- 22 Aralık 2010
- 8.967
- 407
- 363
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.561
Ben fitil olarak kullanıyorum göbekten de prolutex vuruyorum sabah akşamProgestanı hep iğne olarak mı kullanıyorsunuz? Fitil olarak kullanan yok mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fitil olarak kullanıyorum göbekten de prolutex vuruyorum sabah akşamProgestanı hep iğne olarak mı kullanıyorsunuz? Fitil olarak kullanan yok mu![]()
Ben gun asiri iki ampul kalcadan gunde uc tanede vajinal fitil kullaniyorumProgestanı hep iğne olarak mı kullanıyorsunuz? Fitil olarak kullanan yok mu![]()
İlaçları kesince 2 3 gün içinde oluyorsun canımNegatif olanlar kaç gün sonra regl oldunuz.
Anladım..Bana sadece fitil olarak verdi günde 4 defa.Ben gun asiri iki ampul kalcadan gunde uc tanede vajinal fitil kullaniyorum
Bana sadece fitil verdi günde 4 defa. Umarım yeterli olurBen fitil olarak kullanıyorum göbekten de prolutex vuruyorum sabah akşam
Fitilde çok sinir canım ama onu içmekte hiç mantıklı değil kafan bi milyon oluyorAnladım..Bana sadece fitil olarak verdi günde 4 defa.![]()
Canım benim bende hep belirti aradım araştırdım sordum durdum ben hiç belirti olmadi halada yok sende aramam kimisinde gerçekten dedikleri olmuyor dinlen beslenmene özen göster ins allahin izniyle güzel haber alırsınBenim bugun 2 gunum tabiki belirtj olarak hic biseh yok 3.gun emriyosu nasil bir ilerleme oliyor belirti gercekten oluyormu hic bilemiyorjm yarin mi test gununuz
Evet bende pek memnun değilim ama işte.. aşılama işlemlerinden sonra hep içmiştimFitilde çok sinir canım ama onu içmekte hiç mantıklı değil kafan bi milyon oluyor![]()
Aminnnn canım benim ins yarın tekrar vereceğim ins artar sağol canim benim Rabbım isteyen herkese nasip etsin8. gün için değer güzel çifter çifter katlansın inşallahhhhhhhh![]()
Bu yolda o kadar umutluyken o kadar hüsrana uğradım ki.yinede savaşmaktan vazgecmedim.sagol cnm.Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda..Inşallah altın yumurtam olur..yarınki embriyoda inşallah gelişmiştir. Bir tane bir tanedir. Ne çok şans o kadar fazla..desteğiniz için hepinize teşekkürler...canım tek embriyoyla hamile kalan o kadar çok ki sen onun içn dua et altın yumurtam o olsun pgt den sağlam gelsin diye dile Allahtan. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Fitil içiliyor mu?Evet bende pek memnun değilim ama işte.. aşılama işlemlerinden sonra hep içmiştim![]()
Tekrar derken daha once verdinizmuCanım benim bende hep belirti aradım araştırdım sordum durdum ben hiç belirti olmadi halada yok sende aramam kimisinde gerçekten dedikleri olmuyor dinlen beslenmene özen göster ins allahin izniyle güzel haber alırsınaynen ins yarın test vereceğim tekrar bakalım
![]()
Bugün 5.gün cnm..bugün 4 mü 5 mi gün olarak canım. Üzülme kuzum o ikisi sana can olsun inşallah
Aslında o içmedik kapsül canımFitil içiliyor mu?
Ben yaşıyordum başka arkadaşlarda vardı sanırım.Sagol canım kullanıyorum Dr verdi teşekkür ederim.İki gündür daha iyiyim şükürMerhaba, sorunu yaşıyan ben değildim. Şu an hatırlayamadım kim olduğunu ama umarım görür ve faydalanırtabii doktoruna sorarak..
Anladım.ben hiç kullanmadığım için bilmiyordum..Aslında o içmedik kapsül canım
İnşallah tutar hepimizinkiCanım bende 21 haziran 5. Gün çift embriyo transferi oldu. Bu ikinci transferim :) Beklemek çok zor ya![]()
Geçmiş olsunBen yaşıyordum başka arkadaşlarda vardı sanırım.Sagol canım kullanıyorum Dr verdi teşekkür ederim.İki gündür daha iyiyim şükür![]()
Bende de oldu baş ağrısı çok yoğun değildi direndim ilaç içmedim zaten yeterince içiyoruz.Selam kızlar benim transferim dün öğlen yapıldı ve akşam baş ağrısı başladı dün erkenden uyudum ama bugün yine sanki beynim zonkluyor gibi. Sizde de transfer sonrası baş ağrısı oldu mu? İlaç içmek de istemiyorum direniyorum![]()