2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Climara Forte.Ben de transfer öncesi E2 düşük çıkmıştı, o flastere başlattı ve transferi 3 gün erteledi.Göbeğe yapıştırılan bir flaster, estrdoil içeriği.
Anladım benim e2 250 çıktı.
3. gün Embriyosu yumurta sayısı az diye 5. Güne bekletmek istemedi Ümit hoca risk almayalım elimiz boş kalmasın dedi

Anladım benim e2 250 çıktı.
3. gün Embriyosu yumurta sayısı az diye 5. Güne bekletmek istemedi Ümit hoca risk almayalım elimiz boş kalmasın dedi
Benim de 3.gün embriyoları transfer edilenler.Hayırlısı inşaallah Ama bugün adet ağrım var.Adet olacakmışım gibi,o yüzden biraz üzgünüm

Kızlar benim de 3.gun embriyosu ve transfer günü hariç 5.gunum bugün.dun ve bu sabah hala devam eden bel kalca ve bacak ağrım var sizde de var mı bi şekilde ağrı ? Ilaclarin yan etkisi olabilir mi yada
Defne ben 14 Haziran Pazartesi transfer oldum.Bugün transfer günü hariç 6.gün.Ben de o söylediğin belirtiler Transferden sonraki gün ile (2.gün) Cuma gününe kadar devam etti (5.gün).Dün Cumartesi o belirtilerim yoktu.Ama bugün Pazar ve adet olacakmışım gibi hissediyorum şuan Adet hassasiyeti var rahmimde ve çok moralim bozuk.

ozlemgundogdu Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için hadi iyiye yoralım vee bu hissiyat hamilelik olsunnnpozitif dusun pozitif olsun
Canım sağol Bu 4.denemem.Senin söylediğin belirtiler ben de ilk defa oldu ama bu adet olacakmışım belirtisi her denenemde oldu maalesef.Dediğin doğru,beklemekten başka çare yok.Allah’ım lütfen adet olmayayım

Benim de 3.gün embriyoları transfer edilenler.Hayırlısı inşaallah Ama bugün adet ağrım var.Adet olacakmışım gibi,o yüzden biraz üzgünüm
Lütfen moral bozmak yok stres etkiliyo bence hamilelik belirtisi pozitif dusunucez başka çaremiz yok.Allah büyük insAllah hepimiz hayırlısıyla alicaz bebeklerimizi kucağımıza.

cnm benim transferim 11.günü normalde adet adet tarihimdi.sanki adet olacakmış gibi ağrıları yine hissettim ama olmuyosun kullandığın ilaçlar zaten adeti önlüyor.ilaçları bıraktıktan sonra adet oluyorsun..
nisan aynında transfer tedavisinin yarısında tedavim iptal oldu ilaçları kullanmaya devam ettim bir süre daha adet tarihimde yine adet olmadım ilaç kulanıyorum diye bırakınca oldum..yani gebelki olsun olmasın ilaçlar adeti önlüyor..

Kızlar birşey soracağım,lütfen acil cevap,progestan iğneden fitile geçti doktorum ama eczane mi yanlış verdi anlamadim,progestan 30 yumuşak kapsül yazıyor üzerinde ,ama prospektisünde ağızdan alınır yazıyor..bu fitil olarak da mı kullanılıyor bilgisi olana yazabilir mi

Yumuşak kapsül yazınca yutuluyor biliyorum ama recete ile aldığını Bi karşılaştırsana canım. Yada doktoruna foto yolla... Neden iğneden geçiş yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…