- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.681
Yaaa yapsam mı acaba üzülürüm diye korkuyorumSilik de olsa çıkıyor
Beni adet ol gel ilaçlarını ayarliyacaz dedilerYumurta topladıktan sonra 2 adet dönemi bekletiyorlar canım rahmi dinlendiriyorlar ilaç falan kullanmıyosun ben bi antibiyotik kullanmıştım birde dostinex vermişti sonra adetinle beraber ilaçlara başlıyor rahmi hazırlıyorlar canım
5.gün embriyosu ise çıkıyormuş. Ama istersen bekle 10.gün net çıkıyor. İnşallah görürsün sendeYaaa yapsam mı acaba üzülürüm diye korkuyorum
Benim de bakılmadı. Hatta transfere başlamadan itibaren hiç bir tahlil bakılmadı.Bazılarına tranfer günü e2 değerine bakılmış benim gittiğim merkezde transfer günü e2 ye bakılmadı
Anladım benim e2 250 çıktı.Climara Forte.Ben de transfer öncesi E2 düşük çıkmıştı, o flastere başlattı ve transferi 3 gün erteledi.Göbeğe yapıştırılan bir flaster, estrdoil içeriği.
Bekliycem galiba cesaret edemiycem5.gün embriyosu ise çıkıyormuş. Ama istersen bekle 10.gün net çıkıyor. İnşallah görürsün sende
Benim de 3.gün embriyoları transfer edilenler.Hayırlısı inşaallahAnladım benim e2 250 çıktı.
3. gün Embriyosu yumurta sayısı az diye 5. Güne bekletmek istemedi Ümit hoca risk almayalım elimiz boş kalmasın dedi
Mamafala adet olacakmış gibi bir his var mı sen de?Ben de bugün başladı.Transferimiz aynı gün ya ,sorayım dedim?Bekliycem galiba cesaret edemiycem
Benim doktor E2 ve progestron değerlerine göre transferi iptal edebiliyor ya da erteliyor.Benim de bakılmadı. Hatta transfere başlamadan itibaren hiç bir tahlil bakılmadı.
Defne ben 14 Haziran Pazartesi transfer oldum.Bugün transfer günü hariç 6.gün.Ben de o söylediğin belirtiler Transferden sonraki gün ile (2.gün) Cuma gününe kadar devam etti (5.gün).Dün Cumartesi o belirtilerim yoktu.Ama bugün Pazar ve adet olacakmışım gibi hissediyorum şuanKızlar benim de 3.gun embriyosu ve transfer günü hariç 5.gunum bugün.dun ve bu sabah hala devam eden bel kalca ve bacak ağrım var sizde de var mı bi şekilde ağrı ? Ilaclarin yan etkisi olabilir mi yada
Canım sağolozlemgundogdu Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için hadi iyiye yoralım vee bu hissiyat hamilelik olsunnn pozitif dusun pozitif olsun
Aynı şekilde kan tahlili yapılmadı merkezde kimseye yapılmadı öyle heralde prosedürBenim de bakılmadı. Hatta transfere başlamadan itibaren hiç bir tahlil bakılmadı.
Lütfen moral bozmak yok stres etkiliyo bence hamilelik belirtisi pozitif dusunucez başka çaremiz yok.Benim de 3.gün embriyoları transfer edilenler.Hayırlısı inşaallahAma bugün adet ağrım var.Adet olacakmışım gibi,o yüzden biraz üzgünüm
Benim de 3.gün embriyoları transfer edilenler.Hayırlısı inşaallahAma bugün adet ağrım var.Adet olacakmışım gibi,o yüzden biraz üzgünüm
cnm benim transferim 11.günü normalde adet adet tarihimdi.sanki adet olacakmış gibi ağrıları yine hissettim ama olmuyosun kullandığın ilaçlar zaten adeti önlüyor.ilaçları bıraktıktan sonra adet oluyorsun..Defne ben 14 Haziran Pazartesi transfer oldum.Bugün transfer günü hariç 6.gün.Ben de o söylediğin belirtiler Transferden sonraki gün ile (2.gün) Cuma gününe kadar devam etti (5.gün).Dün Cumartesi o belirtilerim yoktu.Ama bugün Pazar ve adet olacakmışım gibi hissediyorum şuanAdet hassasiyeti var rahmimde ve çok moralim bozuk.
Her doktorun çalışma farkı işte canımAynı şekilde kan tahlili yapılmadı merkezde kimseye yapılmadı öyle heralde prosedür
Hangi merkez senin?Aynı şekilde kan tahlili yapılmadı merkezde kimseye yapılmadı öyle heralde prosedür
Yumuşak kapsül yazınca yutuluyor biliyorum ama recete ile aldığını Bi karşılaştırsana canım. Yada doktoruna foto yolla... Neden iğneden geçiş yaptınız?Kızlar birşey soracağım,lütfen acil cevap,progestan iğneden fitile geçti doktorum ama eczane mi yanlış verdi anlamadim,progestan 30 yumuşak kapsül yazıyor üzerinde ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..bu fitil olarak da mı kullanılıyor bilgisi olana yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?