2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Öyle deme herşeyin hayırlısı 1.si olsunda 2.yi düşünürüz. Görümcemin arka arkaya oldu o kadar zorlanıyor ki. En doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz
ah canım keşke bebişler olsa da tüm zorlukları aşmaya çalışırız.Doğan büyüyor bir şekilde . zaten bizler tüp bebek annesi olmaya çalışıyoruz. .. öyle araya yıllar koymak lükse giriyor, O sağlıklı hemen hamile kalanların düşüneceği bir şey( bana göre)

Merhaba :) bende bugün 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Siz be durumdasınız sonuç pozitiftir inşallah bana bir tavsiyeniz var mı :)
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana ilaçlardan dolayı sanırım birsürü şey yaşıyorum belirti olarak görmüyorum ama bildiğin regl olacak gibiyim
Nerede tedavi oldun ?

canım dinlenıyorsun değil mi mart grubund bir arkadaş böyle bi değerle başladı sonra hep katladı
İnşallah artar canım .Yeterli katlasın.Benim bir kimyasal gebelik olduğunda sırayla 37,21 ve 4,5 diye düşmüştü.Kaçıncı gün yaptırdın testi?Allah büyük 2 gün sonra tekrar yap katlarsa iyi

Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana ilaçlardan dolayı sanırım birsürü şey yaşıyorum belirti olarak görmüyorum ama bildiğin regl olacak gibiyim
Nerede tedavi oldun ?
Kuzum ben okan üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm bu ikinci transferim benim . Valla ben progestan iğnenin ağrısından başka hiç birşey hissetmiyom inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :) senin test tarihin ne zaman

Merhaba :) bende bugün 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Siz be durumdasınız sonuç pozitiftir inşallah bana bir tavsiyeniz var mı :)
Canım tavsiye derken 2 günü dinlenerek geçir daha sonrasında ağır işler yapma ama hareketsizde kalmamaya çalış
Ben eve gelip 1 saat sonra falan duşumu aldım uzandım sonra mutfağa girdim çünkü drum bu hastalık değil dedi
Bundan öncekini yatarak geçirdim ve ilk negatifimi aldım
nasibse Rabbim zaten o gelir inan
İnşallah Güzel haberler alırız hep birlikte

Ayy inşallah yaa benimde bu 2. Transferim Allah ım hayırlısını versin inşallah

Yavaş enjekte ettir canım hızlı basınca iğneyi taş gibi oluyor orada.Benim test tarihim 28 Haziran ama 26sında yapmayı planlıyorum evde de gebelik testlerini yaparım :)
Oynatmaya az kaldı moduna geçeceğim sanırım
Bende bahçeci umutta tedavi gördüm çok yıprattı beni bu tedavi

Maşallah çok iyi rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Evde idrar testi yapmışmıydın tatlım merak ettim?

Az kaldı sayilir ama genede gunler geçmiyor yaaa ins kuzum benim hayirlisiyla güzel sonuç alırız bebislerimiz tutunmustur banada ayni koyuldu canım 14 haziran transferimdi bana 10 gün dedi iyiki öyle demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…