- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.121
Tahmin edebiliyorum kuzum 11 gündür vuruluyorum mahvoldum bana diyileni diyeyim sahada iğne vurulduğunda ister dışarıda ister evde bi 10 dakika yürü bide vazelin ile ovala dediler biraz rahatlattı sende dene istersen canim benim ins bebislerimis bizimle olsunda ins bu günler de gecer diyelimValla ben dayanamıyorum artık çok kötü oldu kalçalarımbugün gerçekten ağladım artık inşallah yüzümüz güler bizimde
Kan sonucum kaç çıkmıştı kuzum ikizlerdeHakkısın ben çok aceleci davrandım canım yarın yapmayacağım o yüzden
İkizlerimde normal testte 7. Gün silik çizgi görmüştüm nasıl cesaret edip 5. Gün yapmışsam şimdi şaşırıyorum kendime
8. Gün verdim canım 254 düKan sonucum kaç çıkmıştı kuzum ikizlerde
Çok teşekkür ederim. Ben sadece test günümü bekledim. 12. Gün kan testiyle sonucu öğrendim. Erken test yapıp stres olmak istemedim.Maşallah çok iyi rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Evde idrar testi yapmışmıydın tatlım merak ettim?
Benimde 10 gün 359 5 gün emriyosu konuldu bir tane acaba benimdemj ikiz kiz8. Gün verdim canım 254 dü
Canım senin artışların baya fazla bana da ikiz gibi geldiBenimde 10 gün 359 5 gün emriyosu konuldu bir tane acaba benimdemj ikiz kiz
Canım bilmem ki yüksek gözüküyor olabilir yani benimkiler tek yumurta ikiziydiler canımBenimde 10 gün 359 5 gün emriyosu konuldu bir tane acaba benimdemj ikiz kiz
Amin inslalh kuzumCanım bilmem ki yüksek gözüküyor olabilir yani benimkiler tek yumurta ikiziydiler canım
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Ay valla çok heyecanlıyım ya daha 3 hafta var ulatrasonaCanım senin artışların baya fazla bana da ikiz gibi geldi
Transferden sonradamı iğne yapılıyor?Çok rahat olun transfer bu işin en kolayı. Hiç can yakan bir şey yok. Sıkışık olmanız önemli ve kendinizi asla kasmayın, ben transfere giderken güle oynaya gittim eşimle videolar, fotolar bile çektik. Ne güzel ki bir tedavi yöntemi var bu işin ben hep buna odaklandım. Çaresi var yani. Pozitif olun, başaracaksınız. Transferden sonra da yarım saat yattım çok sıkışmıştım fakat dayandım sonra wcye çıktım, sonra iğnelerimş yaptılar, hazırlanıp eve geldim.
Canım İlk canlı transfer kimyasal oldu diye histereskopi yapalım iki normal gebelik olduğu için gerek gormemisti en başta birde çizik atalım tutunma şansını arttıralım dedi.Ama senin kanama olmamasına şaşırdımDeniz bana da çizik attı Ümit hoca ama ben de kanama olmadı. İlk kez çizik atılıyor. Çizik atılmasının amacı ne?İlla kanama olması gerekiyor mu?Bir de bana iğne yapıp 2 ay doğal menapoza soktu. Bu 4. denemem diye artık ben de sormuyorum neden bunlar yapılıyor diye. Eskiden çok incelerdim baktım birşey değişmiyor, artık birşey sormuyorumÜmit hoca'ya ilk kez gidiyorum, o kadın da yazık çok yoğun, sessiz olmam mutlu ediyordur
Benim adetin 8 günü oldu canım kanamada 8 gün sürdü kanama uzun sürdüğü için geç değerlendirdik olmadı.evet canım çizk atıldı adetin bittiği gün oldım ben. Kanama 2 gün oldu. Değerlendirsek de nafile ....
9 haziranda yumurtam toplandı donduruldu bi ay rahim dinlendirmedeyiz adet olmayı bekliyorum transfer için oda erkenden geldi heralde bugün hayırlısıyla :) sizin?Bende siz hangi aşamadasınız :)
Ben oldum canımKizlar aranızda affedersiniz kabız olan tuvalette çok oturmak zorunda olan varmı
Canım eğer transfer olduysan kabız olmamaya dikkat et hemşireler öyle dedi bana .bol su iç bol çorba iç katı şeyler yeme dedi.ben kayısı yiyorum birde kabız önlesin diyeKizlar aranızda affedersiniz kabız olan tuvalette çok oturmak zorunda olan varmı
UyandığımdaSabah unutmadığımdq vücut çok halsiz oluyor ve arada kramp şeklinde sancılar giriyor bu normalde mi 5.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?