2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kizlar aranızda affedersiniz kabız olan tuvalette çok oturmak zorunda olan varmı
Ben oldum canım
Nasıl geçirdin canım ekmeği kestim tuz şeker yok 3 lt su duphalak şurup kuru kayisi vs aklına gelebilecek herşeyi denedim daha normale dönemedim.
Birde ikinmamaya çalışıyorum ama yapadigim için tuvalette çok oturmak zorunda kalıyorum ancak öyle yapıyorum.Bir zararı olacak diye korkuyorum.

Canım eğer transfer olduysan kabız olmamaya dikkat et hemşireler öyle dedi bana .bol su iç bol çorba iç katı şeyler yeme dedi.ben kayısı yiyorum birde kabız önlesin diye
Dikkat ediyorum canımda transfer oldum bu gün 3 günüm ama başından beri kabizim ilaçlara trasferden 5 gün önce başladım dikkat ettim ama çözemedim bu sorunu

Kizlar aranızda affedersiniz kabız olan tuvalette çok oturmak zorunda olan varmı
Canim bende ilk günlerde yaşadım bi miktar sıkıntı sonrasında gece yatmadan 4-5adet taze kayısı yiyerek üstüne 2 bardak su içip yattım ve sabahlari cok rahat tuvalete cikiyorum ve kabizlik sorunum çözüldü.bi dene istersen

Transfer öncesi tutunmayı kolaylaştırmak için verilen iğneleri transfer günü ve sonrasında da kullanıyorum ben halen. Progestan, proluton ve oksapar kullanıyorum. Proluton 5 günde 1 kullanıyorum.
Ben ilk denemede o aşamaya gelemediğim için o iğneleri bilmiyorum cnm.yarin 5.gün embriyo izlemesi var.insallah 4 ude iyi durumda olurda 4 ude genetik teste gider. Yurtdisindan sonuç temiz gelirse inşallah Tahmini olarak bana ne zaman transfer yapılır cnm?sen bilirsin az çok

Biseyi merak ediyorum.simdi dr.2 embriyo koyacaz dedi.biri tutunur digeri tutunmazsa ne olur.?tutunan embriyoda zarar verir mi?sorumu cevaplayan olursa sevinirim

Bunun takibini Dr yaptığı için en iyi o bilir. Ben druma hiç karışmadım, ne dediyse tamam dedim. Rahmin dinlenmiş oluyor hem güzel düşün güzel olsun. Bu işler aceleye gelmiyor, istediğin anda transfer olmuyor. Sonuçta bu işin bir tedavi yöntemi var o yüzden rahat olun sizin de olur inşallah.

LeYLa_21 canım genetik teste gitme masrafı ne kadar embriyo başına. Pgt denilen şey bu dimi

kızlar ümit incebozdan mı bahsediyorsunuz irenbede mi o? memnun musunuz ben de tavmergendeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…