2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

5. Gun embriyosumu transfer tarihiniz nedir ?sonucunuz guzel gorunuyor onemli olan gun asiri ikiye katlamasi tabi
Evet canım benim 5. Gün embriyosuydu transfer tarihim 14 haziran inancı bu değerlerden hiç anlamam ins güzeldir allahim katlanarak artmasını nasip eder isteyen herkesede nasip etsin inş Rabbım

cnm ovitrelenin 10 yada 12 gün etkisi var tam hatırlayamadım.bence onun etkisi değil gebelik oluşmuş gibi duruyor kaçıncı gün embriyosuydu
Ayyy ins canım benim bende tam bilemedim emin olamıyorum umarım 2 gun sonra verince artar değerim nasip olmuştur 5. Gün embriyosuydu allahim isteyen herkese nasip etsin inş

Sanırım başarısız denemeleri olan kişilerde yapıyorlar benim öyle oldu şahsen ilk 2 denemede yapmamıştı eski gittiğim yer. 5.güne gelen embriyolarda yapıyorlar.
Sizin 5.güne giden bir kaç tane olunca mı yapıyorlar acaba benim ilk denemede de 1 kalmıştı,şimdikinde de 1 embriyo 5e gidecek sanırım. O durumda nasıl yapılıyor.bu konuda hiç bilgim yok maalesef

Canım ne zamandı transferin?Pozitifi gördün :) İnşaallah kimyasal falan değildir. Umarım artarak gider canım Kaçıncı gün embriyosu?
Ins canım benim bende ondan korkuyorum ins değildir perşembe tekrar test ver dedi doktor ins değerim artar allahin izniyle canım 14 haziran transfer oldum 5. Gün embriyosuydu 8. Gün bugün kan verdim surekli iğne olunca hastanede vereyim dedim bu değeri aldım ins güzel sonuçlarda alırım Rabbım isteyen herkesede nasip etsin inş

Benim de 14 haziran ama benim 3. gün embriyosu, cumartesi vereceğim . Harika sonuç, inşaallah katlanır, tebrikler

Canım doktor bize 1 tane günde dedi. Ayrıca sonuçları buldum web sitelerinden ama morfoloji diye birşey yazmıyor, normal sperm:2/98 % yazıyor. Hareket 40, 4.hareket 35. Ben anlamıyorum bunlardan. Yıllar önce yaptığımız tüp bebek öncesindeki spermiyogramda morfolojinin 1 olduğunu hatırlıyorum. Bu yazdığım sonuçlar bu hapı kullandıktan sonraya ait, ilacı kullanmadan önceki değerlere baktım , bu sonuçlar aynı değişmemiş, hatta sayı düşmüş 10 milyon

Kızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Kuzum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim inşallah kat kat artar sayın kalp atışını duymakta nasip olur :) benim de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 2. Günüm bende hergün iğne vuruluyorum artık çok zorlanıyorum 8. Günde bende kan testi vermeyi düşünüyorum. Sende progestan iğnesi mi vuruluyorsun ?

Benim de 14 haziran ama benim 3. gün embriyosu, cumartesi vereceğim . Harika sonuç, inşaallah katlanır, tebrikler
Ins kuzum sende hayirlisiyla güzel sonuçlar alirsin burası hep pozitif görür aminnnn ins şimdi tekrar artacaktır onun telaşı ins artar allahim nasip etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…