2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim bugun 2 gunum tabiki belirtj olarak hic biseh yok 3.gun emriyosu nasil bir ilerleme oliyor belirti gercekten oluyormu hic bilemiyorjm yarin mi test gununuz
Canım benim bende hep belirti aradım araştırdım sordum durdum ben hiç belirti olmadi halada yok sende aramam kimisinde gerçekten dedikleri olmuyor dinlen beslenmene özen göster ins allahin izniyle güzel haber alırsın aynen ins yarın test vereceğim tekrar bakalım

canım tek embriyoyla hamile kalan o kadar çok ki sen onun içn dua et altın yumurtam o olsun pgt den sağlam gelsin diye dile Allahtan. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Bu yolda o kadar umutluyken o kadar hüsrana uğradım ki.yinede savaşmaktan vazgecmedim.sagol cnm.Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda..Inşallah altın yumurtam olur..yarınki embriyoda inşallah gelişmiştir. Bir tane bir tanedir. Ne çok şans o kadar fazla..desteğiniz için hepinize teşekkürler...

Tekrar derken daha once verdinizmu

Bende de oldu baş ağrısı çok yoğun değildi direndim ilaç içmedim zaten yeterince içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…