- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.401
Allah razı olsun animasyonlata ins Rabbım katlanarak artmasında gösterir ins darısı isteyen herkese ins göstersin allahimHayırlı olsun Katlanarak artsın insallah cnm.gözün aydın olsun...
Aminn canım benim ins allahim katlanarak artmasında gösterir ins Rabbım isteyen herkese versin canım insHayırlısı olsun canım artarak devam etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepimizede ins
Evet canım benim 5. Gün embriyosuydu transfer tarihim 14 haziran inancı bu değerlerden hiç anlamam ins güzeldir allahim katlanarak artmasını nasip eder isteyen herkesede nasip etsin inş Rabbım5. Gun embriyosumu transfer tarihiniz nedir ?sonucunuz guzel gorunuyor onemli olan gun asiri ikiye katlamasi tabi
Ayyy ins canım benim bende tam bilemedim emin olamıyorum umarım 2 gun sonra verince artar değerim nasip olmuştur 5. Gün embriyosuydu allahim isteyen herkese nasip etsin inşcnm ovitrelenin 10 yada 12 gün etkisi var tam hatırlayamadım.bence onun etkisi değil gebelik oluşmuş gibi duruyor kaçıncı gün embriyosuydu
Sağol canim benim yok 5. Gün embriyosuydu benim ins katlanır değerlerim Rabbım sana da nasip etsin inşaaaaaaaaa canım tebrikler ya3.gün embriyosu mu
Sizin 5.güne giden bir kaç tane olunca mı yapıyorlar acabaSanırım başarısız denemeleri olan kişilerde yapıyorlar benim öyle oldu şahsen ilk 2 denemede yapmamıştı eski gittiğim yer. 5.güne gelen embriyolarda yapıyorlar.
Yok hayır dondurulmuşHic duymamistim taze transfer mi sizin
Tutunması için demişti ama benden başka da kimse yok sanirimNeden vuruldun?Doktor neden önermiş canım?İlk defa duyuyorum ben.İşe yaradığı birşey var demekki.
katlanır canım hep olumlu düşünSağol canim benim yok 5. Gün embriyosuydu benim ins katlanır değerlerim Rabbım sana da nasip etsin inş
Burada farkli bir islev icin yani tutunmayi kolaylastiriyor demisti,herkesin durumu da farklı tabi ama ben hergun progestan iğne vuruluyorumTransfer sonrası catlatma iğnesi ne için oluyormus acaba bana vermedi Dr ben sadece 2 günde bir progestan iğne vuruluyorum
Ins canım benim bende ondan korkuyorum ins değildir perşembe tekrar test ver dedi doktor ins değerim artar allahin izniyleCanım ne zamandı transferin?Pozitifi gördün :) İnşaallah kimyasal falan değildir. Umarım artarak gider canımKaçıncı gün embriyosu?
Gozun aydin canim insallah katlana katlana yukselirKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Benim de 14 haziran ama benim 3. gün embriyosu, cumartesi vereceğimIns canım benim bende ondan korkuyorum ins değildir perşembe tekrar test ver dedi doktor ins değerim artar allahin izniylecanım 14 haziran transfer oldum 5. Gün embriyosuydu 8. Gün bugün kan verdim surekli iğne olunca hastanede vereyim dedim bu değeri aldım ins güzel sonuçlarda alırım Rabbım isteyen herkesede nasip etsin inş
Canım doktor bize 1 tane günde dedi. Ayrıca sonuçları buldum web sitelerinden ama morfoloji diye birşey yazmıyor, normal sperm:2/98 % yazıyor. Hareket 40, 4.hareket 35. Ben anlamıyorum bunlardan. Yıllar önce yaptığımız tüp bebek öncesindeki spermiyogramda morfolojinin 1 olduğunu hatırlıyorum. Bu yazdığım sonuçlar bu hapı kullandıktan sonraya ait, ilacı kullanmadan önceki değerlere baktım , bu sonuçlar aynıSağol canım o tarz ilaçların yorumlarına baktım kimi günde 2 kimi günde 3 o açıdan sordum.Esim tansiyon hastası kendimiz eczanenin tavsiyesiyle aldık günde 1 iciyo.Ama bir yerde tedavi amaçlı ise günde 2 yazıyodu kafam karisti
Kuzum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim inşallah kat kat artar sayın kalp atışını duymakta nasip olur :) benim de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 2. Günüm bende hergün iğne vuruluyorum artık çok zorlanıyorum 8. Günde bende kan testi vermeyi düşünüyorum. Sende progestan iğnesi mi vuruluyorsun ?Kızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Hadi inşallah canımBenim de 14 haziran ama benim 3. gün embriyosu, cumartesi vereceğim. Harika sonuç, inşaallah katlanır, tebrikler
Hayirli olsun canım benim ins güzel haberler alırsınBenim 3 temmuz test tarihimdaha dün transferim yapıldı
Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alalımHayirli olsun canım benim ins güzel haberler alırsın
Aynı gün vereceğiz,çok heyecanlıHadi inşallah canımBende duruma göre cumartesi vermeyi düşünüyorum
Güzel haberler almayı nasib etsin inşallah Rabbim
Allah razı olsun canım aminnnn ins allahim gerisinde nasip eder hayirlisiyla Rabbım isteyen herkesede nasip etsin inşGozun aydin canim insallah katlana katlana yukselir
Ins kuzum sende hayirlisiyla güzel sonuçlar alirsin burası hep pozitif görürBenim de 14 haziran ama benim 3. gün embriyosu, cumartesi vereceğim. Harika sonuç, inşaallah katlanır, tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?