2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Çok tesekkurler güzel temenin için,cok sevindim senin için sağlıkla kucagını almayı nasip etsin Allah.
Darısı benim başıma ,ama sürevimiz dediğin gibi benziyor,senınde başka sorunun yokmuş anladıgım kadarıyla.
Fakat Bana rahim dinlendirmeden hiç bahsetmedi,direkt transfer gününe hazırlanıyoruz
Acaba sorun olur mu ,yaşayarak görücez sanırım onu da ,yapacak bişi yok şu an için.
Teşekkürler

Deniz sen kimyasalı gördüğünde ilk gün değerin kaçtı?Benim 37 idi, sonra 21 ve 4.5 oldu 2 gün ara ile yaptığım testlerde. İnşaallah bu sefer aynı şeyi yaşamayız.
Benim 21.19 sonraki test yasaga denk geldi 4 gün sonra yaptım 1.49 mu neydi.
İnsAllah yaşamayız canım zaten bu korku bitiriyor beni insan olumsuzu yaşayınca hep aynı olacakmış gibi geliyor Allah korusun Allah bir daha yaşatmasın o uzuntuyu

Kızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Hayırlısı olsun canım artarak devam etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepimizede insAllah

Kizlar benim ilk transferim nisan ayinda kimyasal oldu yedinci gun kan testimde 7.98 cikti o gun oncesinde silik cizgi gormustum sorasindada gordum 10. Gun 5 kusur cikti zaten 7.98 i gordugumde kimyasal oldugunu anladim ama doktorum israrla artabilir falan erken vermissin kani dedi yani bu gunlerde gordugum kadariyla 30-40 en az cikiyor genelde. Dogal yoldanda kimyasal olmustum daha once yine onda 100 e dln cikmisti beta hcg degerim simdi iki kimyasal gecmisim oldugu icin kan sulandirici igneye basladim acir falan die korktum ama progestan agrisi yaninda sinek isirmasi gibiymis

Alışıyorsun canım ben doğum yapana kadar vurulmuştum çok yorucuydu ama işte unutuluyor sonra Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…