2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Valla ben dayanamıyorum artık çok kötü oldu kalçalarım bugün gerçekten ağladım artık inşallah yüzümüz güler bizimde
Tahmin edebiliyorum kuzum 11 gündür vuruluyorum mahvoldum bana diyileni diyeyim sahada iğne vurulduğunda ister dışarıda ister evde bi 10 dakika yürü bide vazelin ile ovala dediler biraz rahatlattı sende dene istersen canim benim ins bebislerimis bizimle olsunda ins bu günler de gecer diyelim

Transferden sonradamı iğne yapılıyor?

Canım İlk canlı transfer kimyasal oldu diye histereskopi yapalım iki normal gebelik olduğu için gerek gormemisti en başta birde çizik atalım tutunma şansını arttıralım dedi.Ama senin kanama olmamasına şaşırdım benim 8 gün kanamam oldu.
Sonra 21 günlük ilaç kullandım ama doğal menapoz sokmadı beni.
Sanirim şansı arttırmak için denenmeyen seyleri deniyo doktorlarımız çünkü bilinmeyen bir süreç belli olmuyorki bundada kiminin ilk denemede tutuyo kiminin daha fazla denemede.
Aslina bakarsan sonuç aynı kapıya cikiyo Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama işte bu iğneler ilaçlar bu psikoloji insanı çok yordugu için insan bir an önce olsun istiyo.
Evet çok yoğun bende büyük ihtimal en az soru soran hastasıyım dir

evet canım çizk atıldı adetin bittiği gün oldım ben. Kanama 2 gün oldu. Değerlendirsek de nafile ....
Benim adetin 8 günü oldu canım kanamada 8 gün sürdü kanama uzun sürdüğü için geç değerlendirdik olmadı.
Çok kişisel bir süreç herkese farklı tedavi uygulaniyo çünkü herkesin bünyesi ilaçlara verdiği tepki farklı.Hepimizin bu son denemesi olur insAllah alırız bebeklerimizi kucağımıza

9 haziranda yumurtam toplandı donduruldu bi ay rahim dinlendirmedeyiz adet olmayı bekliyorum transfer için oda erkenden geldi heralde bugün hayırlısıyla :) sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…