmiyrm doktorum antalyada muayeneye gtcez rahim duvari kalinligina bakilcak o gun konuscaz ilac kullaniyrm coraspirin devacit estrofem aynen peceteye bulasiyr sadece
Canım biz pozitif sonuç alınca fitile geç dedi ,reçete ile karşılaştırınca aynı aslında ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..acaba fitil olarakda mı kullanılıyor bilemedimYumuşak kapsül yazınca yutuluyor biliyorum ama recete ile aldığını Bi karşılaştırsana canım. Yada doktoruna foto yolla... Neden iğneden geçiş yaptınız?
Carsamba gunu baslicam fitille igneye insallah sorun yoktur tesekur ederimAlttan fitil kullanmıyorsun sanırum
Evet canım ben de kapsülü fitil olarak kullanıyorumKızlar birşey soracağım,lütfen acil cevap,progestan iğneden fitile geçti doktorum ama eczane mi yanlış verdi anlamadim,progestan 30 yumuşak kapsül yazıyor üzerinde ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..bu fitil olarak da mı kullanılıyor bilgisi olana yazabilir mi
Hayırlı olsun canımCanım biz pozitif sonuç alınca fitile geç dedi ,reçete ile karşılaştırınca aynı aslında ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..acaba fitil olarakda mı kullanılıyor bilemedim
SelamlarKacinci gün oldugunu bilmiyrm doktorum antalyada muayeneye gtcez rahim duvari kalinligina bakilcak o gun konuscaz ilac kullaniyrm coraspirin devacit estrofem aynen peceteye bulasiyr sadece
Teşekkür ederim canım, haftasonu diye sormaya çekindim..amin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun canımistersen kafanı hiç meşgul etme sor doktoruna.
Tamam canım çok teşekkürlerEvet canım ben de kapsülü fitil olarak kullanıyorum
Canım biz pozitif sonuç alınca fitile geç dedi ,reçete ile karşılaştırınca aynı aslında ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..acaba fitil olarakda mı kullanılıyor bilemedim
İlacın yan etkisine daha az maruz kalıyormuşuz ve fitil olarak kullanınca rahme daha yakın olduğu için doğrudan emiliyormuş.Tamam canım çok teşekkürler
Amin canım inşaAllah.Teşekkür ederim canım, haftasonu diye sormaya çekindim..amin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
İğnesini de oluyorum 1 gün ara ile. Hem alttan hem üstten.İlacın yan etkisine daha az maruz kalıyormuşuz ve fitil olarak kullanınca rahme daha yakın olduğu için doğrudan emiliyormuş.
Umarım hissedilir derecede olmaz :) ben sadece fitil kullanıyorum test günümü bekliyorum :)İğnesini de oluyorum 1 gün ara ile. Hem alttan hem üstten.İğnenin yan etkisine maruz kalıyoruz o zaman
Canım içeriğinde ağızdan yazıyor evet ama fitil olarak kullanıyorum bende. Benimkiyle aynı. İlk anda ben de senin gibi düşündüm. Sordum. Fitil olarak kullanılacak dedi.Eki Görüntüle 2874012
Ben fitil olarak alıyorum.Bende de yumuşak kapsül yazıyor.
Bugün maalesef ilk defa hep tam saatinde koyduğum progestanı 1 saat gecikmeli koydum.Hep uyuyamamaktan.Gece adet ağrısını kafaya takmaktan uyuyamadım,sabah o yüzden progestan saatini kaçırdım,1 saat Sonra koydumİlacın yan etkisine daha az maruz kalıyormuşuz ve fitil olarak kullanınca rahme daha yakın olduğu için doğrudan emiliyormuş.
İnşaAllah canım. Test tarihim 1 temmuzUmarım hissedilir derecede olmaz :) ben sadece fitil kullanıyorum test günümü bekliyorum :)
Bir sorun olacağını sanmıyorum, stres yapma kendine. Benim de sürekli adet sancısı gibi sancım var. Vücudumuzu dinlemesek iyi olacak ama biraz elde değil, çok iyi anlıyorum seni.Bugün maalesef ilk defa hep tam saatinde koyduğum progestanı 1 saat gecikmeli koydum.Hep uyuyamamaktan.Gece adet ağrısını kafaya takmaktan uyuyamadım,sabah o yüzden progestan saatini kaçırdım,1 saat Sonra koydum
Saati önemli mi ki.?Bugün maalesef ilk defa hep tam saatinde koyduğum progestanı 1 saat gecikmeli koydum.Hep uyuyamamaktan.Gece adet ağrısını kafaya takmaktan uyuyamadım,sabah o yüzden progestan saatini kaçırdım,1 saat Sonra koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?