- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.381
Sağol canım o tarz ilaçların yorumlarına baktım kimi günde 2 kimi günde 3 o açıdan sordum.Esim tansiyon hastası kendimiz eczanenin tavsiyesiyle aldık günde 1 iciyo.Ama bir yerde tedavi amaçlı ise günde 2 yazıyodu kafam karistiGünde 1, bunlar zaten günde 1 tane alınıyor genelde.
Hic duymamistim taze transfer mi sizinKızlar benim transferin 6.gununde yani dun ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum.benden başka vurulan var mi?
5. Gun embriyosumu transfer tarihiniz nedir ?sonucunuz guzel gorunuyor onemli olan gun asiri ikiye katlamasi tabiKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Çok tesekkurler güzel temenin için,cok sevindim senin için sağlıkla kucagını almayı nasip etsin Allah.Sizin durumunuz bana benziyor. Benim de solda hidrosalpinks vardı, yumurta takibi yapan drum 6.ayda rahim filmi isteyince durum ortaya çıktı. Aşılama zaten önermedi, bikaç ay uğraştı bu süreçte ben tüp bebekte istenen tüm şeyleri topladım ve beni Aret Kamara yönlendirdi. Martta laparoskobi oldum sol tüpüm bağlandı, 2 ay rahim dinlendirme ve çok şükür cuma kese göreceğiz. Sizin de her şey yolunda gidecek inşallah. Hep pozitif düşünün.
Benim 21.19 sonraki test yasaga denk geldi 4 gün sonra yaptım 1.49 mu neydi.Deniz sen kimyasalı gördüğünde ilk gün değerin kaçtı?Benim 37 idi, sonra 21 ve 4.5 oldu 2 gün ara ile yaptığım testlerde. İnşaallah bu sefer aynı şeyi yaşamayız.
Hayırlısı olsun canım artarak devam etsin inşallahKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Bende tranfer olmayı bekliyorum belli degi daha hatırlasın mi beniHayır transfer olmadım henüz belli degil
Aminnn canım benim katlanır hayirlisiyla biraz tedirgin oldum bilmiyorum normal mi değilmi allahim isteyen herkese nasip etsin inşHayırlı olsun canım inşallah değerlerin çok güzel bir şekilde katlanarak artar
Amin canımBenim 21.19 sonraki test yasaga denk geldi 4 gün sonra yaptım 1.49 mu neydi.
İnsAllah yaşamayız canım zaten bu korku bitiriyor beni insan olumsuzu yaşayınca hep aynı olacakmış gibi geliyor Allah korusun Allah bir daha yaşatmasın o uzuntuyu
Tekrarlayan düşük veya kimyasal gebelik var mı ?Ben kan pıhtılaşması yok ama hem ecopirin hemde oksapar iğne kullanıyorum
Özelden detaylı şekilde yazdım cnm.Peki kac sefer cagiriyor şehir dışından gelecegim cok stres yapiyorum
Görüşmeye gidecez muayene sonrası ne söyler bilmiyorum inş faydası olmuştur size sonucunuz güzel gelsin2.ye geçmeden belki histereskopi ister diyeveğim ama sorun görmüuorsa istemez. Benden istedi oldum bi sırun yokmuş ama rahme çizk attı. Şimdi transfer sınucumı beklıyorum
Alışıyorsun canım ben doğum yapana kadar vurulmuştum çok yorucuydu ama işte unutuluyor sonra Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKizlar benim ilk transferim nisan ayinda kimyasal oldu yedinci gun kan testimde 7.98 cikti o gun oncesinde silik cizgi gormustum sorasindada gordum 10. Gun 5 kusur cikti zaten 7.98 i gordugumde kimyasal oldugunu anladim ama doktorum israrla artabilir falan erken vermissin kani dedi yani bu gunlerde gordugum kadariyla 30-40 en az cikiyor genelde. Dogal yoldanda kimyasal olmustum daha once yine onda 100 e dln cikmisti beta hcg degerim simdi iki kimyasal gecmisim oldugu icin kan sulandirici igneye basladim acir falan die korktum ama progestan agrisi yaninda sinek isirmasi gibiymis
Hayırlı olsun Katlanarak artsın insallah cnm.gözün aydın olsun...Kızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Allah razı olsun canım benim ama insan gene korkuyor bilemedim her anı heyecanlıyım 5.gun embroyorusu allahim isteyen herkese nasip etsin inşDeğer süper canım gözünaydınkaçıncı gün embriyosu canım ona göre yorumlayalım
Var canım iki normal gebelik biri 6. Haftada dusuk digeri8.haftada kalbi durduğu için kürtaj en son Nisan ayında kimyasal canlı transfer 3. Gün emriyosuTekrarlayan düşük veya kimyasal gebelik var mı ?
Tekrarlayan düşük veya kimyasal gebelik var mı ?
Ooo süper canımAllah razı olsun canım benim ama insan gene korkuyor bilemedim her anı heyecanlıyım 5.gun embroyorusu allahim isteyen herkese nasip etsin inş
O yüzden vermiş canım demek ki Rabbim birdaha yaşatmasın inşallahVar canım iki normal gebelik biri 6. Haftada dusuk digeri8.haftada kalbi durduğu için kürtaj en son Nisan ayında kimyasal canlı transfer 3. Gün emriyosu
Aminnnn canım benim Allah razı olsun canım benim darısı sizlere güzel haberlerle insOoo süper canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?