- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.661
İnşallah sormaya gerek kalmasın canımValla hiç sormadım. Bilmiyorum niye öyle karar verdi. Sorayım bu transfer olumsuz olursa.
Belki benziyordur ilaçlarımız, bende Ümit hocadayım :). Fotoğraf olarak ekledim ilaçları :)Merhaba insAllah bebeğin tutunur bende ümit hocaya gidiyorum bu gün transfer oldum.Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz .
Merhaba insAllah bebeğin tutunur bende ümit hocaya gidiyorum bu gün transfer oldum.Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz .
Birebir aynı ben de sadece B12 yanındaki yok adını tam okuyamadım :)Belki benziyordur ilaçlarımız, bende Ümit hocadayım :). Fotoğraf olarak ekledim ilaçları :)
İnsAllah hepimiz pozitif sonuç alırız maddi manevi çok yorucu ve zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.Saglikla kucağımıza almayı nasip etsinBirebir aynı ben de sadece B12 yanındaki yok adını tam okuyamadım :)
Climara Forte.Ben de transfer öncesi E2 düşük çıkmıştı, o flastere başlattı ve transferi 3 gün erteledi.Göbeğe yapıştırılan bir flaster, estrdoil içeriği.Birebir aynı ben de sadece B12 yanındaki yok adını tam okuyamadım :)
Hepimizin ınsalalh pozitif çıkar ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanır. Benim 7 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş onda suan benimle .Insallah 9 ay kadar da benimle olur.Ayy hadi inşaallah ikimizin de yüzü güler canım.Benim geçen Pazartesi transfer edilmişti.5 gün arayla öğreneceğiz o zaman sonuçları
İnşaallah canımHepimizin ınsalalh pozitif çıkar ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanır. Benim 7 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş onda suan benimle .Insallah 9 ay kadar da benimle olur.
İnsallahAnladim canım benim belki daha net olsun diye demiş olabilir dr benim 24 test günüm bakalim ins güzel haberler alırız
Insallah tutsun daİnşaallah canım1 tane olsun bizim olsun,ne yapacağız zaten bir sürü
Silik de olsa çıkıyorYarın 6. Gün oluyor transfer gününü saymazsak erken testlerde çıkmaz mı acaba
Kaçıncı gün embriyosu?6.gün ise belki kanda çıkar.Genelde 5-6 günlüklere 9-10 gün de test yaptırıyorlar ,zor idrar testinde görünmesi.Benim 3.gün embriyoları olunca yine bekleyeceğim epey.Yarın 6. Gün oluyor transfer gününü saymazsak erken testlerde çıkmaz mı acaba
Yumurta topladıktan sonra 2 adet dönemi bekletiyorlar canım rahmi dinlendiriyorlar ilaç falan kullanmıyosun ben bi antibiyotik kullanmıştım birde dostinex vermişti sonra adetinle beraber ilaçlara başlıyor rahmi hazırlıyorlar canımDonmus transferi nasıl yaptılar benimdecdonm7s olacak merak ediyorum
Kaçıncı gün embriyosu canım doktorun kim? Bende bi hafif leke oluyordu tuvalette peçete ye silince. Ama gecti. Geçmeseydi kanama olsaydı işlem iptaldi zaten. Takip et canım. İlaç başladılar mı?Merhaba kizlar bnde 2017 yilinda dondurulmus embriyo ile kizima kavustum simdi 2.icin tedaviye basladik 28haziranda transfer yapilacak ama kasik agrim ve lekelenme var oyle olan varmi transfer öncesi
Sağ ol canım sen ne yaptın durumun nasilYumurta topladıktan sonra 2 adet dönemi bekletiyorlar canım rahmi dinlendiriyorlar ilaç falan kullanmıyosun ben bi antibiyotik kullanmıştım birde dostinex vermişti sonra adetinle beraber ilaçlara başlıyor rahmi hazırlıyorlar canım
2 adet transfer oldu biri 5. Gün diğeri 6. Gün embriyosu yarın test yapsam mı acaba bekledikce gün geçmiyorKaçıncı gün embriyosu?6.gün ise belki kanda çıkar.Genelde 5-6 günlüklere 9-10 gün de test yaptırıyorlar ,zor idrar testinde görünmesi.Benim 3.gün embriyoları olunca yine bekleyeceğim epey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?