- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.421
Allah razı olsun canım aminnnn aminnn ins allahim hepsini nasip eder kucağımıza da alırız ins bebislerimiziKuzum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim inşallah kat kat artar sayın kalp atışını duymakta nasip olur :) benim de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 2. Günüm bende hergün iğne vuruluyorum artık çok zorlanıyorum 8. Günde bende kan testi vermeyi düşünüyorum. Sende progestan iğnesi mi vuruluyorsun ?
Ins canım benim ins allahim nasip eder de kucağımıza alırız bebislerimizikatlanır canım hep olumlu düşün
Ayyy allahım hayırlısını versin inan dayanacak gücüm kalmadı mosmor benim de süzgeç gibi olduk doktor bide bana hamile kalsan da 12. Haftaya kadar vurulacaksın iğneyi dediAllah razı olsun canım aminnnn aminnn ins allahim hepsini nasip eder kucağımıza da alırız ins bebislerimiziaynen tatlım aynı seninle 50mg 13.gun bende dayanamıyorum mos mor ama ins güzel sonuçlar alalim ne yapacağız başka
Anladım canım morfoloji %2 olmuş yani artmış sayıyı en çok keçi boynuzu kürü ve pekmezi arttırıyor.Gerci herşeyden etkilenimiyormus stres yemek içmek yorgunluk fazla hareketsizlik ama insan bir umuda sarılmak istiyo.En doğru sonuç için aynı merkerzde belli aralıklarla testi tekrar etmek gerekiyormuş.Hayirlisi Rabbimden ol derse olacak insAllahCanım doktor bize 1 tane günde dedi. Ayrıca sonuçları buldum web sitelerinden ama morfoloji diye birşey yazmıyor, normal sperm:2/98 % yazıyor. Hareket 40, 4.hareket 35. Ben anlamıyorum bunlardan. Yıllar önce yaptığımız tüp bebek öncesindeki spermiyogramda morfolojinin 1 olduğunu hatırlıyorum. Bu yazdığım sonuçlar bu hapı kullandıktan sonraya ait, ilacı kullanmadan önceki değerlere baktım , bu sonuçlar aynıdeğişmemiş, hatta sayı düşmüş 10 milyon
Amiiin canım.Umarım sağlıkla kucağına alırsın.Bundan sonra tek duamız o.Bak belirtim yok diye üzülüyordunIns kuzum sende hayirlisiyla güzel sonuçlar alirsin burası hep pozitif görüraminnnn ins şimdi tekrar artacaktır onun telaşı ins artar allahim nasip etmiştir
Şuan benim belli değil bakalim eğer sonuçlarım perşembe günüde iyi gelirse hangi ilaçlara devam edeceğim bende bilmiyorum ama hayırlısı artık ağrı alışkanlık kazandırdı galibaAyyy allahım hayırlısını versin inan dayanacak gücüm kalmadı mosmor benim de süzgeç gibi olduk doktor bide bana hamile kalsan da 12. Haftaya kadar vurulacaksın iğneyi dediallahım sabır versin inşallah bende hamiş olduğumu öğrenirim de o sevinçle hissetmem ağrı falan
Aminnn canım benim ins aynen hiç yoktu bende belirti falan en son o kadar iğne vuruluyorum açısından degiyormu vereyim dedimAmiiin canım.Umarım sağlıkla kucağına alırsın.Bundan sonra tek duamız o.Bak belirtim yok diye üzülüyordunBenim de yoktu bugüne kadar ama bugün göğüslerimde hassasiyet başladı.Hayırlısı bakalım
Aminnn canım benim ins aynen hiç yoktu bende belirti falan en son o kadar iğne vuruluyorum açısından degiyormu vereyim dedimins perşembe verdiğim değerde artış görürüz allahim nasip ederse seninde sz kaldı gene canım guzdl haberler senden de alırız ins
Canım bende malasef hiç belirti yok göğüs hassasiyetide daha başlamadı belki dr verdiği test tarihi perşembe ondan sonra mı olur bilemedim? Sende varmi ? Hangi aşamadasın CanımMerhaba canim kacinci gunde gogus hassasiyetini farkettin
az önce verdim kan bakalım hayırlısı.Canım ümidini kaybetme 3. Gün Embriyosu idrarda çıkmaya bilir kan testini görmeden moral bozmak yok.İnsAllah seninledir bebeklerin yarın kan testi yaptır bu gün yaptığın testi unut yok say
inşallah hiç ümidim yok Allah biliyor.1 gün kalmış zaten 12 günden önce idrarda çıkmaz ki 3.gun embriyosu sabret kan testinde ınsallah güzel haberlerle gelsin
bakalım hayırlısı artık .3. Günse kanda 12.gün görünüyor.Erken olabilir idrar tahlili için.
tertemiz tek çizgi çekmedim fotoğrafını. o kadar emindim ki olacağına yıkıldım resmen. iki kez daha pozitif gördüm 10. günde. biri idrarda çıktı çok şükür oldu. biri sadece kanda çıktı kimyasal oldu.atar msıın testinineberuse belki sen görememişsindşr .Çok üzüldüm arkadaşım
Canım içini ferah tut ,benim de 3.gün.14’ünde oldu transfer,hala bekliyorum test için.Allah’ım büyük,eğer olacağı varsa oluyor.Ben 4.denemedeyim,daha olmadı ama kimilerine ilk denemelerinde veriyor o güzel duyguyu rabbim.Ne yapalım,dua edip bekleyeceğiz.Olursa olacak.bakalım hayırlısı artık .
Evet bana da bazen oluyor o ümitsizlik ama içimizi ferah tutmamiz lazım olmazsa da Allah'taninşallah hiç ümidim yok Allah biliyor.
CANIM hadi hayırlısı ,inşaallah yüzün güler bugün.az önce verdim kan bakalım hayırlısı.
Benim bugun 2 gunum tabiki belirtj olarak hic biseh yok 3.gun emriyosu nasil bir ilerleme oliyor belirti gercekten oluyormu hic bilemiyorjm yarin mi test gununuzCanım bende malasef hiç belirti yok göğüs hassasiyetide daha başlamadı belki dr verdiği test tarihi perşembe ondan sonra mı olur bilemedim? Sende varmi ? Hangi aşamadasın Canım
5.güne giden bir tane de olsa yaparlar bence daha önce başarısız deneme varsa riske atmak istemezler bir sorun var ise dışardayken bilmiş olalım ki transfer yapıp seni umutlandırmayalım demişti doktor. Tabi her doktorun tedavi yöntemi aynı olmuyor benim daha önce 3.gün embriyosu transfer edilmişti rahim labaratuar ortamına göre daha iyi bir ortam orda devam edip tutunabilir demişlerdi ama şimdi gittiğim ise dışarda 5.güne gelemeyen içerde de gelemeyebilir o yüzden sağlamcı olmak lazım diyor her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler doktorlarımıza güvenip pozitif düşünmeliyiz Allah isteyen dileyen herkesin hayırlısı ile kucağını doldursun inşallahSizin 5.güne giden bir kaç tane olunca mı yapıyorlar acababenim ilk denemede de 1 kalmıştı,şimdikinde de 1 embriyo 5e gidecek sanırım. O durumda nasıl yapılıyor.bu konuda hiç bilgim yok maalesef
Aminn. Allah razı olsun canım benim5.güne giden bir tane de olsa yaparlar bence daha önce başarısız deneme varsa riske atmak istemezler bir sorun var ise dışardayken bilmiş olalım ki transfer yapıp seni umutlandırmayalım demişti doktor. Tabi her doktorun tedavi yöntemi aynı olmuyor benim daha önce 3.gün embriyosu transfer edilmişti rahim labaratuar ortamına göre daha iyi bir ortam orda devam edip tutunabilir demişlerdi ama şimdi gittiğim ise dışarda 5.güne gelemeyen içerde de gelemeyebilir o yüzden sağlamcı olmak lazım diyor her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler doktorlarımıza güvenip pozitif düşünmeliyiz Allah isteyen dileyen herkesin hayırlısı ile kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?